מתכון
בצק :
2 כפות שמרים
3/4 כוס סוכר
3 כוסות מים
לשים בקערה של המחקר ולחכות בערך 10 דקות עד שהשמרים יתפתחו.
אח''כ. להוסיף לקערה תוך כדי עירבול
קילו קמח
כף מלח
כוס שמן
ולהשמיך לערבב עד שיתקבל בצק רך.
להתפיח בערך 40 דקות.
אחרי שהבצק תפח ליצור צורה של בייגלס.
להכין קערה עם מים רותחים לטבול כל בייגל בערך ל20 שניות ולשים בתבנית.
הציפוי:
אני אוהבת לשים ביצה ,שבבי בצל ולפזר גבישי שום ומלח.
או לטבול כל בייגל בשומשום.
ואפשר לשים כל ציפוי שאוהבים הכל טעים.
בהצלחה!!
בצק :
2 כפות שמרים
3/4 כוס סוכר
3 כוסות מים
לשים בקערה של המחקר ולחכות בערך 10 דקות עד שהשמרים יתפתחו.
אח''כ. להוסיף לקערה תוך כדי עירבול
קילו קמח
כף מלח
כוס שמן
ולהשמיך לערבב עד שיתקבל בצק רך.
להתפיח בערך 40 דקות.
אחרי שהבצק תפח ליצור צורה של בייגלס.
להכין קערה עם מים רותחים לטבול כל בייגל בערך ל20 שניות ולשים בתבנית.
הציפוי:
אני אוהבת לשים ביצה ,שבבי בצל ולפזר גבישי שום ומלח.
או לטבול כל בייגל בשומשום.
ואפשר לשים כל ציפוי שאוהבים הכל טעים.
בהצלחה!!