חלבי מתכון טוב לפיצה ביתית

srp

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי DIP
UX UI
D I G I T A L
התלהבתי גם ממנו:p פשוט כבר יש לי משהו מאוווווד דומה...
אגב, המתכון של הפיצה נראה ממש מעניין... נראה לי אנחנו הולכים להשמין פה בקרוב עם כל המתכונים החדשים שמתחשק לי לנסות...
מה שונה?
 

אנטיפטרוסה

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
איור וציור מקצועי
מוזיקה ונגינה
נדמה לי יש שם גם חומץ... וגם הכמויות טיפה שונות
לא חושבת שזה הבדל משמעותי...
אם בכל אופן מעניין מישהו- תגידו ואני אשתדל להעלות
 

פקאן

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
זה שלי-

כוס וחצי קמח
2 כפיות שמרים יבשים
כפית סוכר
3/4 כוס מים חמים
2 כפות שמן זית
חצי כפית מלח

לעבד במיקסר קמח ושמרים, אח"כ לאט לאט את השאר, המלח אחרון אחרי שהבצק כבר ממש מעובד
להתפיח 10-15 דקות
לרדד להוסיף תיבול רצוי
ולאפות (במקום אבן שמוט שעוד אין לי, אני מחממת תבנית הפוכה ומשתמשת בזה לאותו רעיון
איזה גודל פיצה יוצא מכוס וחצי קמח? זה נשמע ממש קטן, לא?
 

srp

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי DIP
UX UI
D I G I T A L
איזה גודל פיצה יוצא מכוס וחצי קמח? זה נשמע ממש קטן, לא?
כן
זה קטן,
תכפילי כמויות.
נדמה לי יש שם גם חומץ... וגם הכמויות טיפה שונות
לא חושבת שזה הבדל משמעותי...
אם בכל אופן מעניין מישהו- תגידו ואני אשתדל להעלות
מענין
לפעמים יש מרכיבים מעט שונים שמשנים את הטעם מאוד
אבל לא קריטי, לי מצוין עם זה לא מחפשת משהו אחר :)
 

java

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
הנדסת תוכנה
נתנו כאן את כל מה שצריך לפיצה כמו בחנות,
אתן רק עוד עיצה בנוגע לגבנ"צ.
בחנויות היא נמתחת כמו מסטיק.
הסוד של החנויות להגיע לזה הוא.............................



לערבב את הגבינה במעט שמן לפני הפיזור.
נכון, זה לא בריא,
אבל עדיין יוצא פחות מזיק מאשר בחנות...
 

אנטיפטרוסה

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
איור וציור מקצועי
מוזיקה ונגינה
נתנו כאן את כל מה שצריך לפיצה כמו בחנות,
אתן רק עוד עיצה בנוגע לגבנ"צ.
בחנויות היא נמתחת כמו מסטיק.
הסוד של החנויות להגיע לזה הוא.............................



לערבב את הגבינה במעט שמן לפני הפיזור.
נכון, זה לא בריא,
אבל עדיין יוצא פחות מזיק מאשר בחנות...
מה זאת אומרת? לא הבנתי איך אפשר לערבב.... אם אפשר פירוט, זה נשמע טיפ מבטיח!
 

java

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
הנדסת תוכנה
מה זאת אומרת? לא הבנתי איך אפשר לערבב.... אם אפשר פירוט, זה נשמע טיפ מבטיח!
מגררים את הגבנ"צ,
מוסיפים כפית עד כף של שמן, תלוי בכמות הגבינה, עד שהיא עטופה לחלוטין.
מפזרים על הפיצה וככה זה יוצא מסטיק.
 

אנטיפטרוסה

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
איור וציור מקצועי
מוזיקה ונגינה
יש אולי פה למשהו מתכון לרחוב ששמים על הפיצה רסק התבלינים אבל אני רוצה משהו יותר מדויק אגב המתכון של קרין גורן של הבצק לדעתי הכי טעים
אם יש ביקוש אני יעלה אותו
יש כאן מתכון לרוטב מדוייק:
ה-מ-ת-כ-ו-ן המנצח!!!
תודה ל@דפה
 

אילה מינה

משתמש מקצוען
אבן לא תהיה לי עכשיו.. וכנראה גם לא כ"כ מהר בעידן הקורונה.
אשמח למתכון בכל מקרה!
נשמע מגניב ברמות... זה לא בעייתי עם כשרות נכון?
אני אנסה להשיג...
לא בעייתי עם כשרות , זה אבן אנחנו טבלנו ואני גם תמיד שמה על נייר אפיה
לא מסובך להשיג את זה עכשיו
אפשר דרך וואלה שופס(עכשיו ראיתי שם) שזה אתר קניות, או דרך פוקס הום שגם להם יש אתר
גם לנעמן יש אתר
מצרפת תמונה שתראו על מה מדובר
אבן לפיצה.PNG
 

חני גרינשטיין

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
הבעיה שלי היא שאני תמיד אופה לפחות תבניות ענק ....

בצק אני מכינה כמו של החלות.

רוטב למריחה על הפיצה אני מכינה את הגירסא המושקעת - מאדה עגבניות, בצל ושום עם טיפה שמן. כשהכל רך מאד מתבלת במלח, פלפל, אורגנו ומעט מאד רסק עגבניות וטחנת בבלנדר סטיק.

את בגבינה והתוספות אני מוסיפה רק בחמש דקות האחרונות של האפיה כך הגבינה לא מתייבשת.
 

srp

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי DIP
UX UI
D I G I T A L
רוטב פיצה אורי:
5 כפות רסק עגבניות
3 כפות מיונז
3 שיני שום
1/2 כוס מים
1/2 כוס שמן
פחות מכף מלח
1 כף סוכר
1/2 כפית פלפל שחור
1/2 כפית פפריקה חריפה (שאטה)
לערבל!!! טעיםםםםם
שאטה זה צילי טחון ולא פפריקה חריפה
 

shira bira

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
ולאפות (במקום אבן שמוט שעוד אין לי, אני מחממת תבנית הפוכה ומשתמשת בזה לאותו רעיון
גם אני עושה כך וזה מצוין :)
ולגבי הרוטב: אני דווקא אוהבת להרגיש עגבניות אמיתיות ואורגנו ולא קטשופ.
מטגנת בצל, מוסיפה שום ועגבניות מרוסקות ומאדה, כף רסק, מלח, פלפל, כף סוכר וכפית אורגנו.
מקררת מעט וטוחנת לרוטב חלק וטעים.
 

נועה מ

משתמש מקצוען
הי לכולם
מרוב שהתגרתי הכנתי פיצה היום בהמלצתכם
ויצאה טעים ממש...
תודה על כל הטיפים המוצלחים...
 

אנטיפטרוסה

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
איור וציור מקצועי
מוזיקה ונגינה
שאלה שניסיתי כבר הרבה זמן...
מישהו יודע איך עושים תערובת תבלינים כמו השקיקי תיבול של החנויות פיצה?? ניסינו כמה פעמים ולא עלה בידינו
 

גבינה צהובה

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
הנה המתכון:
מערבבים:
כפית מלח
שלוש כוסות קמח
כף שמרים
כוס מים פושרים
ארבע כפות שמן
לבצק רך, שוטחים בתבנית עגולה לעובי דק (אם עבה מדי אפשר אפילו לעשות יותר מפיצה אחת, לא כדאי לעשות עבה כי זה מקלקל את האפקט של 'כמו בחנות')
שמים רסק עגבניות מתובל גבינה צהובה ותוספות... לפי הטעם
אופים כרבע שעה - עשרים דקות, 180 מעלות, עד להזהבה והתקשות של הבצק (וגם המסה של הגבינה צהובה... כמובן:p)
אני מאוד ממליצה להכין גם את הרוטב ששמים על הפיצה המוכנה בסוף... זה מאוד מוסיף גם כן ל'מקוריות' של הפיצה
בהצלחה רבה!!!
אפשר להשאיר את הבצק לילה במקרר?
 

בבבבבב

משתמש צעיר
יש אולי פה למשהו מתכון לרחוב ששמים על הפיצה רסק התבלינים אבל אני רוצה משהו יותר מדויק אגב המתכון של קרין גורן של הבצק לדעתי הכי טעים
אם יש ביקוש אני יעלה אותו
רוטב פיצה/ נעמי

1/2 כוס שמן

1/2 כוס מים

5 שיני שום

200 דר' רסק עגבניות

3 כפות מיונז

1/2 כף מלח

1/2 כף סוכר

1/2 כפית תבלין פיצה

1/2 כפית פלפל שחור

1/2 כפית צ'ילי גרוס

1/2 כפית כמון (אולי עדיף פחות)

1/2 כפית שום גבישי.
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  104  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה