חלבי מתכון טוב לפיצה ביתית

פקאן

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
מחפשת מתכון מוצלח לבצק לפיצה. שיוצא דומה לקנויות המוצלחות.
 

אילה מינה

משתמש מקצוען
אבן שמוט!
זה כל הסוד יש לי מתכון מצוין, יוצא מאוד טעים אבל מאז שקניתי את האבן זה פשוט השתדרג בטרוף
בלי מאוד אוהב פיצה ומעדיף את הפיצה שלי מאשר את הקנויה.
זו אבן עגולה שטוחה וחלקה אפשר להשיג בנעמן ופוקס הום או להזמין דרך וואלה שופס(אתר קניות)
מניחים את האבן בתנור מחממים 250 מע' וכשמכניסים את הפיצה-מורידים לגובה הרצוי(אני עושה 190)
האבן עולה בן 60 ל100 ש"ח תלוי איפה ומתי (במבצעים של פוקס אפשר גם להגיע ל40)
מכניסים את הפיצה על נייר אפיה, היא מוכנה מהר ויוצאת מושלם
אם את רוצה אץ המתכון אתן לך אבל כדאי לך לנסות להשיג את האבן
 

פקאן

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
אבן שמוט!
זה כל הסוד יש לי מתכון מצוין, יוצא מאוד טעים אבל מאז שקניתי את האבן זה פשוט השתדרג בטרוף
בלי מאוד אוהב פיצה ומעדיף את הפיצה שלי מאשר את הקנויה.
זו אבן עגולה שטוחה וחלקה אפשר להשיג בנעמן ופוקס הום או להזמין דרך וואלה שופס(אתר קניות)
מניחים את האבן בתנור מחממים 250 מע' וכשמכניסים את הפיצה-מורידים לגובה הרצוי(אני עושה 190)
האבן עולה בן 60 ל100 ש"ח תלוי איפה ומתי (במבצעים של פוקס אפשר גם להגיע ל40)
מכניסים את הפיצה על נייר אפיה, היא מוכנה מהר ויוצאת מושלם
אם את רוצה אץ המתכון אתן לך אבל כדאי לך לנסות להשיג את האבן
אבן לא תהיה לי עכשיו.. וכנראה גם לא כ"כ מהר בעידן הקורונה.
אשמח למתכון בכל מקרה!
 

אנטיפטרוסה

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
איור וציור מקצועי
מוזיקה ונגינה
יש לי מתכון אדיר!!! קל, מהיר, אין התפחה!!! יוצא טעם כמו פיצה אמיתית אמיתית... שנייה אני אעלה...
 

אנטיפטרוסה

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
איור וציור מקצועי
מוזיקה ונגינה
אבן שמוט!
זה כל הסוד יש לי מתכון מצוין, יוצא מאוד טעים אבל מאז שקניתי את האבן זה פשוט השתדרג בטרוף
בלי מאוד אוהב פיצה ומעדיף את הפיצה שלי מאשר את הקנויה.
זו אבן עגולה שטוחה וחלקה אפשר להשיג בנעמן ופוקס הום או להזמין דרך וואלה שופס(אתר קניות)
מניחים את האבן בתנור מחממים 250 מע' וכשמכניסים את הפיצה-מורידים לגובה הרצוי(אני עושה 190)
האבן עולה בן 60 ל100 ש"ח תלוי איפה ומתי (במבצעים של פוקס אפשר גם להגיע ל40)
מכניסים את הפיצה על נייר אפיה, היא מוכנה מהר ויוצאת מושלם
אם את רוצה אץ המתכון אתן לך אבל כדאי לך לנסות להשיג את האבן
נשמע מגניב ברמות... זה לא בעייתי עם כשרות נכון?
אני אנסה להשיג...
 

אנטיפטרוסה

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
איור וציור מקצועי
מוזיקה ונגינה
הנה המתכון:
מערבבים:
כפית מלח
שלוש כוסות קמח
כף שמרים
כוס מים פושרים
ארבע כפות שמן
לבצק רך, שוטחים בתבנית עגולה לעובי דק (אם עבה מדי אפשר אפילו לעשות יותר מפיצה אחת, לא כדאי לעשות עבה כי זה מקלקל את האפקט של 'כמו בחנות')
שמים רסק עגבניות מתובל גבינה צהובה ותוספות... לפי הטעם
אופים כרבע שעה - עשרים דקות, 180 מעלות, עד להזהבה והתקשות של הבצק (וגם המסה של הגבינה צהובה... כמובן:p)
אני מאוד ממליצה להכין גם את הרוטב ששמים על הפיצה המוכנה בסוף... זה מאוד מוסיף גם כן ל'מקוריות' של הפיצה
בהצלחה רבה!!!
 

srp

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי DIP
UX UI
D I G I T A L
זה שלי-

כוס וחצי קמח
2 כפיות שמרים יבשים
כפית סוכר
3/4 כוס מים חמים
2 כפות שמן זית
חצי כפית מלח

לעבד במיקסר קמח ושמרים, אח"כ לאט לאט את השאר, המלח אחרון אחרי שהבצק כבר ממש מעובד
להתפיח 10-15 דקות
לרדד להוסיף תיבול רצוי
ולאפות (במקום אבן שמוט שעוד אין לי, אני מחממת תבנית הפוכה ומשתמשת בזה לאותו רעיון

ולרוטב חריף ששמים אחרי שיוצא מהתנור:
2 שיני שום
3 כפות מיונז
5 כפות רסק עגבניות
חצי כוס מים
חצי כוס שמן
כף סוכר
1/2 כף מלח
כף גדושה אורגנו
חצי כפית פלפל שחור
כפית פלפל שטה

לרסק הכל בבלנדר יד
 

BKS

משתמש מקצוען
קיבלתי פעם מתכון לרוטב פיצה אמיתי מחנות!!!
אני עושה את זה כל פעם אין לזה מתחרה....
כוס קטשופ
כוס מיונז
חצי קופסא ( חריף מאוד!!!!!!!! ניתן להפחית ) סחוג אדום
מערבבים בקערה אפילו לא בבלנדר....
תנסו פעם אחת ותראו...
 

אנטיפטרוסה

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
איור וציור מקצועי
מוזיקה ונגינה
קיבלתי פעם מתכון לרוטב פיצה אמיתי מחנות!!!
אני עושה את זה כל פעם אין לזה מתחרה....
כוס קטשופ
כוס מיונז
חצי קופסא ( חריף מאוד!!!!!!!! ניתן להפחית ) סחוג אדום
מערבבים בקערה אפילו לא בבלנדר....
תנסו פעם אחת ותראו...
נשמע מגניב... מבטיחה לנסות בע"ה בהזדמנות הקרובה..
 

srp

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי DIP
UX UI
D I G I T A L
קיבלתי פעם מתכון לרוטב פיצה אמיתי מחנות!!!
אני עושה את זה כל פעם אין לזה מתחרה....
כוס קטשופ
כוס מיונז
חצי קופסא ( חריף מאוד!!!!!!!! ניתן להפחית ) סחוג אדום
מערבבים בקערה אפילו לא בבלנדר....
תנסו פעם אחת ותראו...
זה אני יכולה להגיד גם על שלי
אנשים מתלהבים שהוא בול כמו מהקופסאות הקטנות
 

אנטיפטרוסה

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
איור וציור מקצועי
מוזיקה ונגינה
זה אני יכולה להגיד גם על שלי
אנשים מתלהבים שהוא בול כמו מהקופסאות הקטנות
התלהבתי גם ממנו:p פשוט כבר יש לי משהו מאוווווד דומה...
אגב, המתכון של הפיצה נראה ממש מעניין... נראה לי אנחנו הולכים להשמין פה בקרוב עם כל המתכונים החדשים שמתחשק לי לנסות...
 

M&C

משתמש מקצוען
הנדסת תוכנה
אבן שמוט!
זה כל הסוד יש לי מתכון מצוין, יוצא מאוד טעים אבל מאז שקניתי את האבן זה פשוט השתדרג בטרוף
בלי מאוד אוהב פיצה ומעדיף את הפיצה שלי מאשר את הקנויה.
זו אבן עגולה שטוחה וחלקה אפשר להשיג בנעמן ופוקס הום או להזמין דרך וואלה שופס(אתר קניות)
מניחים את האבן בתנור מחממים 250 מע' וכשמכניסים את הפיצה-מורידים לגובה הרצוי(אני עושה 190)
האבן עולה בן 60 ל100 ש"ח תלוי איפה ומתי (במבצעים של פוקס אפשר גם להגיע ל40)
מכניסים את הפיצה על נייר אפיה, היא מוכנה מהר ויוצאת מושלם
אם את רוצה אץ המתכון אתן לך אבל כדאי לך לנסות להשיג את האבן
ראיתי פעם עיצה של אביגיל מייזליק לקבל אפקט דומה של תנורי פיצה ושל האבן הנ"ל
לשים את הפיצה על תחתית התנור ממש לאחר שחומם על חום גבוה (230-250) או לכל הפחות כמה שיותר למטה בתנור
זה נותן קריספיות בתחתית כמו פיצה אמיתית.
 

אנטיפטרוסה

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
איור וציור מקצועי
מוזיקה ונגינה
ראיתי פעם עיצה של אביגיל מייזליק לקבל אפקט דומה של תנורי פיצה ושל האבן הנ"ל
לשים את הפיצה על תחתית התנור ממש לאחר שחומם על חום גבוה (230-250) או לכל הפחות כמה שיותר למטה בתנור
זה נותן קריספיות בתחתית כמו פיצה אמיתית.
ווואו
זה לא מתמלא שחרורית מגעילה?
 

שרה עטיל

משתמש מקצוען
קיבלתי פעם מתכון לרוטב פיצה אמיתי מחנות!!!
אני עושה את זה כל פעם אין לזה מתחרה....
כוס קטשופ
כוס מיונז
חצי קופסא ( חריף מאוד!!!!!!!! ניתן להפחית ) סחוג אדום
מערבבים בקערה אפילו לא בבלנדר....
תנסו פעם אחת ותראו...
זה לא יוצא סמיך מידי? לא מוסיפים מים או שמן?
 

נועה מ

משתמש מקצוען
יש אולי פה למשהו מתכון לרחוב ששמים על הפיצה רסק התבלינים אבל אני רוצה משהו יותר מדויק אגב המתכון של קרין גורן של הבצק לדעתי הכי טעים
אם יש ביקוש אני יעלה אותו
 

BKS

משתמש מקצוען
זה לא יוצא סמיך מידי? לא מוסיפים מים או שמן?
לפני קרור זה לא סמיך מידי
אבל שמכניסים למקרר זה מתקרש מעט
לכן אני אוהבת להוסיף מראש 1\2 כוס מים זה יוצא מצוין
( אבל זה לא במתכון המקורי)
 

אנטיפטרוסה

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
איור וציור מקצועי
מוזיקה ונגינה
יש אולי פה למשהו מתכון לרחוב ששמים על הפיצה רסק התבלינים אבל אני רוצה משהו יותר מדויק אגב המתכון של קרין גורן של הבצק לדעתי הכי טעים
אם יש ביקוש אני יעלה אותו
זה הולך בעקרון לפי הטעם... שמים גבישי/אבקת שום, פלפל שחור, מלח סוכר אורגנו אפשר גם קצת צ'ילי מי שאוהב חריף
והכמויות- שמים לפי העין והתחושה, טועמים ומוסיפים...
פשוט לא נראה לי שלמישהו פה יש מתכון מדוייק, זה דברים שהולכים בלי מתכון
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  105  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה