הולך להיות צפוף?יוקרתי וצפוף?
הולך להיות צפוף?יוקרתי וצפוף?
לא יודע.הולך להיות צפוף?
זה לא תוכניות לביצוע...לא הצלחתי להבין כמה דירות בקומה? 4 או יותר?
אם אני מבין נכון, בקומה שמופיעה בשרטוט יש 4 דירות בקומה של 5 חדרים כל דירה.לא הצלחתי להבין כמה דירות בקומה? 4 או יותר?
לחלום לא עולה כסףהיזמים בונים על פרויקט יוקרתי, ואחרי הבניה יהיה חברת ניהול שתשמר את היוקרתיות!!!
המכירות יתחילו ב32K
בבית שמש יש 2 פרוייקטים יוקרתיים מאד שמוכרים בכ30K. מכיון שבני ברק יקרה יותר מבית שמש, יתכן שבמיתוג נכון גם כאן יצליחו.לחלום לא עולה כסף
המחיר הכי יקר שראיתי בדירה חדשה לאחרונה
זה בניין בוטיק ברחוב וילות בשיכון ה' ובניה בסטנדרט גבוה במיוחד ואכן קבלו 32 למ"ר
לא בכל הדירות
במצב היצע הדירות הענק שיש בבני ברק בכל העיר חדשות גם ישנות לא רואה אותם מוכרים במחיר הזה
אלא אם כן הם מכוונים לבניית רובע יוקרה סגנון של שנלר מה שלא נראה כרגע
יתכן הכל יתכן ?בבית שמש יש 2 פרוייקטים יוקרתיים מאד שמוכרים בכ30K. מכיון שבני ברק יקרה יותר מבית שמש, יתכן שבמיתוג נכון גם כאן יצליחו.
לחלום לא עולה כסף
המחיר הכי יקר שראיתי בדירה חדשה לאחרונה
זה בניין בוטיק ברחוב וילות בשיכון ה' ובניה בסטנדרט גבוה במיוחד ואכן קבלו 32 למ"ר
לא בכל הדירות
במצב היצע הדירות הענק שיש בבני ברק בכל העיר חדשות גם ישנות לא רואה אותם מוכרים במחיר הזה
אלא אם כן הם מכוונים לבניית רובע יוקרה סגנון של שנלר מה שלא נראה כרגע
המחירים היום ברוב הפרויקטים בעיר ממש נושקים לזה...
מוכרים דירות 4 חד' * 90 מ"ר ב- 2.8 מיליון.
יש גם פרויקטים יוקרתיים שמוכרים ב2.9 או ב3
[כמובן המדובר הוא בעיר עצמה ולא בפרדס כץ וכיוצ"ב]
איך זה שאני רואה פרסומת על דירת 4 חדרים חדשה מהקבלן במרחק 5 דק' הליכה ממתחם שפע ב2.3M ?טווח מחירים של דירות 4 חד' חדשות הוא 2.8 וצפונה...
אין חיה כזאתאיך זה שאני רואה פרסומת על דירת 4 חדרים חדשה מהקבלן במרחק 5 דק' הליכה ממתחם שפע ב2.3M ?
נשמח לשמוע פרטיםאיך זה שאני רואה פרסומת על דירת 4 חדרים חדשה מהקבלן במרחק 5 דק' הליכה ממתחם שפע ב2.3M ?
זה בצד של פרדס כץ מעל תחנת הרכבת הקלה.מתוך המבשר במייל היום עמ' 6
צפה בקובץ המצורף 1797641
גם בז'בוטינסקי יש הבדלים.חסרון גדול על זבוטינסקי
מצד שני דבר כזה בתלאביב מיקר את הדירה במיליון שקל
אני לא מכיר את הפרוייקט הספציפי וגם לא את היזם. אבל מבחינת המחיר זה נראה לכאורה כהזדמנות טובה ששווה בדיקה.מתוך המבשר במייל היום עמ' 6
צפה בקובץ המצורף 1797641
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: