נעמי בת עמי
משתמש פעיל
הצלחתי לפתע לחבר. עכשיו אני לא מוצאת את הרדיו. כאשר אמצא אותו אני פשוט מסמנת אותו וכותבת מחק?
לאהצלחתי לפתע לחבר. עכשיו אני לא מוצאת את הרדיו. כאשר אמצא אותו אני פשוט מסמנת אותו וכותבת מחק?
תודה רבה!לא
את צריכה להחליף קובץ תפריט שאז אין אפשרות בעיקרון להגיע לרדיו
תיכנסי למתמחים טופ יש שם הסבר מדויקתודה רבה!
ואיך עושים זאת?
בעיקרון כןועוד שאלה התוכנה הזו מתאימה גם ל208?
איך מגיעים לשם?תיכנסי למתמחים טופ יש שם הסבר מדויק
אם לא תסתדרי אני יכול לעזור בשליטה מרחוק
אני לא בטוח אבל מה שכן יש לך קבצים שם בפורום שכתבתי לפני תחפשי שם אם זה לא יעבוד@גיחצי שפומפה הצלחתי להחזיר את הגלריה,
עכשיו השאלה אם אני יכולה באותו הקובץ להשתמש לנוקיה 208.
מה זה אומרשאלה נוספת עשיתי גיבוי לאנשי קשר עם התוכנה של נוקיה, האם זה קובץ שאפשר לפתוח אותו? או איך משתמשים בו ?
בשמחהתודה רבה רבה על כל העזרה!
יש לך את זה בתור קובץ גיבוי????@נעמי בת עמי אולי את יודעת איך מעבירים אנשי קשר בכרטיס זיכרון (לא סים) לנוקיה C2?
א. לעתקין את התוכנה של נוקיה במחשב ולגבות משםאני גם רוצה להעביר את כל האנשי קשר מC2 (תומך כשר) לנוקיה 208 (תומך כשר)
נשמח מי שיכול להסביר תודה רבה
איזה תוכנה של נוקיה?א. לעתקין את התוכנה של נוקיה במחשב ולגבות משם
ב. או לעשות סינכרון דרך הגדרות ממכשיר למכשיר
ב בעיקרון יותר נוח
את זהאיזה תוכנה של נוקיה?
יתכן שצריך להכין לך קובץ מיוחד שזה יעבודאני לא מצליחה לחבר את הנוקיה 208 תומך כשר, למחשב הוא לא מזהה אותו. מה יכול להיות? איזו אופציה צריך לכתוב לחיבור כבלusbבפלאפון סינכרון והתחברות?
תודה!
@גיחצי שפומפה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: