דרוש מידע נוקיה C2 - להכנס לתוך המכשיר

גיחצי שפומפה

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
התפריט כשר אורגינל,
צריך להוציא את הדבק, זה האפשרות היחידה ?
בעיקרון בלי שהמכשיר הצלי אני חושב שהפתרון זה להכניס ישום של בלוטוס ואז להדליק אותו וזה ידליק את הבלוטוס
או לצרוב גירסה חדשה למכשיר
לא עולה לי בראש עוד פתרון אולי יש כאן משהו אחר פתרון לזה תנסה במתמחים טופ שם יש הרבה יותר טובים ממני

RUBH

משתמש חדש
בעיקרון בלי שהמכשיר הצלי אני חושב שהפתרון זה להכניס ישום של בלוטוס ואז להדליק אותו וזה ידליק את הבלוטוס
או לצרוב גירסה חדשה למכשיר
לא עולה לי בראש עוד פתרון אולי יש כאן משהו אחר פתרון לזה תנסה במתמחים טופ שם יש הרבה יותר טובים ממני
אם אני מצליח דרך כרטיס, איזה ישום של בלוטוס להכניס ?

גיחצי שפומפה

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
אם אני מצליח דרך כרטיס, איזה ישום של בלוטוס להכניס ?
קדום תירה שאתה מצליח להכניס את הכרטיס ושזה יקלוט אותו ואז ניראה איך תוכל לגשת לכרטיס
תאמת אני ממליץ על צריבת גירסה כי זה נישמע לי משהו בתוכנה של המכשיר

גיחצי שפומפה

משתמש מקצוען
צילום מקצועי

גיחצי שפומפה

משתמש מקצוען
צילום מקצועי

קבצים מצורפים

• לפרוג.rar
    KB 238.7 · צפיות: 37

נעמי בת עמי

משתמש פעיל
אשמח לעזרה, ברצוני להסיר את הרדיו מc2 ומ 208. לא כשרים אלא עם סים כשר. התקנתי במחשב את mobiMB . אבל אני לא מצליחה שהתוכנה תזהה את הפלאפון, במחשב שלי לכאורה אין בלוטוס, או שאני לא יודעת להפעיל ניסיתי עם כבל, אבל אני לא מצליחה שהמחשב יזהה בתוכנה. (בלי התוכנה, במחשב שלי , הוא מזהה)
תודה'
@גיחצי שפומפה וכל מי שמבין..

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  108  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה