אשמח להבין לדעתךאז כן, החברה לעבודה אמרה לי שההיא עשתה חשבון של דלק + ביטוח וזה המחיר ואותו היא רוצה לקבל,
נכון, זה לא הגיוני בעליל........
ממה מורכב התמחור של נסיעה במונית וכן של הלחם במכולת??? !!!!!!!!!!!!!
אשמח להבין לדעתךאז כן, החברה לעבודה אמרה לי שההיא עשתה חשבון של דלק + ביטוח וזה המחיר ואותו היא רוצה לקבל,
נכון, זה לא הגיוני בעליל........
בכלל בכלל לא מסכימה.אם כבר עלה הנושא הייתי רוצה כן להעיר על טרמפיסטים (לא רק הסעות)
שאני בנחמדות עוצרת להם בתחנה ומציעה נסיעה
לוקחת אותם עד הבית
אני אף פעם לא מבקשת תשלום
אבל מצפה שאנשים יחשבו לשלם לפחות את דמי הנסיעה שחסכו באוטובוס...
כותבת את זה אחרי שאני לוקחת הרבה טרמפים, כולל אנשים שמתקשרים ומבקשים את הנסיעה
ורוב הנוסעים לא מציעים תשלום סמלי אפילו אני מצפה שישימו לי 10 ש"ח ביד, לא שישאלו- את רוצה שאני אשלם לך?...
אסביר את עצמי, אי אפשר לעשות שכלול של ביטוח+ דלק לכל החודש ולבקש ממני גלובלית את כל הסכום של הדלק והביטוח, יש לה עוד הרבה נסיעות מעבר לעבודה, יש לה גם בעל שהוא נוסע כל יום אחה"צ ברכב, זה לא הגיוני לומר עשיתי חשבון ויצא לי 3000 ש' תתחלקו איתו 4 בנות ז"א כל אחת 750 ש' לחודש (בעוד שהשעות שלנו לא חופפות אז זה לא נסיעה על בסיס יומיומי קבוע אלא 3-4 פעמים)אשמח להבין לדעתך
ממה מורכב התמחור של נסיעה במונית וכן של הלחם במכולת??? !!!!!!!!!!!!!
במקרה שאת מתארת, זה פשוט לא טרמפ אלא הסעה.אסביר את עצמי, אי אפשר לעשות שכלול של ביטוח+ דלק לכל החודש ולבקש ממני גלובלית את כל הסכום של הדלק והביטוח, יש לה עוד הרבה נסיעות מעבר לעבודה, יש לה גם בעל שהוא נוסע כל יום אחה"צ ברכב, זה לא הגיוני לומר עשיתי חשבון ויצא לי 3000 ש' תתחלקו איתו 4 בנות ז"א כל אחת 750 ש' לחודש (בעוד שהשעות שלנו לא חופפות אז זה לא נסיעה על בסיס יומיומי קבוע אלא 3-4 פעמים)
דיברת אותי במדויק. לייק גדול.אני ממש בהלם מהדיון כאן באשכול!
ואני מדברת בתור אחת שנוסעת בטרמפ, ומשלמת 20 ש"ח לנסיעה, 40 ש"ח ליום
ואני מלאת הכרת הטוב לזו שמסיעה אותי!
וכן, היא לא אוספת אותי ליד הבית ואני צריכה עוד אוטובוס כדי להגיע אליה
אבל היא לא חייבת לי כלום!! אני זו שבחרתי לנסוע איתה! היא חוסכת לי להתגלגל שעתיים וחצי בכמה אוטובוסים, אני יכולה לעבוד במקום העבודה שלי רק בזכותה! וזכותה המלאה לקחת לי כסף על זה, אני רואה כמה טרחה זה גורם לה כל התיאומים והביטולים כל יום, כי היא מסיעה כמה בנות, והרעש שיש תמיד ברכב, במקום נסיעה שקטה ורגועה. וזה שהיא מחויבת לשעה מסוימת ולא יכולה לצאת מאוחר אם יום אחד אין לה כח ללקום מוקדם ולצאת כרגיל.
לא מתאים לכם לשלם? אתם מוזמנים לנסוע באוטובוס!!
ואני יכולה לומר שאם אני אחליט לקנות רכב, זה יהיה על דעת זה שאני אקח נוסעות בתשלום כדי לכסות את הנסיעה, כי בלי זה לא יהיה לי שווה להחזיק רכב, ויהיו בנות שמאד יודו לי על זה כי שווה להם לשלם בשביל הנוחות הזו, כי בלי שהם ישלמו אני לא אוציא רכב ולהם לא יהיה טרמפ
למי שזה עוזר- מעולה, מי שלא מתאים לו-שיסתדר בכוחות עצמו
אבל להתלונן על אנשים שמבקשים תשלום?? סליחה?? מה הם עובדים אצלכם?? חייבים לכם משהו??
היא הודיעה לנו שעוד מעט היא מפסיקה לקחת אותנו כי היא רוצה תוספת יותר שמנה והיא השיגה שלוש נשים שמשלמות לה גלובלית קרוב ל3000 ש'..................................
היא מפסיקה איתם משיקולים כספיים אז אם ככה היא לא בנאדם מרצה...ועדיין קחו בחשבון שאולי היא מעדיפה לא לקחת אותכם ורק לא נעים לה..
נקודה למחשבה..
אם היא מזהה שעובר עליה תקופה קשה, שתודיע לא מתאים לי, הכי נורא זה האנשים שמנסים למשוך בכל הקצוות.אבל - לא תמיד אנחנו יודעים מה עובר על השני, עם מה הוא מתמודד [זוגיות/כלכלה/קשיים אישיים/ועוד ועוד..], ולכן אין לנו אפשרות לדון את השני. תראי מה כתבת בעצמך..
זה שאמרת שיש זמנים קבועים אז לא, ספציפית גם לי נוח שמתאמים איתי רק בבוקר ככה מתקשרות שואלות מתי אני יוצאת ובאות עליי ברכב, בלי זה... אני לא צריכה להתקשר לאף אחת להזכיר לה שאני יוצאת עכשיו ואם היא רוצה, ברור שהאחריות שלה, ודבר ונסף, שכן, אני יודעת כמה אוטובוסים לא עוצרים בכלללל!!!!!! בתחנות, אני משתדלת לעצור בנחמדות בתחנות בכבישים ראשיים כי אני יודעת כמה בנות נמסות מחום ומחכות לאוטובוס שבושש מלהגיע,אני ממש בהלם מהדיון כאן באשכול!
ואני מדברת בתור אחת שנוסעת בטרמפ, ומשלמת 20 ש"ח לנסיעה, 40 ש"ח ליום
ואני מלאת הכרת הטוב לזו שמסיעה אותי!
וכן, היא לא אוספת אותי ליד הבית ואני צריכה עוד אוטובוס כדי להגיע אליה
אבל היא לא חייבת לי כלום!! אני זו שבחרתי לנסוע איתה! היא חוסכת לי להתגלגל שעתיים וחצי בכמה אוטובוסים, אני יכולה לעבוד במקום העבודה שלי רק בזכותה! וזכותה המלאה לקחת לי כסף על זה, אני רואה כמה טרחה זה גורם לה כל התיאומים והביטולים כל יום, כי היא מסיעה כמה בנות, והרעש שיש תמיד ברכב, במקום נסיעה שקטה ורגועה. וזה שהיא מחויבת לשעה מסוימת ולא יכולה לצאת מאוחר אם יום אחד אין לה כח ללקום מוקדם ולצאת כרגיל.
לא מתאים לכם לשלם? אתם מוזמנים לנסוע באוטובוס!!
ואני יכולה לומר שאם אני אחליט לקנות רכב, זה יהיה על דעת זה שאני אקח נוסעות בתשלום כדי לכסות את הנסיעה, כי בלי זה לא יהיה לי שווה להחזיק רכב, ויהיו בנות שמאד יודו לי על זה כי שווה להם לשלם בשביל הנוחות הזו, כי בלי שהם ישלמו אני לא אוציא רכב ולהם לא יהיה טרמפ
למי שזה עוזר- מעולה, מי שלא מתאים לו-שיסתדר בכוחות עצמו
אבל להתלונן על אנשים שמבקשים תשלום?? סליחה?? מה הם עובדים אצלכם?? חייבים לכם משהו??
רק מה יקרה אם תתקשרי אליה כל יום 'חכי לי דקה' 'תאספי לי את הילדה' 'תעלי אותי פה' וכו'מה אגיד לכם?
עובדת עם חילונים ודתיים
תמיד מציעים מעצמם. אני נוסעת ל.. מי רוצה להצטרף?
תמיד בשמחה. בהרגשה טובה
אפילו מציעות לצאת יחד ללימודים כדי שתהיה חברה בדרך. בנסיעה
לא מוכנות לקחת תשלום בדכ
(בעיקר החילוניות)
והרוח פה שנושבת היא לא נעימה...
אומנם אף אחד לא חייב לי. אבל אם עושים- אז תעשו בשמחה
הנקודות שהועלו כאן הם שההצעה באה בשמחה ובטבעיות מכיוון בעל הרכב וכן שאין מחשבה לגבות על כך כסף.רק מה יקרה אם תתקשרי אליה כל יום 'חכי לי דקה' 'תאספי לי את הילדה' 'תעלי אותי פה' וכו'
מממששששששמה אגיד לכם?
עובדת עם חילונים ודתיים
תמיד בשמחה. בהרגשה טובה
לא מוכנות לקחת תשלום בדכ
(בעיקר החילוניות)
החרדיות שאני מכירה גם מציעות בשמחה ונותנות הרגשה טובה, ולא מוכנות לקחת כסףמה אגיד לכם?
עובדת עם חילונים ודתיים
תמיד בשמחה. בהרגשה טובה
לא מוכנות לקחת תשלום בדכ
(בעיקר החילוניות)
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: