תנסי באתר של משרד הבריאות לקבוע תוראני כבר יומיים מנסה בלי סוף להשיג את טיפת חלב בטלפון
אין לי אפשרות לצאת מהעבודה להוציא ילדים מהגן בשביל ספק...
אין אין אין מענה!!
מה עושים?
או *5400
או להגיע פיזית ולבקש תור מעכשיו לעכשיו
תנסי באתר של משרד הבריאות לקבוע תוראני כבר יומיים מנסה בלי סוף להשיג את טיפת חלב בטלפון
אין לי אפשרות לצאת מהעבודה להוציא ילדים מהגן בשביל ספק...
אין אין אין מענה!!
מה עושים?
עברנו כולנו חורף מאוד קשה.לעניות דעתי צריך לבוא בתלונות להורים שהזניחו את החיסונים לתקופה ארוכה, ועכשיו בבת אחת מעמיסים על המערכת באופן לא הגיוני, זה לא פשוט לתגבר כח אדם תוך יומיים.
אני מאמינה שיינתן מענה בימים הקרובים, אם אכן יהיה צורך.
אישית, הבת שלי מחוסנת, ויש לנו תור כבר מלפני חצי שנה לעוד שבועיים.לעניות דעתי צריך לבוא בתלונות להורים שהזניחו את החיסונים לתקופה ארוכה, ועכשיו בבת אחת מעמיסים על המערכת באופן לא הגיוני, זה לא פשוט לתגבר כח אדם תוך יומיים.
אני מאמינה שיינתן מענה בימים הקרובים, אם אכן יהיה צורך.
ניסיתי ולא הולך...בזכות האשכול הזה הזמנתי באתר של משרד הבריאות תור לבן השנתיים לחיסון .
חבל על הזמן שלכם בטלפונים !!
כנסו לאתר משרד הבריאות בחרו את התחנה שאתם מטופלים בה והזמינו תור בזמן שנוח לכם!
הוא מוגן.גם אצלי לתינוק אסור לקבל חי מוחלש כי הוא מדוכא חיסון
זה הלחיץ אותי, האם הוא מוגן מפני פוליו?
נראה שאת מבינה בעניין
זה תלוי תחנהניסיתי ולא הולך...
כאשר אסור ולא יכולים לחסן - מי לוקח את האחריות? מי שאמר לו לצאת מהבית?תפסיקו להקשיב למשוגעים שלא מחסנים שיתבישו להם, לא מקנאה בהם, לוקחים אחריות על חולי ככ קשה של ילדים קטנים, פשוט בושה!
כתוב במפורש בכל אתרי החדשות שהילד שחלה בפוליו הוא בן למתנגדי חיסונים, איך איך לוקחים כזו אחריות??
מותר לדעת כמה מתוך מתנגדי החיסונים הם אכן כאלו ש'אסור ולא יכולים להתחסן' ?כאשר אסור ולא יכולים לחסן - מי לוקח את האחריות? מי שאמר לו לצאת מהבית?
כנראה שלכל שאלה יש תשובה מסוימת רק השאלה היא עד כמה היא נכונה. לא שאין תשובה לשאלות הללו.
אף אחד לא עושה מעשה טיפשי. כלום עושים מתוך אחריות ושיקולים כאלו ואחרים. כי גם לחסן זה אחריות מסוימת. ויש שנעשו נכים לאחר שקיבלו חיסון נגד פוליו.
אני לא מביע עמדה אלא לומר שכדאי ללמוד ולהבין יותר את הנושא - למה לקבל החלטה שכן או שלא וכו'.
מי שמחליט על פי סיפורים, או ששומע בקולו של רופא בודד ולא מוכר, לא עושה מעשה טיפשי וחסר אחריות?אף אחד לא עושה מעשה טיפשי. כלום עושים מתוך אחריות ושיקולים כאלו ואחרים. כי גם לחסן זה אחריות מסוימת. ויש שנעשו נכים לאחר שקיבלו חיסון נגד פוליו.
רפואה לומדים במשך 7 שנים לפחות.אני לא מביע עמדה אלא לומר שכדאי ללמוד ולהבין יותר את הנושא - למה לקבל החלטה שכן או שלא וכו'.
מי שבאמת מסוכן לו להתחסן בחיסון הנ"ל מסיבות רפואיות כאלו ואחרות מצטערת אבל לא טיפש גדול להיות "מתנגד חיסונים" ועוד בפומבי!! הוא היה מאוד רוצה לקחת את החיסון אבל יודע שהוא לצערו לא יכול, מי שמתנגד ועוד משכנע אחרים, הוא חסר אחריות לחלוטין סורי.כאשר אסור ולא יכולים לחסן - מי לוקח את האחריות? מי שאמר לו לצאת מהבית?
כנראה שלכל שאלה יש תשובה מסוימת רק השאלה היא עד כמה היא נכונה. לא שאין תשובה לשאלות הללו.
אף אחד לא עושה מעשה טיפשי. כלום עושים מתוך אחריות ושיקולים כאלו ואחרים. כי גם לחסן זה אחריות מסוימת. ויש שנעשו נכים לאחר שקיבלו חיסון נגד פוליו.
אני לא מביע עמדה אלא לומר שכדאי ללמוד ולהבין יותר את הנושא - למה לקבל החלטה שכן או שלא וכו'.
מקור? שמות?ויש שנעשו נכים לאחר שקיבלו חיסון נגד פוליו.
בזכות האשכול הזה הזמנתי באתר של משרד הבריאות תור לבן השנתיים לחיסון .
חבל על הזמן שלכם בטלפונים !!
כנסו לאתר משרד הבריאות בחרו את התחנה שאתם מטופלים בה והזמינו תור בזמן שנוח לכם!
מקור? שמות?
ראית אנשים עם סדים משנות ה 60 נכים כל חייהם מפוליו שהשתוללה אז? יש אלפים כאלה.
אשמח לקבל שם אחד של מישהו נכה כל החיים נסיבתית מחיסון פוליו (כלומר מייד אח"כ, לא שעבר תאונת דרכים 30 שנה אחרי החיסון ותולה את הנכות בחיסון פוליו)
אדם חכם וישר
בואו נשאל שאלה פשוטה-לכל מי שרוצה לדעת על החיסונים
אין קשר בין התוכן שהבאתם לבין פוליו.
כפי שנאמר כאן, מדובר בנוכל, שקרן, ושרלטן. נושא את שם הרמב"ם לשווא.לכל מי שרוצה לדעת על החיסונים
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: