יהודי ישראלי
משתמש פעיל
מישהו יודע אם יש פועלים ?
יש איזה התקדמות ?
יש איזה התקדמות ?
לכל כמה בנינים קבלן אחרמישהו יודע אם יש פועלים ?
יש איזה התקדמות ?
הייתי בשבוע שעברלכל כמה בנינים קבלן אחר
בניינים 1,2 קבלן עם 20 עובדים סיניים.
חד משמעית השכונה היא מעורבת לחלוטין דתיים חילונים וחרדים.אנחנו זכינו בסוהו על הפארק, - חרדים
והיינו במקום דיי מוקדם אחרינו היו עוד זוג צעיר חרדים קלאסי ישיבשערים אך ששאלנו את חברת השיווק אמרה 50%-50% חילונים וחרדים
כל מי שזכה מוזמן לכתוב כאן
מי שעוקב רואה שבבחירת דירות היו הרבה שבחרו קומה 7 והיו בין הראשונים מה שמראה שיש את כל הסוגים כי חרדי מלכתחילה לא היה בוחר בקומה כזו גבוהה
נכון,הייתי בשבוע שעבר
לא היה אפילו חצי סיני
חוץ מזה ממש לא בטוח, יש בכל השכונה מעליות שבת פעילות!!!אנחנו זכינו בסוהו על הפארק, - חרדים
והיינו במקום דיי מוקדם אחרינו היו עוד זוג צעיר חרדים קלאסי ישיבשערים אך ששאלנו את חברת השיווק אמרה 50%-50% חילונים וחרדים
כל מי שזכה מוזמן לכתוב כאן
מי שעוקב רואה שבבחירת דירות היו הרבה שבחרו קומה 7 והיו בין הראשונים מה שמראה שיש את כל הסוגים כי חרדי מלכתחילה לא היה בוחר בקומה כזו גבוהה
תגובה להודעה מלפני 3 שנים...חד משמעית השכונה היא מעורבת לחלוטין דתיים חילונים וחרדים.
כתושבת שכונת נווה שמיר אני לא רואה את המצב משתנה בעשור הקרוב, מבחנתי זה מצוין יש יחסי שכנות מעולים!
אוי אין לך מושג כמה רלוונטי...אנשים סוגרים חוזה שכירות ארוך ואז הם מגלים שדלת מולם יש מוזיקה בשבת...פחות נחמד נכון?!תגובה להודעה מלפני 3 שנים...
העיכוב הזה בפרויקט גרם להרבה משפחות למצוא מקום מגורים אחר
כך שלא בטוח שהמענה רלוונטי כרגע...
וגם אז הצביון העתידי של רמה ה' לא היה ברור, כי לא היה מאוכלס , היום יותר קל להבין את הסגנון
אין צורך לרשום הודעות מודגשות.
חד משמעית השכונה היא מעורבת לחלוטין דתיים חילונים וחרדים.
כתושבת שכונת נווה שמיר אני לא רואה את המצב משתנה בעשור הקרוב, מבחנתי זה מצוין יש יחסי שכנות מעולים!
איך זה מסתדר?:אוי אין לך מושג כמה רלוונטי...אנשים סוגרים חוזה שכירות ארוך ואז הם מגלים שדלת מולם יש מוזיקה בשבת...פחות נחמד נכון?!
חשוב שאנשים ידעו שקיימת אופציה כזאת לצערנו!
את/ה אשכרה כועס/ עצבני?איך זה מסתדר?:
מבחינתך זה מצוין
פתאום "פחות נחמד..."
תודה על הדאגה לתושבים שרוצים לבוא ולגור.
כ"א יכול בקלות לברר מי גר בבניין ,זה לא סוד ואם הבניין מאולכס זאת לא בעיה לברר.
סתם הערה.אוי אין לך מושג כמה רלוונטי...אנשים סוגרים חוזה שכירות ארוך ואז הם מגלים שדלת מולם יש מוזיקה בשבת...פחות נחמד נכון?!
חשוב שאנשים ידעו שקיימת אופציה כזאת לצערנו!
לא סימו. יש עוד עבודה רבה בבנין 2ראיתי שהתחילו להוריד את הפיגומים בבנין 2
האם הם סימו כבר להוריד את הפיגומים??
כמה זמן להערכתכם יקח להם להוריד את הפיגומים??לא סימו. יש עוד עבודה רבה בבנין 2
רק יום אחד הם עבדו בלהתחיל להוריד את הפיגומים, וזהו, אח"כ עזבו את זה ועברו לעבודות אחרות, הפיגומים לא אומר כלום, יש עוד מלא עבודה בפנים ריצוף וכ'ו דווקא בבנין 2 נראה שעובדים שם רציני.כמה זמן להערכתכם יקח להם להוריד את הפיגומים??
היה נראה לי שבדירה שלי הם לא עושים שום דבר שהפיגומים יכולים להרוס כמו חיפוי קירות בחדרים רטובים חלונות דלתות וכו' ולכן הם לא כ"כ מתקדמים בבנין 2רק יום אחד הם עבדו בלהתחיל להוריד את הפיגומים, וזהו, אח"כ עזבו את זה ועברו לעבודות אחרות, הפיגומים לא אומר כלום, יש עוד מלא עבודה בפנים ריצוף וכ'ו דווקא בבנין 2 נראה שעובדים שם רציני.
היום לא היו פועלים כלל או מאוד חלש, בגלל הגשם כנראה.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: