כאילו שלפני עליית המחירים הם כן זולים...אני גם חושב ככה
הם יזרקו לנו עצמות ובמבות יתנו לנו חווית הצלחה ואח"כ ישוב כל איש לביתו וכל שר ללשכתו
כל עליית המחירים הזו מזכירה את הסיפור של הכנסת העז הביתה.
כאילו שלפני עליית המחירים הם כן זולים...אני גם חושב ככה
הם יזרקו לנו עצמות ובמבות יתנו לנו חווית הצלחה ואח"כ ישוב כל איש לביתו וכל שר ללשכתו
כל עליית המחירים הזו מזכירה את הסיפור של הכנסת העז הביתה.
הדחיה הזאת היא צינית מאין כמותה,נו נו,
ההחלטה לדחייה הגיע בסיום הפגישה של הנהלת אוסם עם שר האוצר
מה הבטיח השר למנכ''ל רק הם יודעים...
בדיוק זה מה שאני אומרכאילו שלפני עליית המחירים הם כן זולים...
צודקת,יש לי תחושה שמישהו שם למעלה (בתקשורת)מנסה להרדים אותנו בעד פסטה ונזיד עדשים במקום שנתקומם על דברים הרבה יותר יקרים...שגם בהם יש לנו כח!!
יוקר הדיור,מעונות יום ששנה הבאה הולכים להיות לא רלוונטים ועוד כמה דברים ששווים הרבה יותר מחבילת פסטה עלובה
הרי איך יכול להיות שבתקשורת שמרוויחים הרבה מפרסומים על מוצרים של אסם יצאו נגד אסם?
ובסוף ליברמן מקבל את הקרדיט???הלחץ התקשורתי והציבורי עבד ,אוסם נכנעה
לי אברמוביץ':
בהמשך למכתב של שר האוצר לחברת אסם-נסטלה ותשובת החברה אמש, התקיימה הערב פגישה בין יו"ר החברה דן פרופר ומנכ"ל החברה אבי בן אסאייג, לבין שר האוצר, אביגדור ליברמן, ובמסגרתה הוצגו הסיבות שהובילו את החברה להודיע על עליית המחירים. במסגרת הפגישה סוכם על דחיית עליית המחירים בשלושה חודשים עד לאחר חג הפסח, ובמהלך חודשים אלו תתקיים בחינה מעמיקה של דרכים שונות למיתון ההתייקרויות של מוצרי הצריכה בישראל
פרשנות פוליטית קצת מוזרההדחיה הזאת היא צינית מאין כמותה,
ליברמן אמר להם בצורה פשוטה שהממשלה עומדת ליפול בגלל המחאה וזה רק יקשה עליהם את עליית המחירים, ולכן החליטו לתת עוז קצת אויר לנשימה לממשלה, בתקוה שעוד שלשה חודשים הישראלים הפרייארים ישכחו שפעם היתה מחאה, והממשלה תוכל להמשיך לתפקד להוביל ריפוי בעם.
כל כך חבל שגם כשיש הצלחה מסוימתנו נו,
ההחלטה לדחייה הגיע בסיום הפגישה של הנהלת אוסם עם שר האוצר
מה הבטיח השר למנכ''ל רק הם יודעים...
או יקטינו אריזותאני חושב שהם יתנו לזעם לעבור, ואז יעלו לאט לאט בלי דרמות מסביב.
הם בעיקר יסתכלו מסביב ויראו מה הציבור עושה לגבי שאר עליות המחיריםאני חושב שהם יתנו לזעם לעבור, ואז יעלו לאט לאט בלי דרמות מסביב.
אתה עוסק ביצור?ברור לכל בר דעת שליברמן לא הציע יותר מדאי
אין לו מה להציע
OK אז בא ננסה להבין ביחדאתה עוסק ביצור?
אתה יודע מזה הטבה קטנטנה של האוצר למפעל?
איזורי עדיפות אתה מכיר?
ארנונה אתה מכיר?
לשר האוצר יש בכיס בנק הטבות ענק שהוא יכול לחלק בלי לתת דיווח לאף אחד
בניגוד לחברות פרטיות או מקומיות לאוסם יש אורך נשימה גדול מאד, כי אוסם היא כבר לא החברה הישראלית החביבה על הזקנים, אלא שייכת לנסטלה. השוק הישראלי שלה הוא פחות מ2 אחוז כמדומני. ולכן ברמת העיקרון אין להם שום בעיה שכמה חודשים תהיה להם ירידה של 40 אחוז ברווחים הישראליים, העיקר ששנים קדימה הם יוכלו למכור יקר יותר כשישכחו את המחאה.הם בעיקר יסתכלו מסביב ויראו מה הציבור עושה לגבי שאר עליות המחירים
לאוסם לא באמת כדאי להיכנס למצב שהם מתגרים בצרכנים לחינם
גם ככה המחיר שלהם גבוה למדי גם בלי קשר לעליית מחירים
ויכול להיות מאוד שזה הדרך שלהם לרדת מהעץ
מה גם שאם הציבור יכעס שוב פעם על אוסם על כך שהיא מעלה מחירים
אז בתוכנית של גיא לרר בצינור לילה יהיה מאוד מאוד מעניין
והציבור כבר יחרים את אוסם ללא קשר לאם היא מעלה או לא
אוסם תיזכר כמותג שעושק צרכנים ומחפש בכל דרך לעקוץ
עד כמה שניתן (אני לא חושב שזה מה שאוסם רוצה)
אם זה לא היה עצוב זה היה מצחיק..."הצרכנים לוקחים חלק בעליות המחירים"
איתן יוחננוף, מנכ"ל רשת "יוחננוף" על האיומים בחרם צרכנים:
"אנחנו חיים בשוק חופשי. הצרכן חייב ללמוד להצביע ברגליים ולהתייחס לכסף שלו בצורה רצינית יותר ולא ללכת לפי הרגש. זה עולם מסחרי, אין מקום לזה"
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: