אמרו שמעריכים 200 מתים ביוםבלת"ק
מפחיד
שלחו לי היום כתבה שהיתה ב13
אנשים מתים רחובות
נופלים כמו זבובים...
פתחו מלא בתי חולים מאולתרים
יש 200 מתים ביום
ומעל 100000 מודבקים.
אפשר לקבל את הכתבה במייל?בלת"ק
מפחיד
שלחו לי היום כתבה שהיתה ב13
אנשים מתים רחובות
נופלים כמו זבובים...
פתחו מלא בתי חולים מאולתרים
יש 200 מתים ביום
ומעל 100000 מודבקים.
כמה חולים יש בסין? 10000? מתוך למעלה מ 1.3 מיליארד אזרחים?
בערך כמו שתגידו שבישראל יש חולה קורונה אחד ולכן עצרו את הטיסות מסין לפה...
נו, הגזימו.
שלחי לי בפרטי מיילאפשר לקבל את הכתבה במייל?
הנגיף עצמו פוגע רק בבני אדם והוא לא פוגע בחבילות או מוצריםאבל זה לא יעזור לך לא לפתוח חבילות מסין.
אם באמת חלקן נגועות, הרי שהנגיף פה באלפי חבילות ביום , והמגיפה בישראל אי אפשר להתעלם ממנה.
כלומר, ברור שאת מקטינה סיכונים ,
השאלה היא שאלה של התכנות ובכמה מאמץ את מקטינה איזה אחוז של סיכון.
הנתון הכי מעניין (ומפחיד...) מבחינתי הוא שיש כמעט 5000 חולים במצב קריטי!!!!!!!!!!!!!!!!
אם כל הכבוד לפקיד כפקיד, אך הוא נשאר בעיני כזה. הוא לא יודע דברים שאחרים לא יודעים.חזרתי כעת מהדואר, הפקיד הממונה על החבילות- עם מסכה וכפפות,
לשאלתי- עד כדי כך?
השיב- "אני לא לוקח סיכונים, ראיתי אמש בחדשות עשרות אנשים מתים ברחובות סין, והמשטר הקומוניסטי מסתיר זאת.
אנשים לא מודעים לגודל המגפה"
חזרתי כעת מהדואר, הפקיד הממונה על החבילות- עם מסכה וכפפות,
לשאלתי- עד כדי כך?
השיב- "אני לא לוקח סיכונים, ראיתי אמש בחדשות עשרות אנשים מתים ברחובות סין, והמשטר הקומוניסטי מסתיר זאת.
אנשים לא מודעים לגודל המגפה"
מפחיד!! ד' ישמור
כפי הידוע לי תוחלת חיים של נגיף והישרדות שלו זה דברים שנבדקים בקלות ובאופן מוחלט. אם הוא לא שורד במעבדה על גבי מוצרים אז זה סוף פסוק.אם כל הכבוד לפקיד כפקיד, אך הוא נשאר בעיני כזה. הוא לא יודע דברים שאחרים לא יודעים.
זה כמו לצטט נהגי מוניות מתי תתחיל מלחמה או מי ינצח בבחירות.
ואני לא באמת יודע מה האמת לגבי המגיפה, אך עזבו מלהביא ראיות מפקיד בדואר...
אם כל הכבוד לפקיד כפקיד, אך הוא נשאר בעיני כזה. הוא לא יודע דברים שאחרים לא יודעים.
זה כמו לצטט נהגי מוניות מתי תתחיל מלחמה או מי ינצח בבחירות.
ואני לא באמת יודע מה האמת לגבי המגיפה, אך עזבו מלהביא ראיות מפקיד בדואר...
בפניקה זה ודאי מדבק...אגב, אני גם לא רואה סירטונים שצולמו בסין כי מי אמר שזה לא מדבק דרך הסירטון, זהירות משתלמת תמיד.
לא נכון.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: