אני התפחתי פעם שניה רק חצי שעה מחוסר זמן,
פפלייזז איך עושים את זה?הקליעה שונה
וואו איזה קליעה יפייפיהגמאני מצטרפת לחגיגה
הכנתי בערב חג, היום רק יש לי דקה להעלות ולהודות
(הקליעה שונה, אבל השאר אותו דבר, ובכמות של הפירורים, תודה למי שאמרה שהכינה ונשאר לה, אני הכנתי חצי מהכמות ועוד נשאר לי, אז בזכותך לא זרקתי )
תודה @זהבהלה
צפה בקובץ המצורף 551799
ואחרי האפיה
צפה בקובץ המצורף 551800
וואו איזה קליעה יפייפיה
רוצה לפרט איך עשית אותה?
תכלס עם ה8 עמודים פה לא קלטתי באיזה כוסות משתמשים למדידה קרון או שקוף ח"פ?
אני עשיתי בקרטון. הורדתי מהקילו כוס לא עד למעלה ממש.תכלס עם ה8 עמודים פה לא קלטתי באיזה כוסות משתמשים למדידה קרון או שקוף ח"פ?
לא ניסיתי אחרת מהמתכון
אין לי שמץמישהי יודעת אם אני יכולה להכין את הבצק עכשיו ולהשאיר במקרר ללילה ולאפות מחר? @זהבהלה ?
היה מישהי שטענה את זה כאן אבל אחרי כמה פרוסות ראתה שכן יש המון שוקולד.לא יצא לי עמוס בשוקולד כזה שאת אוכלת ונוזל.
מה הבעיה לא שמתי מספיק שוקולד? הבצק עבה?
נכוןהיה מישהי שטענה את זה כאן אבל אחרי כמה פרוסות ראתה שכן יש המון שוקולד.
רק בקצוות היה חסר..
?מישהי ניסתה לאפות עוגת שמרים בטוסטר אובן?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: