מניין לך ? תפסיקו להאמין לכל גמחה של פוליטיקאיםלממשלה הזאת לא איכפת, והמסר הקבוע (בסאבטקסט) לחברות הוא: תעשו מה שבא לכם בראש.
ברור לי (למרות שאיני מעריץ שלהם בכלל) שזה מאד מפריע להם ולו בגלל שהם מבינים שזה גורם לכעס אצל הציבור
מניין לך ? תפסיקו להאמין לכל גמחה של פוליטיקאיםלממשלה הזאת לא איכפת, והמסר הקבוע (בסאבטקסט) לחברות הוא: תעשו מה שבא לכם בראש.
יש לי תחושה שמישהו שם למעלה (בתקשורת)מנסה להרדים אותנו בעד פסטה ונזיד עדשים במקום שנתקומם על דברים הרבה יותר יקרים...שגם בהם יש לנו כח!!אני לא יודע מה חושבים כעת בהנהלת חברת אוסם,
אבל יכול להעיד ממחאה אחרת,
לפני הרבה מאד שנים, הייתה מחאה חרדית בלבד כנגד אחת החברות,
בגלל נושאים דתיים, ובחברה החרדית ללא אינטרנט וללא צינתוקים וכדומה התפתח חרם צרכנים [לא ברמה של בנק לאומי אחרי החפירות ביפו, אבל מחאה מתחת לפני השטח] באותו הזמן הייתי באיזה שהוא תפקיד שהיה קשור להנהלת החברה, ואני יכול להעיד שהלחץ שלהם היה מאד גדול ואחרי שבועות ספורים גם החששות התממשו, והמסחר בחברה החרדית גרר את כל רווחיות החברה כלפי מטה,
בחברה עשו כל מה שיכלו בשביל לעצור את גלגל השלג הזה, ולשמחתי הסכימו לשינוי תפיסתי בהקשר של המגזר החרדי, והצליחו להחזיר את המצב לקדומתו.
כחרדי שעבד עם הנהלת החברה, אני זוכר מחשבות שהיו לי באותו הזמן על כמה כח יש לנו כשאנחנו מחליטים ללכת יחדיו, ולפעול יחדיו.
אין באמת אפשרות לנצח מחאה חברתית אמיתית [אלא אם כן זה איראן, וזה נושא אחר]
הם לא של משנת יוסף כמו שהבמבה של אסם היא לא של יש.תשאלו בציבור הכללי מה זה תן צ'אפ או מקלונים של משנת יוסף -הם לא מכירים!!
אני לא בטוח שזה יותר זול, צריך כ-15 עד 20 תפוזים ליצור 1.5 ליטר מיץיש כזה דבר עגול וכתום די מחוספס שקוראים לו תפוז
ואפשר לסחוט אותו וטוענים שהוא לא נופל בטעמו מהמיץ הנמצא בבקבוק
יותר זול יותר בריא יותר טעים
אל תשכח שזה 90 אחוז מים וסוכר.אני לא בטוח שזה יותר זול, צריך כ-15 עד 20 תפוזים ליצור 1.5 ליטר מיץ
ספר איך מורידים את יוקר המחיה.הדבר היחיד שהם יודעים לעשות זה לשבת על הספה, לנשנש במבה אוסם, ולכתוב לעם:
אז עכשיו עוברים לסנו?פרסום ראשון ב׳ערוץ 12׳: אחרי הלחץ התקשורתי והקמפיין ברשתות החברתיות - חברת ׳אסם׳ מודיעה כעת: ״החלטנו לדחות את עליית המחירים בשלושה חודשים עד לאחר חג הפסח. במהלך חודשים אלו תתקיים בחינה מעמיקה של דרכים שונות למיתון ההתייקרויות״.
תראו מה שלחץ של צרכנים יכול לעשות!!
נו נו,תראו מה שלחץ של צרכנים יכול לעשות!!
גם הערב - הכותרת הראשית ב׳ערוץ 12׳ על גל ההתייקרות במשק. ״חלק מחברות המזון הגדולות מתקפלות - עדיין יש לחץ גדול בממשלה מהזעם ברחוב״.אז עכשיו עוברים לסנו?
אני גם חושב ככהיש לי תחושה שמישהו שם למעלה (בתקשורת)מנסה להרדים אותנו בעד פסטה ונזיד עדשים במקום שנתקומם על דברים הרבה יותר יקרים...שגם בהם יש לנו כח!!
יוקר הדיור,מעונות יום ששנה הבאה הולכים להיות לא רלוונטים ועוד כמה דברים ששווים הרבה יותר מחבילת פסטה עלובה
הרי איך יכול להיות שבתקשורת שמרוויחים הרבה מפרסומים על מוצרים של אסם יצאו נגד אסם?
מה הוא כבר יכול להבטיח?נו נו,
ההחלטה לדחייה הגיע בסיום הפגישה של הנהלת אוסם עם שר האוצר
מה הבטיח השר למנכ''ל רק הם יודעים...
מה זה השטות הזו?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: