את הממשלה אי אפשר להחריםמה שאני לא מבין מכל המחאה (המוצדקת) הזו,
איך זה שהממשלה המושחתת פגעה לנו בכיס מכל הכיוונים ובסוף האש הוסטה אל מוצר מסוים של חברה מסוימת?
מה רע בויטה או קנור?גם אנחנו ממזמן לא קונים כמעט רק אבקת מרק בלבד.
ברור שאפשר על ידי מחאה, זה רק ענין של זמן עד שהציבור התפוצץ.את הממשלה אי אפשר להחרים
מה לעשות?
אפשר למחותברור שאפשר על ידי מחאה, זה רק ענין של זמן עד שהציבור התפוצץ.
מחאה מאז ומעולם זקוקה לשםובסוף האש הוסטה אל מוצר מסוים של חברה מסוימת?
מה שאני לא מבין מכל המחאה (המוצדקת) הזו,
איך זה שהממשלה המושחתת פגעה לנו בכיס מכל הכיוונים ובסוף האש הוסטה אל מוצר מסוים של חברה מסוימת?
קנינו ממזמן האמת שאוסם לא יהיה עשירים מאבקת המרק שלנו אנחנו בקושי משתמשים.מה רע בויטה או קנור?
אני לא מחרימה אבל בהחלט רוצה את הציבור ברחובות ולא רק בגלל יוקר המחיה, ממשלה דפוקה.אפשר למחות
איך תחרים
מה הקשר??????????שומעת ראיון עכשיו מבעל חנות שאומר שהוא לא אמור להיות אשם עכשיו שלא קונים עכשיו מוצרים של אוסם
אז שיביא מוצרים של חברות אחרות....שומעת ראיון עכשיו מבעל חנות שאומר שהוא לא אמור להיות אשם שלא קונים עכשיו מוצרים של אוסם
זה נכון לגבי כל דברשומעת ראיון עכשיו מבעל חנות שאומר שהוא לא אמור להיות אשם שלא קונים עכשיו מוצרים של אוסם
בשונה מהפגנת בלפור שנעשתה בידי משועממים שממומניםאני לא מחרימה אבל בהחלט רוצה את הציבור ברחובות
תחשיבי שזה שחברה מעלה מחירים אז למה הוא אמור להיות אשם שלא קונים מימנו?!מה הקשר??????????
לא באים להעניש אף אחד!!!!!!!!!!!!!!!!!!
באים לשמור על המחירים
לא היה מספיק ברור?תחשיבי שזה שחברה מעלה מחירים אז למה הוא אמור להיות אשם שלא קונים מימנו?!
זה ברור...לא ממש קשור לאשכול...
אבל בעניין יוקר המחיה.
רק לי יש תחושה שכל מי שיכול, בכל מקום- מעלה מחירים!!
בלי קשר לחומרי גלם או לעליית מחירי שינוע בינלאומי.
דוגמא - קבעתי תסרוקת לבת שלי לפני חודשיים לחתונה. אמרה הספרית - 150.
ביום החתונה ( כחודש אחרי שקבענו..) היא אומרת לי שהמחיר התעדכן ל 200
למה? כי לא שווה לה לעבוד בפחות מזה..."
ולא באתי חלילה לצאת כנגד הספריות, סתם דוגמא שעלתה לי לראש
מה זה התופעה הזאת?? למה מעלים כל דבר???
נכון, השוק פתוח, אבל יש מושג של הפקעה! זה מטורף!
שיעשו חרם נגד הממשלה וזה יפתור את הכל!!לא היה מספיק ברור?
אין עיניין של אשמה
ולדעתי גם אוסם לא אשמים
יש עניין של רצון פשוט שלא יעלו לנו מחירים
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: