אלעזר 1
צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
עיצוב פונטים
מוזיקה ונגינה
UX UI
D I G I T A L
יוצרי ai
הלוואי, נפגשתי עם הרבה שיטות תזונה 'טבעיות' שהקשר בינן לבין הרמב"ם מקרי לחלוטין.לא טענתי שכל דבריו יסודתם בהררי קודש.
כן רואים שרוב השיטות של תזונה טבעית ובתוכן גם שלו- תואמות את שיטת הרמב"ם.
אין מקום לציניות בדברים כאלו, הד"ר בעצמו לא מביא שום מחקר או סימוכין לדבריו, זה לא מספיק?מי אמר שהמוצרים שלו לא נחקרו או לא הוכחו כיעילים? אתה? השתכנעתי!!!
הובא כאן באשכול קישור שנמחק, לא אחזור על האיוולת הזו.אשמח לציטוט. מעולם לא ראיתי אצלו כזה דבר.
אם כי ייתכן שהוא מציג את האמת המכוערת שכמוהו כן חברות החיסונים, גוף עסקי.
(הן, בשונה ממנו, כן נקנסו בעבר על שיווק וקידום לא חוקיים)
כשמשרד הבריאות מציג את הסיכונים שבפוליו ובקורונה אתם מאשימים אותו באיומים והפחדות, ואילו כאשר אדם טוען שחיסון כלשהו מסוכן זה לא איום והפחדה?
אדם שאין לו ידע מקצועי בהנחיות תזונה זה 'עניין של ניסוח'?עניין של ניסוח. זה עדיין לא הופך את דעותיו ושיטתו לשגויות או מזיקות.
ואם אני יקרא לעצמי 'מנתח' בלי ללמוד את זה באופן מקצועי זאת גם תהיה בעיה של ניסוח נטו?
שיטתו של הרמב"ם גלויה בספרו, בדור האחרון הועמסו עליו פירושים מרחיקי לכת לצערנו.דבר שטות. צר לי, אבל גדלתי על שיטת הרמב"ם.
מכיוון שביררתי את העובדות מגופים מוסמכים.א. לא נראה שהוא הצליח להפחיד אותך.
אני מאמין במה שמגובה במחקר אמין ומבוסס לפי כללי המחקר.ב. אולי הוא לא מסכן אלא מציל? כל השאלה במה אתה מאמין.
עשיתי זאת בעבר עשרות פעמים ולא קיבלתי שום מענה. מוזמנים לחפש באשכולות שנמחקו / ננעלו.אשמח אם תעלה לכאן כתבה שלו בנושא ותפריך את טענותיו אחת לאחת בצורה רצינית.
(אם כי האשכול כנראה יינעל לפני שתספיק לעשות זאת.)
בדקתי את הנושא באופן יסודי, מרבית טענותיהם של מתנגדי החיסונים מבוססות על מידע מוטעה או שקרי.