מה שונה?התלהבתי גם ממנו פשוט כבר יש לי משהו מאוווווד דומה...
אגב, המתכון של הפיצה נראה ממש מעניין... נראה לי אנחנו הולכים להשמין פה בקרוב עם כל המתכונים החדשים שמתחשק לי לנסות...
מה שונה?התלהבתי גם ממנו פשוט כבר יש לי משהו מאוווווד דומה...
אגב, המתכון של הפיצה נראה ממש מעניין... נראה לי אנחנו הולכים להשמין פה בקרוב עם כל המתכונים החדשים שמתחשק לי לנסות...
נדמה לי יש שם גם חומץ... וגם הכמויות טיפה שונותמה שונה?
איזה גודל פיצה יוצא מכוס וחצי קמח? זה נשמע ממש קטן, לא?זה שלי-
כוס וחצי קמח
2 כפיות שמרים יבשים
כפית סוכר
3/4 כוס מים חמים
2 כפות שמן זית
חצי כפית מלח
לעבד במיקסר קמח ושמרים, אח"כ לאט לאט את השאר, המלח אחרון אחרי שהבצק כבר ממש מעובד
להתפיח 10-15 דקות
לרדד להוסיף תיבול רצוי
ולאפות (במקום אבן שמוט שעוד אין לי, אני מחממת תבנית הפוכה ומשתמשת בזה לאותו רעיון
כןאיזה גודל פיצה יוצא מכוס וחצי קמח? זה נשמע ממש קטן, לא?
מעניןנדמה לי יש שם גם חומץ... וגם הכמויות טיפה שונות
לא חושבת שזה הבדל משמעותי...
אם בכל אופן מעניין מישהו- תגידו ואני אשתדל להעלות
מה זאת אומרת? לא הבנתי איך אפשר לערבב.... אם אפשר פירוט, זה נשמע טיפ מבטיח!נתנו כאן את כל מה שצריך לפיצה כמו בחנות,
אתן רק עוד עיצה בנוגע לגבנ"צ.
בחנויות היא נמתחת כמו מסטיק.
הסוד של החנויות להגיע לזה הוא.............................
לערבב את הגבינה במעט שמן לפני הפיזור.
נכון, זה לא בריא,
אבל עדיין יוצא פחות מזיק מאשר בחנות...
מגררים את הגבנ"צ,מה זאת אומרת? לא הבנתי איך אפשר לערבב.... אם אפשר פירוט, זה נשמע טיפ מבטיח!
יש כאן מתכון לרוטב מדוייק:יש אולי פה למשהו מתכון לרחוב ששמים על הפיצה רסק התבלינים אבל אני רוצה משהו יותר מדויק אגב המתכון של קרין גורן של הבצק לדעתי הכי טעים
אם יש ביקוש אני יעלה אותו
תודה ל@דפהה-מ-ת-כ-ו-ן המנצח!!!
מתכון לפיצה מנצחת - מתכונים ב-10 דקות
מתכון לפיצה ביתית מנצחת! מתכון לפיצה פשוטה וקלה שכל אחד יכול להכין בבית. כאשר מדברים על פיצה מתכון קל הוא כל מה שצריך. קדימה למטבח >>www.10dakot.co.il
אבן לא תהיה לי עכשיו.. וכנראה גם לא כ"כ מהר בעידן הקורונה.
אשמח למתכון בכל מקרה!
לא בעייתי עם כשרות , זה אבן אנחנו טבלנו ואני גם תמיד שמה על נייר אפיהנשמע מגניב ברמות... זה לא בעייתי עם כשרות נכון?
אני אנסה להשיג...
שאטה זה צילי טחון ולא פפריקה חריפהרוטב פיצה אורי:
5 כפות רסק עגבניות
3 כפות מיונז
3 שיני שום
1/2 כוס מים
1/2 כוס שמן
פחות מכף מלח
1 כף סוכר
1/2 כפית פלפל שחור
1/2 כפית פפריקה חריפה (שאטה)
לערבל!!! טעיםםםםם
גם אני עושה כך וזה מצויןולאפות (במקום אבן שמוט שעוד אין לי, אני מחממת תבנית הפוכה ומשתמשת בזה לאותו רעיון
אפשר להשאיר את הבצק לילה במקרר?הנה המתכון:
מערבבים:
כפית מלח
שלוש כוסות קמח
כף שמרים
כוס מים פושרים
ארבע כפות שמן
לבצק רך, שוטחים בתבנית עגולה לעובי דק (אם עבה מדי אפשר אפילו לעשות יותר מפיצה אחת, לא כדאי לעשות עבה כי זה מקלקל את האפקט של 'כמו בחנות')
שמים רסק עגבניות מתובל גבינה צהובה ותוספות... לפי הטעם
אופים כרבע שעה - עשרים דקות, 180 מעלות, עד להזהבה והתקשות של הבצק (וגם המסה של הגבינה צהובה... כמובן)
אני מאוד ממליצה להכין גם את הרוטב ששמים על הפיצה המוכנה בסוף... זה מאוד מוסיף גם כן ל'מקוריות' של הפיצה
בהצלחה רבה!!!
רוטב פיצה/ נעמייש אולי פה למשהו מתכון לרחוב ששמים על הפיצה רסק התבלינים אבל אני רוצה משהו יותר מדויק אגב המתכון של קרין גורן של הבצק לדעתי הכי טעים
אם יש ביקוש אני יעלה אותו
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: