למה זה כזה מופרך ועצוב?כבר לפני 6 שנים בעלי סיפר לי שבכולל יש דיבור מי אישתו עובדת בקליינט ומי בסרבר.
כנראה זה השתכלל מאז לרזולוציות של טכנולוגיה.
למה זה כזה מופרך ועצוב?כבר לפני 6 שנים בעלי סיפר לי שבכולל יש דיבור מי אישתו עובדת בקליינט ומי בסרבר.
כנראה זה השתכלל מאז לרזולוציות של טכנולוגיה.
מה מופרך ועצוב?למה זה כזה מופרך ועצוב?
אהה סבבהמה מופרך ועצוב?
סיפרתי את זה כאנקדוטה משעשעת (בעיני לפחות)
זה לא שונה הרבה לדעתי מבעל של מורה שיודע שהיא מלמדת גאוגרפיה והיסטוריה,
ויודע לדקלם את הנושאים הספציפיים שהיא מלמדת.
יכול להיות שזה קצת מוקדם מדי שהוא יודע את זה כמאורס,
אבל זה לא עצוב, זה בסה״כ עוד נושא שהם הספיקו לגעת בו בפגישות.
זה כבר לא בתחום שיפוטיפשוט עשו על זה סמיילי עצוב
בעלי הציע לחבר שלו לפני כמה שנים שאישתו תעבור לreact במקום אנגולר.בעלי נגיד ממש לא מתעניין בזה וזה לא מפריע לי, אבל גם לא היה מפריע לי אם היה מדבר עם חברים אם אני BACKEND או BIG DATA.
התכוונתי ,שאם זה דיבור בכולל מה כל אחת עושה יש בזה קצת טעם לפגם,למה זה כזה מופרך ועצוב?
אם את לא יודעת במי מדובר + הכוונה של הכותבת היתה לטובה, להעלות את המודעות לכמה אפשר לקבל....ואולי גם אשכולות כגון אלו עם פירוט משכורות אגדיות
יוצר אי נוחות (קנאה) אצל אי אלו,
לטעמי משכורת היא דבר אישי.
אני חושבת שהיא התכוונה שבנות מזדהות עם הצוותים והחברות החילוניות שלהן יתר על המידה, לא?עובדת שהולכת עם תיק גב של העבודה (הוא מעולה למחשב הנייד). אף פעם לא שמעתי שזו עבירה.
זה לא אותו דבר.אני גם יכולה ל"קנא" בשופט שמרויח משכורת של XXXX
במיוחד שמשום מה רואים 30 בטוחים שזה 30 בבנק. שזה ההזיה הכי גדולה....עדיין אשכולות כגון אלו יוצרות הילה/ אשליה
על כל נשות ההייטק כאילו הם מרוויחות מינימום 30K
לא חושבת שזה עושה טוב לאף אחד.
לא נתקלתי בבנות שמראות תמונות של הצוותים. מה זה , נכדים שמשוויצים בהם?אני חושבת שהיא התכוונה שבנות מזדהות עם הצוותים והחברות החילוניות שלהן יתר על המידה, לא?
מעניין אותי אם את לא רואה את זה אצל הצעירות כי אני כן מבינה על מה היא מדברת, בנות שמראות תמונות של הצוותים שלהן לחברות בסמינר, נראה לי יותר דוגמאות כאלה.
התיק סתם היה דוגמא לא בהכרח קשורה.
מציעה שתחזרי אחורה ותראי את השאלה הפותחת באשכול. הרצון היה לעזור לה להחליט נכון.עדיין אשכולות כגון אלו יוצרות הילה/ אשליה
על כל נשות ההייטק כאילו הם מרוויחות מינימום 30K
לא חושבת שזה עושה טוב לאף אחד.
לגמרי,ודווקא באשכול הזה כמו בהרבה אשכולות נשים ניסו להסביר שזה לא כל נשות ההיטק אלא רק חלק מסוים, ושזה לא מינימום 30 אלא מקסימום.
אז תדעי שזה קורה, ולא מעט מידי...לא נתקלתי בבנות שמראות תמונות של הצוותים. מה זה , נכדים שמשוויצים בהם?
בעיני זה לא היה מודגש.במיוחד שמשום מה רואים 30 בטוחים שזה 30 בבנק. שזה ההזיה הכי גדולה....
ודובר על זה רבות כבר.
נכון.מציעה שתחזרי אחורה ותראי את השאלה הפותחת באשכול. הרצון היה לעזור לה להחליט נכון.
אז זה עניין של גיל. לא של הפוזיציה.אז תדעי שזה קורה, ולא מעט מידי...
בנות עפות על החברות שלהן לא רק בגלל המשכורות, אלא בעיקר בגלל ההשתייכות לחברות הייטק כולל כל המיתוג, הצוותים הבילאומיים, שטויות של צעירות
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ר'
קנג רְאֵה עָנְיִי וְחַלְּצֵנִי כִּי תוֹרָתְךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קנד רִיבָה רִיבִי וּגְאָלֵנִי לְאִמְרָתְךָ חַיֵּנִי:קנה רָחוֹק מֵרְשָׁעִים יְשׁוּעָה כִּי חֻקֶּיךָ לֹא דָרָשׁוּ:קנו רַחֲמֶיךָ רַבִּים יי כְּמִשְׁפָּטֶיךָ חַיֵּנִי:קנז רַבִּים רֹדְפַי וְצָרָי מֵעֵדְוֹתֶיךָ לֹא נָטִיתִי:קנח רָאִיתִי בֹגְדִים וָאֶתְקוֹטָטָה אֲשֶׁר אִמְרָתְךָ לֹא שָׁמָרוּ:קנט רְאֵה כִּי פִקּוּדֶיךָ אָהָבְתִּי יי כְּחַסְדְּךָ חַיֵּנִי:קס רֹאשׁ דְּבָרְךָ אֱמֶת וּלְעוֹלָם כָּל מִשְׁפַּט צִדְקֶךָ: