זה מחיר יקר מאוד לעל הנייר כשאין היתר.הצפי למחיר הסופי ל 3 חדרים- 70 מ"ר 1,800,000 90 מ"ר 2,200,000,
נראה לי מחיר מאוד יקר ביחס לסיכון שכולל קבוצת רכישה
[ןבפרט לפי המחיר שמכרו בקבוצת רכישה בבנדיקט - 3 חדרים 1,250 ו 5 חדרים ב 1.8]
כל מילהלדירה של 90 מטר
זה יוצא רק הריבית על רכישת הקרקע 330000 שח
לפני עלות בניה ועיכוב אפשרי של הפרויקט
והעלהה נוספת של הריבית פריים
וחלק מהריבית לא משולמת כל חודש
כי זה יוצא מעל 5500 שח לחודש ועושים לזה גרייס וגם עליה משלמים ריבית
ככה שהשמים הם הגבול לדעתי זה שוה ערך לרכישה של 2600000 לפחות אם לא ל3
זה לא צמוד?6. הריבית שחברת טריא לוקחת הוא 7% לקחתם את זה בחשבון?
תוכל לפרט יותר?8. במתחם בנדיקט בבני ברק מכרו לאנשים דירות 3 חדרים ב1,250,000 ש"ח כיום כולם כבר יודעים שהמחיר יעלה לפחות 1,800,000 ש"ח למה שכאן זה לא יקרה גם שהמחירים יטפסו?
תודה על כל המידע.
זה לא צמוד? בדקתי את זה לפני כחודש והגעתי ל7.2% ריבית שנתית
תוכל לפרט יותר? הם רכשו שם את הקרקע במחיר יותר יקר ממה שהם סיפרו לאנשים לפני שניגשו למכרז. הם שילמו 181 מיליון ש"ח למגרש לבניית 96 יחי"ד ומסחרי שזה מחיר של לפחות מיליון ש"ח ליחי"ד + מס רכישה +בניה
בכמה?קרוב משפחה יש לו שם מספר טוב מאוד (מה-50 הראשונים מתוך 388 דירות)
הוא רוצה למכור את המספר: gros.smuel ---- gmail.com
תפנה אליו ישירותבכמה?
ולמה?
נראה לי אתה לא הבנת
ממש ממש ממש ממש לא.
לך אין שום קשר למסחרי
אתה קונה את הזכות במחיר שנקוב
הבנתי מעורך דין שיש קבוצת רכישה שנמכרת כקרקע וגם על דירה ראשונה יש מס של5% אבל רק על מחיר הקרקע, ויש קבוצה שנמכר כדירה ואז זה כדירה (8% לדירה שניה ובדירה ראשונה רק על מה שעובר סכום מסוים לפי המדרגה), ממשווקי הפרויקט הבנתי שבקבוצה זו זה נמכר כדירהנוסיף על זה חיוב מס רכישה גם על דירה ראשונה כשרוכשים זכות לקרקע 71,250 ש"ח
כעת מה שידוע לי יש את תיווך ישוב הארץ שזה ככל תיווך ויש משווקים של הקבלן והם טענו לי שאין דמי תיווך, האם הכוונה אליהם?נוסיף 2% שיווק ופרסום שלוקחים המארגנים 27,787 ש"ח
האם אני מוכרח לקחת את העו"ד שלהם או עורך דין רגיל שלוקח 3000-5000 תלוי לפי מורכבות העסקה?נוסיף 1.5% תשלום עו"ד 20,840 ש"ח
רק כדי להבין א"כ למה הם כותבים צפי מחיר בניה אחר?עלויות בניה של דירת 70 מ"ר נמדד לפי 80 מ"ר
לטענתם מחיר למ"ר בניה כולל תוספות מיוחדות שהם בונים 7,900 ש"ח לפני מע"מ ו9,243 ש"ח אחרי מע"מ
אנחנו מגיעים למחיר בניה של 739,440 ש"ח
שאלות טובות לתשומת לב אבל לכאורה אפשר לברר אצלםועכשיו אציג לפניכם שורה של שאלות:
למי שפחות בקיא שיפתח מחשבון משכנתא, לכאורה לקראת סוף הבניה בדירת 4 חרדים יצטרכו לשלם כ10-11 אלף לחודש ובמחשבון שפיצר יוצא שמתוכם כ10000 ריבית, ובדיוק אז יכול להיתקע הבניה בלי שום התחייבות מצידםהריבית שחברת טריא לוקחת הוא 7% לקחתם את זה בחשבון?
א.כנראה שכן ככה זה עובד שלקבלן יש מתווך שהוא המשווקהבנתי מעורך דין שיש קבוצת רכישה שנמכרת כקרקע וגם על דירה ראשונה יש מס של5% אבל רק על מחיר הקרקע, ויש קבוצה שנמכר כדירה ואז זה כדירה (8% לדירה שניה ובדירה ראשונה רק על מה שעובר סכום מסוים לפי המדרגה), ממשווקי הפרויקט הבנתי שבקבוצה זו זה נמכר כדירה
כעת מה שידוע לי יש את תיווך ישוב הארץ שזה ככל תיווך ויש משווקים של הקבלן והם טענו לי שאין דמי תיווך, האם הכוונה אליהם?
האם אני מוכרח לקחת את העו"ד שלהם או עורך דין רגיל שלוקח 3000-5000 תלוי לפי מורכבות העסקה?
רק כדי להבין א"כ למה הם כותבים צפי מחיר בניה אחר?
ברחוב בארי (סוף הרחוב),@ברבור1
היכן הדירות המדוברות בשכון ג?
לייתר דיוק זה היה בניין אחד ישן שחולק לשניים.ברחוב בארי (סוף הרחוב),
אצל גולדשטוף - אני מכיר אחד שכמעט קנה אצלו ,
וזה מה שהוא אמר לו על מחיר .
(זה היה לפני כחודש וקצת.. ומאז התחילה הבניה של אחד מהבנינים...)
אכן, חצי בניין,לייתר דיוק זה היה בניין אחד ישן שחולק לשניים.
חציו נבנה לפני כמה שנים (בערך שנתיים) ועשיו התחילו לבנות את החצי השני.
במקרה אני גר בבניין ליד. זה היה בניין אחד שחצי ממנו אוכלס לפני קרוב לשנתיים ועכשיו התחילו את החצי השני (נכון שזה נראה מגרש נפרד היום הכל אפשרי) ומתקדמים שם בקצב יפה מאוד.אכן, חצי בניין,
שהחצי השני הוא חדש לחלוטין (איכלוס לפני פחות משנה.. זה לא אמור להוריד מערך הדירות ב2 חצאי הבניינים.. סהכ ב2 חצאי הבנינים אמורים להיות כ18 יחידות דיור - שזה אפילו יחסית קצת לבני ברק....)
הבנין השני , הוא בנין שלם על מגרש שלם . (עוד לא התחילו בניה, והבנין הישן עדיין עומד על טילו - נכון לפני כמה ימים שעברתי שם)
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: