דרוש מתכון מתכון הדגל הקל שלך

shevi123

מהמשתמשים המובילים!
מנהל קבוצה
כתיבה ספרותית
תודה לכולן!
קוטעת לרגע את הרצף...
מה אתן עושות? מעתיקות לעצמכן את כל הרעיונות הרלוונטים או שבעת הצורך תחזרו לאשכול ותגלגלו ??? עמודים עד למציאת רעיון מתאים?

אני עושה צילום מסך לכל מתכון רלוונטי
שומרת בתיקיה
בעת הצורך מחפשת שם...

אי פעם בזמני החופשי.... אעתיק למחברת או אדפיס הכל ואשמור בקלסר

אני יודעת שיש כאלה שמדפיסות מיד
 

avinewborn

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
יוצרי ai
תוספת למנה בדקה הכנה- שעועית צהובה חתוכה- שופכים משקית קפואה לתבנית תנור, משפריצים שמן בספריי שמן על כולה וממליחים. ואופים עד שקצת משחים מלמעלה- יוצא צ'יפסים קרנצ'יים. יאמי.
תודה על הרעיון
הכנתי בתנור ציפס צהוב - מתפוחי אדמה
וציפס ירוק- שעועית ירוקה
הזאטוטים אכלו בחדוה
 

CSDesign

משתמש פעיל
עיצוב גרפי
עוגת חמש דקות
(חמש דקות הכנה, חמש דקות עד להתחסלות...)

מתכון שהתפרסם פה בפרוג לפני כעשר שנים...

מערבבים בקערה (לעצלנים ביותר - אפשר לערבב בכף ח"פ ישירות בתבנית ח"פ)
4 ביצים
1 כוס קמח (אפשר מלא)
3/4 כוס סוכר
3/4 כוס קקאו (במקור - שוקולית, אני המרתי לקקאו)
3/4 כוס שמן
1 א. אפיה
1 סוכר וניל

זהו. לתנור. 180 מעלות, כעשרים דקות.
כשמוציאים מהתנור, בעוד העוגה רותחת, מחוררים אותה במזלג, מערבבים כפית קפה נמס (נס קפה או מגורען) עם כוס מים רותחים ושופכים על כל העוגה. מכסים מיד בנייר כסף עד להתקררות.

שידרוג לכבוד שבת - ממיסים 1 ריצ' + 100 גר שוקולד מריר ומצפים את העוגה.
אפשר להגיש חם כמנה אחרונה עם כדור גלידת וניל.
לא הורס המים הרותחים??
 

משולש ברמודה

משתמש מקצוען
כתיבה ספרותית
הנדסת תוכנה
יש לזה טעם מזעזע....
כשמכינים את הדג עם המים, ניגר המון נוזלים (לא טעימים...).
כמובן.
אבל הפתרון פשוט, לשים את חתיכות הדג הקפואות בתוך קערת מים עם לימון. הכי פשוט שיש.
כמה דקות, תוך כדי מכינים את התיבול.
שוטפים את הדג, הקרח יורד, גם טעמים לא רצויים.
ממליחים כל חתיכה בנפרד ומתבלים.
 

מטאלי

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
פיצת טורטיה!
להניח טורטיה רטובה [זה הופך לקריספי] במחבת על אש נמוכה לצקת קטשופ אורגנו, שום גבישי, [ועוד לפי הטעם האישי שלכם] על חציו להניח גבינה צהובה להמתין שהגבינה תתחיל להיות מותכת ואז לגלגל בזהירות.
לאחרונה זה רץ אצלנו בערבים לחוצים.
טעעעים.
 

מטאלי

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
דג הסלמון המדהים שלנו!

- 4 פרוסות סלמון בתבנית.

רוטב:
- רבע כוס שמן זית
- 3-4 שיני שום כתושות
- כפית חרדל
- מיץ לימון מלימון שלם סחוט.
- כפית בזיליקום אם אין אפשר אורגנו.
- לצקת את התערובות על הסלמון.
- לפזר כוסברה טריה מלמעלה.
- להכניס מכוסה לתנור 180 מעלות לרבע שעה, לאחר מכן להסיר כיסוי ולאפות עוד כחמש דקות.
תהנו!
 

20:39

משתמש מקצוען
סאונד והפקות אולפן
מה המתכון הקל ביותר שלך?
זה שלא עולה על 5 דק' עבודה ועל מקסימום שני כלים?
יש לך משהו כזה מכל הסוגים - בשרי/ חלבי / פרווה /מאפה /משקה?
כל מתכון שעונה על התנאים הנ"ל מינימום זמן ומינימום כלים - נשמח שתשתפי.....
בשביל להקל אפשר להתחיל להכין את האוכל בתבניות
וישר לתנור!!!
ואם יש לך טיימר אז בכלל...
 

מטאלי

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
בורגול.
[כתחליף מדהים לקוסקוס בעייני]
- כוס בורגול
- לטגן בשמן עד להזהבה
- להוסיף 2.5 כוסות מים
- להוסיף מלח לפי הטעם
- להביא לרתיחה
- לכסות חלקית ולבשל על אש נמוכה במשך 15-20 דקות.
גם הכי מפונקים אצלנו משתגעים על זה.
 

Bingo

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
בשביל להקל אפשר להתחיל להכין את האוכל בתבניות
וישר לתנור!!!
ואם יש לך טיימר אז בכלל...
זה הבסיס אצלי..
ועכשיו רציתי גם קיצורי דרך למה ששמים בפנים :)

טיפ שלי-
אני עושה הכל כמעט בתבניות ח"פ וכך זה גם חוסך שטיפה. ובאמת מקל מאד...
וגם משתמשת המון בפלטה-
מניחה בבוקר עוף בתבנית עם תיבול וירקות
מכוונת שעון שבת לפלטה שתידלק ב11
וכשאני חוזרת ב2.30 מהעבודה
כל הבית מריח
ויש אוכל טעים טרי...
 

צפור לילה

משתמש מקצוען
זה הבסיס אצלי..
ועכשיו רציתי גם קיצורי דרך למה ששמים בפנים :)

טיפ שלי-
אני עושה הכל כמעט בתבניות ח"פ וכך זה גם חוסך שטיפה. ובאמת מקל מאד...
וגם משתמשת המון בפלטה-
מניחה בבוקר עוף בתבנית עם תיבול וירקות
מכוונת שעון שבת לפלטה שתידלק ב11
וכשאני חוזרת ב2.30 מהעבודה
כל הבית מריח
ויש אוכל טעים טרי...
סוג של סיר לבישול איטי, בחינם ובלי שטיפת כלים, רעיון!
אולי תתני מתכונים מדויקים?
 

גלוריה

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
הנדסת תוכנה
D I G I T A L
נערך לאחרונה ב:

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
סלאפי ג'ואוס
sloppy Joe's

תבשיל בשר טחון שמוגש על פסטה.


500 גרם בשר טחון/עוף טחון/הודו טחון/תערובת
2 בצלים קצוצים דק
1 רסק עגבניות קטן
3 כפות רוטב טריאקי
1/2 כוס מים
מלח
פלפל
1 כף פפריקה
2 כפות סוכר חום
2 כפות שמן
1 כוס קוביות סלרי קטנות
1 כוב קוביות פלפל ירוק
2 כפות רוטב צ'ילי מתוק

מטגנים בצל ב-2 כפות שמן להשתקפות. מוסיפים פלפל ירוק קוביות וסלרי. מטגנים שתי דקות.
מוסיפים את הבשר ומפוררים בעזרת מזלג תוך כדי ערבוב וטיגון. מטגנים לשינוי הצבע של הבשר. מוסיפים תבלינים ואת יתר הרכיבים. מכסים ומבשלים בערך 10 דקות. מרבבים מדי פי. אם צרחך מוסיפים מעט מים.

מבשלים פשטה במי מלח לפי ההוראות. מסננים ושוטפים מעט.
מניחים גבעת של פסטה בצלחה. יוצקים מעליה מתבשיל הבשר.



כן, זה בעצם סוג של בולונז
 

חני גרינשטיין

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
סלאפי ג'ואוס
sloppy Joe's

תבשיל בשר טחון שמוגש על פסטה.


500 גרם בשר טחון/עוף טחון/הודו טחון/תערובת
2 בצלים קצוצים דק
1 רסק עגבניות קטן
3 כפות רוטב טריאקי
1/2 כוס מים
מלח
פלפל
1 כף פפריקה
2 כפות סוכר חום
2 כפות שמן
1 כוס קוביות סלרי קטנות
1 כוב קוביות פלפל ירוק
2 כפות רוטב צ'ילי מתוק

מטגנים בצל ב-2 כפות שמן להשתקפות. מוסיפים פלפל ירוק קוביות וסלרי. מטגנים שתי דקות.
מוסיפים את הבשר ומפוררים בעזרת מזלג תוך כדי ערבוב וטיגון. מטגנים לשינוי הצבע של הבשר. מוסיפים תבלינים ואת יתר הרכיבים. מכסים ומבשלים בערך 10 דקות. מרבבים מדי פי. אם צרחך מוסיפים מעט מים.

מבשלים פשטה במי מלח לפי ההוראות. מסננים ושוטפים מעט.
מניחים גבעת של פסטה בצלחה. יוצקים מעליה מתבשיל הבשר.



כן, זה בעצם סוג של בולונז
אני קוראת ועומדת לכתוב - זה בעצם בולונז
ואז הגעתי לסוף וראיתי שכבר כתבת...
 

ykdesign

משתמש צעיר
דג סלומון 2 דקות הכנה
מנקה את הדג מהעור(או קונה בלי)
חותכת לקוביות ושמה בסיר
שופכת בקבוק קטשופ חריף (או קטשופ רגיל ופלפל שחור)
מוסיפה בן חצי לכוס מים(תלוי בסמיכות)
מדליקה את האש ל10-7 דקות
וזהו
טעים וקל ברמות
(מאוד אוהבים שנשאר גם לסעודה שלישית ואוכלים כשזה קר)
 

שקדיה

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
איור וציור מקצועי
צילום מקצועי
D I G I T A L
כשחיפשתי במחשב תמונות עבור האתגר השישי
נתקלתי בתמונה שצילמתי פעם כדי להראות מאכל שחיתות חלבי משפחתי
שחייבים להכין אותו רק כתוך המשפחה הגרעינית
(אחרת בושות לזלול ככה ליד כולם :) )
מה שצריך הוא כיכר לחם לא פרוס טרי כמו פעם
בצל מטוגן
גבינה צהובה וחמאה
פטריות/עגבניות מיובשות/פלפלים ותוספות נוספות לפי הטעם המשפחתי והאישי

אופן ההכנה:
חותכים את הלחם לפרוסות כמעט עד הקצה
ממלאים את המרוחים שנוצרו בבצל, גבינה ובשאר התוספות המענינות
מורחים מלמעלה חמאה
ו......לתנור

ממתינים עד שהכל ימס ויהפך קריספי
נוטלים ידיים
ו
נגמר :)
מי שלא הגיע בזמן
הפסיד.

נ.ב. התמונות הן מלפני האפיה
אחרי האפיה - לא הספקנו :)
1-IMG_8898.JPG1-IMG_8900.JPG1-IMG_8903.JPG


----------------------------------------------------------------------------------------------------------
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  108  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה