וואו וואו ואו...........
טוב לא התכוונתי לכזה אשכול מוצף שפתחתי אותו.....
אין לי ספק שכולן יסכימו איתי שצריך להביע הכרת הטוב גדולה למי שלוקחת איתה נוסעות נוספות- זה לא הדיון כאן!
אבל.....מאחלת לעצמי להיות בקרוב מהצד השני ולא של הטרמפיסטית הנזקקת,
אני עובדת בעיר שאין אליה תחבורה ציבורית נורמלית וההגעה לשם זה פשוט קושי גדול, החברה שבה אני עובדת היא גדולה ומעסיקה הרבה עובדים חרדים ושאינם,
בשנה האחרונה יצא לי ולעוד אחת לסוע עם משהי מאותה עיר שלנו, כמובן ששלמנו כמה שדרשה (לא הרבה ) אבל ההרגשה שנתנה לנו תמיד הייתה מגעילה, הדרך שלה לא הוארכה בגללנו, מעולם לא איחרנו ומעולם היא לא נזקקה לחכות לנו ההיפך אנחנו היינו מחכות לה גם 20 דק' והיו מקרים רבים שהיא ברגע האחרו הודיעה שהיא לא מגיעה והיה אפילו פעם שחיכינו וחיכינו והפלאפון לא זמין (ולא נעים להתקשר.....) עד שלקחנו מונית.... אה והיא לא התעוררה, ומידי שבוע לאחר לפחות פעמיים כי היא לא התעוררה.....(זוצית) ותוך כדי נסיעה היינו משוחחות הרבה בעיניני עבודה - היא הייתה טירונית ונתנו לה הרבה ידע וטיפים וכל מה שיכול לקדם אותה....
אבל תמיד קיבלנו יחס משפיל ומתנשא, יש לי רכב אני לא צריכה אתכם.....תמיד שלמנו לה בצורה מכובדת ועיגלנו כלפי מעלה אבל היא תמיד דאגה לשאול שאלות קנטרניות- זה משתיכן? חישבתם נכון? דייקתם?- מה אנחנו מנסות לגנוב אותך???
היא הודיעה לנו שעוד מעט היא מפסיקה לקחת אותנו כי היא רוצה תוספת יותר שמנה והיא השיגה שלוש נשים שמשלמות לה גלובלית קרוב ל3000 ש'...................................
טוב, פרקתי כאב של שנה שלימה ..........................................................................................
מתלבטת אם להוסיף עוד שורה , טוב כדי לא לקנטר על עמ"י לא אכתוב......
מתפללת לה' שבעזרו אני אהיה בקרוב מהצד השני וגם אם אקח כסף (הגיוני לגמרי) אשתדל תמיד לתת את ההרגשה הטובה ולא של הנזקקות.....
יותר חשוב לי להדגיש זה שלא משנה כמה כסף אתן לוקחות (אולי כן משנה
) תתנו את ההרגשה הטובה! זה לא מובן מאליו שיש לכן רשיון וזה לא מובן מאליו שאתן עם רכב, תודה לה'