מה החוק כרגע לגבי מס רכישה בקבוצת רכישה?כן היזם שקנה את השטח מוכר את הדירות (לא מסחרי)
330 דירות
יש דירות 4 ו3 חד'
המחירים ביחס לקבוצת רכישה לא מידי זולים
כמו שכתבו 1.83 לדירת שלשה חד' 70 מ"ר
2.2 4 חד' 90 מ"ר
לא ברור אם יהיה מרפסות
מחסנים וחניות לא כלולים
גם היוםמה החוק כרגע לגבי מס רכישה בקבוצת רכישה?
בעבר כשקנו בקבוצת רכישה שילמו מס רכישה רק על הקרקע
הערכה זעירה שליצפי למסירת מפתחות 2027 ללא התחייבות !!!
לא כזה ממזמן...., עד לפני כמה חודשים עדיין היה דירות של 3 חדרים שם. [הדירות הגדולות נחטפו שם מיד..]מתי מכרו בבנדיקט?
כמדומני מאז דירות בבי"ש עלו בלמעלה מ400 אל"ש
חוץ מזה שכל זמן ששריקי ונרקיס ימשיכו להקפיץ את המחירים
אז ...
בדור של היום כמה חודשים זה נצח.לא כזה ממזמן...., עד לפני כמה חודשים עדיין היה דירות של 3 חדרים שם. [הדירות הגדולות נחטפו שם מיד..]
התכוונתי להגיד שגם אחרי שמכרו בבית שמש 3 חדרים ב1.8 מכרו שם ב1.250,000 [בגלל הסיכון שזה קבוצת רכישה]בדור של היום כמה חודשים זה נצח.
יותר מזה, לא חישבת שטחים משותפיםהצפי למחיר הסופי ל 3 חדרים- 70 מ"ר 1,800,000 90 מ"ר 2,200,000,
נראה לי מחיר מאוד יקר ביחס לסיכון שכולל קבוצת רכישה
[ןבפרט לפי המחיר שמכרו בקבוצת רכישה בבנדיקט - 3 חדרים 1,250 ו 5 חדרים ב 1.8]
אם אני משלם על יחידת קרקע 1300000 בחישוב המסחרי זה יוצא מיליון ואומר שדירת 3 חד תעלה 1250 מה זה אומר שחישבתי את הסיכון?התכוונתי להגיד שגם אחרי שמכרו בבית שמש 3 חדרים ב1.8 מכרו שם ב1.250,000 [בגלל הסיכון שזה קבוצת רכישה]
נראה לי אתה לא הבנתאם אני משלם על יחידת קרקע 1300000 בחישוב המסחרי זה יוצא מיליון ואומר שדירת 3 חד תעלה 1250 מה זה אומר שחישבתי את הסיכון?
או ש.......
אני מדבר על בנדיקטנראה לי אתה לא הבנת
ממש ממש ממש ממש לא.
לך אין שום קשר למסחרי
אתה קונה את הזכות במחיר שנקוב
מנסה להבין את ההיגיון הכלכליהם פירסמו אתמול בפעם הראשון בעיתון ומכרו כבר 155 דירות זה בליווי מימון של חברת טריה צריכים לשים עכשיו 100 אלף שח דמי רצינות ועד חודש עוד 440 אלף יש עוד עכשיו 45 דירות למכירה - הדירות שיש זה של 70 ו90 מטר
אני מדבר על בנדיקט
והעניין הוא ידיעה לא הבנה
תאורטי אין לך קשר
אבל המחיר הנקוב מבוסס על זה שה ימכרו את המסחרי ואז קרקע ליחד תעלה כך וכך ואז הבנייה
אין עדיין היתריםיש כבר כל האישורים אפי' של העירייה
יש כבר כל האישורים אפי' של העירייה
שני דברים סותרים, או שהם שני דברים אחריםאין עדיין היתרים
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ר'
קנג רְאֵה עָנְיִי וְחַלְּצֵנִי כִּי תוֹרָתְךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קנד רִיבָה רִיבִי וּגְאָלֵנִי לְאִמְרָתְךָ חַיֵּנִי:קנה רָחוֹק מֵרְשָׁעִים יְשׁוּעָה כִּי חֻקֶּיךָ לֹא דָרָשׁוּ:קנו רַחֲמֶיךָ רַבִּים יי כְּמִשְׁפָּטֶיךָ חַיֵּנִי:קנז רַבִּים רֹדְפַי וְצָרָי מֵעֵדְוֹתֶיךָ לֹא נָטִיתִי:קנח רָאִיתִי בֹגְדִים וָאֶתְקוֹטָטָה אֲשֶׁר אִמְרָתְךָ לֹא שָׁמָרוּ:קנט רְאֵה כִּי פִקּוּדֶיךָ אָהָבְתִּי יי כְּחַסְדְּךָ חַיֵּנִי:קס רֹאשׁ דְּבָרְךָ אֱמֶת וּלְעוֹלָם כָּל מִשְׁפַּט צִדְקֶךָ: