לתועלת העניין אני מעוניין לפתוח אשכול נפרד לנושאיש קבוצת ווצאפ שמאגדת כמה עשרות זוכים בפרוייקט
אני מעוניין לאגד את הרוכשים בפרוייקט שאין להם גישה לווצאפ כדי לעזור ולהיעזר במה שנדרש
מטרת ההתאגדות
מה כן:
ידע זה כח!
כהתאגדות נוכל להתעדכן אחד מהשני על אירועים רלוונטיים בפרוייקט
התנהלות מול החברה שכפי המסתמן מאד יועיל להיות מאוגדים מולה (לדוגמא בנושא הקדמת תשלומים ופיצול תשלומים שהתחילו מאד להקשות)
ניהול קשר עם קבוצת הרוכשים בווצאפ בה חברים עשרות רוכשים
מה לא
קבוצות רכישה של מוצרים שונים
ויכוחים פוליטיים
המעוניינים יכולים לעדכן שם וכתובת מייל בטופס זה ואצור קשר בהקדם
התאגדות זוכי פרוייקט סוהו על הפארק
forms.gle
יש קבוצת ווצאפ שמאגדת כמה עשרות זוכים בפרוייקט
אני מעוניין לאגד את הרוכשים בפרוייקט שאין להם גישה לווצאפ כדי לעזור ולהיעזר במה שנדרש
מטרת ההתאגדות
מה כן:
ידע זה כח!
כהתאגדות נוכל להתעדכן אחד מהשני על אירועים רלוונטיים בפרוייקט
התנהלות מול החברה שכפי המסתמן מאד יועיל להיות מאוגדים מולה (לדוגמא בנושא הקדמת תשלומים ופיצול תשלומים שהתחילו מאד להקשות)
ניהול קשר עם קבוצת הרוכשים בווצאפ בה חברים עשרות רוכשים
מה לא
קבוצות רכישה של מוצרים שונים
ויכוחים פוליטיים
המעוניינים יכולים לעדכן שם וכתובת מייל בטופס זה ואצור קשר בהקדם
התאגדות זוכי פרוייקט סוהו על הפארק
forms.gle
אפשר לשלוח מייל ל zochim617 בג'ימייל ונצרף בשמחהלא נפתח לי הטופס ואשמח לקבל עדכונים לגבי פרויקט סוהו על הפארק
יש לי פרטיםהיי,עוד כמה ימים ומגיע מועד התשלום השני בפרויקט סוהו על הפארק(לחותמים הראשונים)
אשמח לדעת אם מישהו ביקש אישור מחברת "באמונה" להגדיל\להקדים\לפצל תשלום ונענה בתשובה חיובית.
תודה
לפיצול תשלומים ביקשו 1000 ש"ח על כל שובר נוסף, ואין אישור להקדים תשלומים כרגע בשופ"איש לי פרטים
צרו קשר במייל איגוד זוכי סוהו פארק
zochim617 בג'ימייל
אתה בטוח שיש שני כיורים בסוהו על הפארק???אנחנו זכינו - חסידים
היינו היום בבחירת הדירה, לפנינו היה עוד חסיד, ואחרינו זוג ליטאי.
מהדיבור אתם זה לא היה נשמע 50-50
הם אמרו שהיו הרבה זוכים חרדים, והיו גם דתי לאומי, וגם חילונים...
זה עשה רושם דיי ברור לגבי אחוזים
אני יודע על עוד חרדים מכרים שעכשיו זכו בפרוייקט.
וזה עוד לפני ההתייחסות המפורטת שלהם למרפסות סוכה, ולמשאבות עם תקן לשבת, ולזה שיש שני כיורים וכו'.
גיסי צ'אלמער קנאי זכהאני זכיתי - חסיד
אתה בטוח שיש שני כיורים בסוהו על הפארק???
יש צפי?כזכור, פועל בן 62 נהרג ביום שני האחרון מפגיעת קורה שנפלה עליו מגובה באתר בנייה של חברת ארלנגר בבית שמש. ההרוג הוא מחמוד עבד-אל-חאפז אלטוס, מהכפר אלג'בעה שליד בית לחם. המשטרה פתחה בחקירה, ועיכבה מספרי בעלי תפקידים באתר הבנייה. משרד העבודה פתח גם הוא בחקירה פלילית והטיל צו סגירה מינהלי על האתר.
ברשומות משרד העבודה והרווחה אין צו סגירה על האתריש צפי?
חזרומישהו יודע האם חזרו לעבוד באתר?
יש הרבה פרויקטים שזה ככה.עברתי על יד הפרוייקט ביום שישי האחרון,
הייתי די מופתע מהצפיפות בין בנין לבנין...
האם זה הסטנדרט בניה בכל הפרוקייטים, או שזה משהו חריג?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: