צודקת, סיכמת את הנושא!מסכימה.
ולכן חושבת שהחינוך לחוסן דחוף מאי פעם.
כי אם השאלות לא תגענה בלימודי המקצוע, הן תגענה בעבודה ואם לא אז הן תגענה בגיל 30 או בנקודת מפנה אחרות.
ואם אין לנו תשובות לתת לעצמנו אז אנחנו בבעיה.
העיקר שכולנו מסכימות בסוף
צודקת, סיכמת את הנושא!מסכימה.
ולכן חושבת שהחינוך לחוסן דחוף מאי פעם.
כי אם השאלות לא תגענה בלימודי המקצוע, הן תגענה בעבודה ואם לא אז הן תגענה בגיל 30 או בנקודת מפנה אחרות.
ואם אין לנו תשובות לתת לעצמנו אז אנחנו בבעיה.
נכון.כי טיבם של בחורים צעירים הוא להתלהב לחברים.
שגם חונכו בהתאם לשיח הרווח בימינו שמלא בסתירות.כי טיבם של בחורים צעירים הוא להתלהב לחברים.
אני מסכימה שזה מטופשנכון.
אבל בד״כ אם החברים יודעים,
גם השכנות והחברות יודעות.
יכול להיות שאני שמרנית,
אבל בעיני משכורת זה לא דבר שאנשים חוץ מהעובדת והבעל/הורים צריכים לדעת.
מסכימה עם הסתירותשגם חונכו בהתאם לשיח הרווח בימינו שמלא בסתירות.
מצד אחד תשב ותלמד ופת במלח ובית של תורה בכל מחיר.
מצד שני אם לא הבאת שידוך רווחי אתה לא שווה.
לא מכירה חילונים שמחנכים להסתפקות במועט ואברכות כמעט בכל מחיר כאידאל ראשי.מסכימה עם הסתירות
לא חושבת שאופייני דוקא למגזר החרדי
והתביישו להפגש או להתארס עם מורה/גננת...אני מסכימה שזה מטופש
אבל כבר בזמני (13 שנה!) מאורסים השויצו במשכורת של האשה.
היום הם מסמיקים כשמזכירים להם את זה...
לא התייחסתי לסתירות, אלא לשיח המתלהב על הכנסות בן/בת הזוג. אופייני לשלב קצת פחות בשל בהתבגרות ולרוב עובר.לא מכירה חילונים שמחנכים להסתפקות במועט ואברכות כמעט בכל מחיר כאידאל ראשי.
בסביבה שלי לא חויתי את זה אזוהתביישו להפגש או להתארס עם מורה/גננת...
אופייני לגיל לכאורה אבל לכאורה לא היה אמור להיות קיים לאור החינוך בנושא. בפרט אם אנחנו טוענים שזה החינוך היחיד הראוי לבחורים.לא התייחסתי לסתירות, אלא לשיח המתלהב על הכנסות בן/בת הזוג. אופייני לשלב קצת פחות בשל בהתבגרות ולרוב עובר.
אבל אם בחור /ה הוא בגיל הנעורים, איך הוא אמור להיות בשל לנשואים???אופייני לגיל לכאורה אבל לכאורה לא היה אמור להיות קיים לאור החינוך בנושא. בפרט אם אנחנו טוענים שזה החינוך היחיד הראוי לבחורים.
ככה הראש צוות הראשון שלי היה אומר....אבל אמור הוא סוג של דג. כנראה.
אנחנו מדברים על בחורים בשידוכים/מאורסים.אבל אם בחור /ה הוא בגיל הנעורים, איך הוא אמור להיות בשל לנשואים???
אני יודעת....אנחנו מדברים על בחורים בשידוכים/מאורסים.
יש ערך ועניין בלחתן את הבחורים צעירים, מנגד יש לזה גם מחירים.אני יודעת....
זה הבעיה שבחורים שמועמדים לנישואים, ככה מתנהגים.... (וזה כבר בעיה של כל הדור לא מדובר על משהו יוצא דופן...)
התנהגות של גיל טיפשעשרה....
וככה לימדו אותם, זה התחיל בדירות.. וכעת זה בעבודה של הבחורה..
כן, אבל עם חינוך נכון....יש ערך ועניין בלחתן את הבחורים צעירים, מנגד יש לזה גם מחירים.
בואו, העולם לא מושלם.
ולא רק שהיא בהייטק ומקבלת משכורת X אלא גם עובדת בטכנולוגיית XXX !זה משגע אותי.
למה כל בחורי ישיבת xxx חייבים לדעת כמה מרוויחה כלתו הטריה של החבר?
על זה עוד לא שמעתי ....ולא רק שהיא בהייטק ומקבלת משכורת X אלא גם עובדת בטכנולוגיית XXX !
אני חושבת שעם טיפת בגרות, צריך לדעת לא לנפנף במה שיגרום לקנאה של הסביבה. ולנפנף במה שגורם לקנאה זה בתכלס סוג של התנשאות (אחרת למה מנופפים בזה?)ואולי... לפעמים זו פשוט קנאה של הסביבה ולא התנשאות של העובדת?
נכון, צריך לדעתאני חושבת שעם טיפת בגרות, צריך לדעת לא לנפנף במה שיגרום לקנאה של הסביבה. ולנפנף במה שגורם לקנאה זה בתכלס סוג של התנשאות (אחרת למה מנופפים בזה?)
כבר לפני 6 שנים בעלי סיפר לי שבכולל יש דיבור מי אישתו עובדת בקליינט ומי בסרבר.על זה עוד לא שמעתי ....
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: