כנ"למישהו פה יודע בערך מתי המשלוחים מסין יישלחו?
אני מחכה דחוף לכמה דברים.
כנ"ל
לטענת דואר ישראל
המשלוחים מסין לא נעצרו.
יש גם הרבה שכתבו כאן בפורום שהחבילה הגיעה להם בתוך פחות משבועיים, גם עכשיו.
ככה שחבילות חדשות מגיעות דווקא מהר...
חבילות ישנות לא קשורות לקורונה, אלא לעיכובים בדואר ישראל
שעקב הקורונה יש פחות הזמנות והם מתפנים לפנות מחסנים...
מי שיראה את הסרטונים, לא יאמין שמתו רק כמה מאות!!!מי ראה סרטון של אנשים נופלים תוך כדי הליכה? מעניין אותי לחקור את ההדמייה או את המציאות הזו.
אשמח לקישור.
חסוםזה נמצא בקישור הזה: https://www.hidabroot.org/article/1134568
אם זה נכון, מטריד לא מעט.
איפה אפשר למצוא אותם?מי
מי שיראה את הסרטונים, לא יאמין שמתו רק כמה מאות!!!
לי ישאיפה אפשר למצוא אותם?
וליד חלק מן הנופלים מסתובבים באדישות אזרחים ללא מסיכת פנים אפילו, שזה המינימום ההכרחי בימים הללו שם.אני חושבת שמיותר לומר, אבל בכל זאת: הסרטון באתר הידברות ערוך בצורה מידי טובה. בנ"א נופל מהכסא אחורנית, בנ"א שוכב ליד הרכבת- מנין לנו שצולם בימים האחרונים ומנין לנו שמותו או נפילתו נגרמו מנגיף קורונה? אני לא אומרת שהסינים אינם מסתירים מידע, אבל סרטונים ערוכים אינם הוכחה מוחצת לכך.
אולי אפשר להעלות את הסרטון ? תודה חסום אצליאני חושבת שמיותר לומר, אבל בכל זאת: הסרטון באתר הידברות ערוך בצורה מידי טובה. בנ"א נופל מהכסא אחורנית, בנ"א שוכב ליד הרכבת- מנין לנו שצולם בימים האחרונים ומנין לנו שמותו או נפילתו נגרמו מנגיף קורונה? אני לא אומרת שהסינים אינם מסתירים מידע, אבל סרטונים ערוכים אינם הוכחה מוחצת לכך.
יש באתר הזה (באמצע העמוד) נתוניםיש כאן מישהו שיכול לעלות סטטיסטיקת אחוזים בהשוואה בין הקורונה לשפעת
לדוג' בסין חיים X אנשים , מתוכם חלו בקורונה X אנשים שזה מהווה X אחוז מכלל האוכלוסיה , ומתוכם מתו ... שזה מהווה ... אחוז מכלל החולים.
ואותו הדבר לגבי החולי שפעת בישראל ואז יהיה יותר קל לדעת האם הקורונה באמת כזאת מפחידה או שאין לנו מושגים בכמות האנשים בסין.
אשמח אם משהו יעשה את זה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: