אין סיכוי!מה אתם אומרים, יש סיכוי?
או שעוד שבוע נקבל מכתב של עוד דחיה אופיינית, ונמשיך לשלם משכנתא ושכירות, ולהגיד למשכיר של הדירה שאין לנו צפי??
אין טופס 4 אין אישור חברת חשמל.
איך יאכלס עוד חודש וחצי?
אין סיכוי!מה אתם אומרים, יש סיכוי?
או שעוד שבוע נקבל מכתב של עוד דחיה אופיינית, ונמשיך לשלם משכנתא ושכירות, ולהגיד למשכיר של הדירה שאין לנו צפי??
רק בפרוייקט הזה לבד יש להערכתי כ- 100 (אם לא יותר) דיירים שנמצאים באותו מצב.המצב הזוי ופשוט בלתי נסבל
כבר חצי שנה אני מסוייט מלסגור את החודש
והכי מפחיד שאין לזה צפי
שה' יעזור לנו
מה זה יעזור?מישהו מוכן להתראיין ?
כל מלה נכונה. אני עובר שם הרבה וכמעט לא רואים התקדמות. העסק שם בקושי זז. נראה שאין לו אינטרס למהר מדי (אולי הוא בונה על הפרשי המדד...).קצב העבודה בפרויקט הוא מאוד מאוד מאוד מאוד חלש ואיטי מאוד מאוד, כמעט ולא עובדים...
אם זכיתי בהגרלת המשך בפרוייקט הזה. הגרלה שהתקיימה ב2020 (הגרלה מס' 1669)כל מלה נכונה. אני עובר שם הרבה וכמעט לא רואים התקדמות. העסק שם בקושי זז. נראה שאין לו אינטרס למהר מדי (אולי הוא בונה על הפרשי המדד...).
אגב, ההגרלה שם התקיימה ב18/3/18, כך שבעוד 10 חודשים תחלוף מגבלת 7 השנים של המכירה...
נכון.אם זכיתי בהגרלת המשך בפרוייקט הזה. הגרלה שהתקיימה ב2020 (הגרלה מס' 1669)
לפי מה מחשבים את ה7 שנים?
באתר זה נראה שמחשבים לפי ההגרלת המשך.
אגב,נכון.
(אם זוכים בעקבות ביטול של מישהו - החישוב הוא לפי ההגרלה המקורית. אבל בהגרלת המשך - החישוב הוא לפי הגרלת ההמשך).
אגב,
ידוע לך מה עשו הרוכשים אצלו ב"שערי בית שמש" ד3 עם האיחור?
וכמדומני שיש לו גם אחד כזה ברמה ג'...
עוד שאלה כהמשך לשאלךהשאלה אם יש תקדים משפטי לכזאת תביעה או שזה אבוד מראש?
עם כל הכאב והצדק מצד הרוכשים, בסופו של דבר אין כאן הפרת חוזה...
יהודי ירא שמיים וודאי יעדיף בית דין כאפשרות ראשונהאשמח לשמוע חוות דעת מה עשיתם, הלכתם לתביעה בבית משפט, או לדין תורה
מה דעתכם בעניין?
פשוט שיש כאן הפרת חוזה מוחלטתהשאלה אם יש תקדים משפטי לכזאת תביעה או שזה אבוד מראש?
עם כל הכאב והצדק מצד הרוכשים, בסופו של דבר אין כאן הפרת חוזה...
איזה דיין?יהודי ירא שמיים וודאי יעדיף בית דין כאפשרות ראשונה
במקרה זה אני אישית שוחחתי עם דיין בבית דין קבוע וחשוב שאישר לי להצטרף לתביעה הקבוצתית.
לדעתי בית דין יקלו יותר עם הקבלן ויחתרו יותר להגיע לפשרה כדרך בתי הדין בימינו
בתביעה בבית משפט יש סיכוי גבוה יותר לדעתי לקבל כל מה שמגיע לנו
בית המשפט לא מקבל בדרך כלל את טענות המלחמה
בפרט כאן שאם היה מוסר את הדירות בזמן לא היה נזקק בכלל לדון על המלחמה
זה ממש נפק"מ לי,פשוט שיש כאן הפרת חוזה מוחלטת
ימי הגרייס שהמלחמה התחילה בתוכם אינם הארכה של מועד המסירה אלא רק עיכוב של הפיצוי.
מועד המסירה היה הרבה לפני המלחמה וידוע לכולם שלא היה שום סיכוי למסור את הדירות בזמן
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: