כרגע האתר הזה לא מעודכן מה7/2.מעודכן בזמן אמת על כל הנדבקים בעולם!
כאן מתעדכן: https://www.worldometers.info/coronavirus/
כרגע האתר הזה לא מעודכן מה7/2.מעודכן בזמן אמת על כל הנדבקים בעולם!
לפי הכללים א"א להעלות.אולי אפשר להעלות את הסרטון ? תודה חסום אצלי
זה לא נכון.הסרטון בכלל מאיזה סרט ישן
אכן. כמה בני אדם משוק הסיטונאות של הואאנאן, מוכרים שם בשר חמורים, וכל החיות הטמאים והמשוקצים.לא קראתי את כל השרשור.
בעצם ממה בדיוק פרצה המגפה? שמעתי שמישהו אכל נחש שבלע עטלף, האם זה נכון? ואם כן, מבנ"א אחד פרצה המגפה?!
אני מצטטת משם :יש באתר הזה (באמצע העמוד) נתונים
אני לא יכול לשלוח לך הודעה אולי תשלח לי הודעהלפי הכללים א"א להעלות.
כתוב מייל ואשלח לך. (עדיף בפרטי)
תכפיל את המתים כפול 50 בערך... (כי הסינים לא כותבים את האמת!)אני מאוד מקווה שאני טועה במה שאני כותב אך לצערי המצב לא נראה לי טוב בלשון המעטה!!!
התחלתי לעקוב אחרי מספרי החולים והמתים לפני 6 ימים (או יותר נכון - לילות) ס''ה ולצערי אם המספרים אכן נכונים (ובפרט אם הם יותר גבוהים) המצב חמור ולא רק בסין,
אביא כאן השוואה בין כמות החולים בסין ובשאר חלקי העולם וכן כמות המתים רח''ל ופשוט כל המספרים הוכפלו !!!!! (ושוב - גם המספרים של שאר המדינות),
סך החולים לפני 6 ימים 19856
והיום 40,553 !!!
כמות המתים לפני 6 ימים 426
והיום 910 !!!!!
כמות החולים שאינם בסין לפני 6 ימים 188
והיום 382
(ולפני 6 ימים היה מת אחד בהונג-קונג ובמהלך השבוע זה הוכפל כשמת חולה אחד בפיליפינים - אך כאן זה לא נקרא אומדן סטטיסטי)
אינני צריך להסביר איזה עוצמה זה נקרא מגפה שמכפילה את עצמה כל 6 ימים, אך אינני מבין את האדישות שישנה בעולם, ובפרט כשרואים איך שבהדרגה זה מתפשט גם בעולם,
ה' ירחם.
מנכ"ל משרד הבריאות אמר חצי שנהיש צפי לזמן שיקח ליצר חיסון??
אם זה נכון אז רח''ל...מנכ"ל משרד הבריאות אמר חצי שנה
!!!לא ייתכן שאחוז המתים נשמר כל כך הרבה זמן על 2.1%.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: