@גיחצי שפומפה ואווו
מצוין עכשיו תעשה גיבויהצלחתי לחבר את 208 עם התוכנה הזאת היא נמצאת באותו אתר
nokia_pc_suite_eng_web
עשיתי גיבוי ע"י 2 התוכנותמצוין עכשיו תעשה גיבוי
בשמחה שמחתי לעזור
שצריך לשנות משהו בתוכנה אולי@גיחצי שפומפה
אני לא מצליחה שהמחשב יזהה את המכשיר, 208. מה יכול להיות הבעיה?
זה מכשיר כשר או תומך??@גיחצי שפומפה
המחשב עצמו זה לא מזהה
זה מאוד יכול להיות לוי איזה כבלתומך כשר, ישן. עם מצלמה נגן וכו, עם סים כשר.
יכול להיות שזה תלוי באיזה כבל מחברים?
אין לי בלוטוס במחשב, אבל כשחברתי אותו לטאבלאט- הצלחתי להעביר קובץ מהטאבלט לפלאפון.
@גיחצי שפומפה
אז אני צריך להכין לך קובץטוב, החלפתי כבל, המחשב מזהה, גם התוכנה כשאני מוסיפה חיבור הוא רואה את המוקיה. אבל אז כשפמתחת התוכנה החלונית השמאלית שאמורה להכיל את כל הקבצים והתקיות של הפלאפון ריקה. מה זה יכול להיות? יכול להיות קשור להתקנת התוכנה? או לזה שזה 208?
תודה!
@גיחצי שפומפה
תחלצי את הקובץ המצורף ותכנסי את זה במקום שמותקן התוכנה תעבירי את זה לשם הוא ישאל אותך אם להחליף קובץ ותאשרי ואז תדלקי את המחשב מחדש ותנסי208.4
V 06.1
17-10-13
RM-957
)c( Nokia
Variant 00.00
Virtual varinat: no virtul variant
Language: v 06.01
17-10-13
(C) nokia
E5
אני חושב שהשיטה הכי טובה זה לצרוב גירסהעד שאלה בc2 הצלחתי לשנות את התפריט לפי מה שרציתי, אבל בקלות דרך הקיצורים אפשר בחזרה להגיע לרדיו, מאמינה שאפשר לחסום גם משם, זה באותו קובץ של התפריט? לחפש שם איפה עוד כתוב רדיו ולעשות שלא יראו?
בשמחה ובכייףממש ממש תודה, אנסה מחר כשאהיה ליד מחשב! @גיחצי שפומפה .
סתם להתעניינות, האם הכיתוב הנל אומר שהמכשיר שלי הוא מ2013? בוא באמת בשימוש אצלי הרבה מאד שנים. אבל בכל אופן זה מעניין.
חחח@גיחצי שפומפה קצת הרבה באיחור.... ראיתי שתייגו אותי פה.
הסתדרו החברה?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: