יש לי במחשב אחר את התוכנה "וויפרי" ,השאלה אם זה אפשרי להתקין אותה למחשב השני שאין בו קליטה של wifiעדיין יש גלישה לנטפרי
אלא רק אם מחברים נקודה חמה.
יש לי במחשב אחר את התוכנה "וויפרי" ,השאלה אם זה אפשרי להתקין אותה למחשב השני שאין בו קליטה של wifiעדיין יש גלישה לנטפרי
כמו שכתבו ,עדיין יש קליטה לאינטרנט,אני מעוניינת שלא תהיה אופציה כלל לגלישה לא כשרה ולא פרוצה.אולי ניתק החוט יחד עם תוכנה "וויפרי" יכול להיות מענה הולם
צריך חסימה על המחשב כמו התוכנה של נטפרי, לנתק וויפי זה ''נחמד'' ולא יותר מזה, כי בכמה שקלים קונים כרטיס רשת אלחוטי שמתחבר לUSB...שאלה נוספת,אם מנתקים את ה-wifi אני מבינה שעדיין ניתן להתחבר דרך נקודה חמה שזה אומר או מהשכנים או מטלפון חכם,השאלה אם ,מתחברים לנקודה חמה מהטלפון ,האינטרנט זמין לאותו רגע,או לכל הזמן, או גם שסוגרים אותו ,אם יש את הקוד או סיסמה[לא מבינה בזה] עדיין יהיה ניתן להתחבר?
יש רצוי ויש מצוי..עדיין יש גלישה לנטפרי
אפשר להתקין ויפרי ונתיב ואז אין אפשרות לגלישה כלל (אלא בבוט חצוני)אוקיי,במידה ונותק הקבל האלחוטי [הכוונה ה-wifi] מהמחשב האם בכל זאת ניתן להתקין את התוכנה של נתיב כדי שבמקרה ומתחברים עם USB זה יהיה מסונן.
אם מחברים בוט חיצוני לאחר התקנת ויפרי ונתיב האם יקלט אינטרנט פרוץ?אפשר להתקין ויפרי ונתיב ואז אין אפשרות לגלישה כלל (אלא בבוט חצוני)
וכן, וגם אם מתקינים וינדוס מחדש, וגם אם הולכים לחנות וקונים מחשב חדש, או אייפון וזהו.אם מחברים בוט חיצוני לאחר התקנת ויפרי ונתיב האם יקלט אינטרנט פרוץ?
לא חייבים להיות צינים ,אני סה"כ מנסה להבין איך הדבר הזה עובד.וכן, וגם אם מתקינים וינדוס מחדש, וגם אם הולכים לחנות וקונים מחשב חדש, או אייפון וזהו.
סליחה ומחילהלא חייבים להיות צינים ,אני סה"כ מנסה להבין איך הדבר הזה עובד.
כאןמה תוכנת "וויפרי",מהיכן משיגים אותה?
במקרה כזה נראה לי שצריך להעביר את התוכנה בכונן USB ממחשב אחר ואז להתקין.אפשר להתקין ויפרי ונתיב ואז אין אפשרות לגלישה כלל (אלא בבוט חצוני)
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: