משתמשי נט פרי! עזרו לנו לשפר!

מצב
הנושא נעול.

כוכב מאיר

משתמש פעיל
עדיין לא מחובר לנט פרי וזה מה שרציתי להציע/לבקש
במקום עבודתי לא מוכנים לשמוע על אינטרנט ללא הסכמה של רבנים !!!
אותי הצלחתם לשכנע שאינטרנט לא יכול לקבל הכשר וכו' וכו', אכן נוכחתי שאכן זוהי החסימה הטובה ביותר אך המנהלים שאין להם שיג ושיח במחשבים מתקשים לאשר זאת.
יש מצב לשנות את האסטרגיה ולקבל אישור מאיזה רב ?
אשמח לתגובה

trew

מהמשתמשים המובילים!
עיצוב גרפי
מוזיקה ונגינה
הדמיות בתלת מימד
D I G I T A L
נכתב ע"י כוכב מאיר;1745649:
אותי הצלחתם לשכנע שאינטרנט לא יכול לקבל הכשר וכו' וכו', אכן נוכחתי שאכן זוהי החסימה הטובה ביותר אך המנהלים שאין להם שיג ושיח במחשבים מתקשים לאשר זאת.
אשמח לתגובה
עד כמה שאני יודע לא תקל כזה דבר.
מצד שני כן תוכל למצוא תעודות הכשר של רבנים למקומות שמציעים אינטרנט כשר שהחסימה שלו בעצם זה נטפרי.

אהרן2

משתמש מקצוען
עימוד ספרים
אני רואה שחלק מהרעיונות יושמו כבר במשך הלילה.

shraga0

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
נכתב ע"י אהרן2;1745944:
אני רואה שחלק מהרעיונות יושמו כבר במשך הלילה.

לא שמתי לב, מה למשל?

אהרן2

משתמש מקצוען
עימוד ספרים
סימון התמונות שנחסמו או נשלחו לבדיקה.
עשרות אלפי התמונות שהמתינו סוננו כבר אתמול.

פרוט

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
קודם כל, יישר כח על הכל!
הערה קטנה לגבי הרעיון שיושם אמש, שרשום על התמונות שנחסמו את המילה "נחסם": אני מאד הייתי מעדיפה שיהיה כמו שהיה לפני כן. לא נעים להיכנס לדף אינטרנט שמכל הכיוונים כתוב "נחסם" ועוד עם אייקון כזה... זה משדר הרגשה חסומה - הפוך ממה שנטפרי רוצה לשדר, וגם זה יוצר עומס ויזואלי בעין, שמפריע להתמקד בשאר החומר שבאתר.
תודה רבה!

רק עיצוב

משתמש פעיל
נכתב ע"י כוכב מאיר;1745649:
אשמח לתגובה

"פעילות רבה מתקיימת בענין זה" זה הוא נוסח אתר הבית של נט-פרי אין לי מושג למה אתם חושבים שלא יהיה אישור מרבנים.

אני אישית כבר קיבלתי אישור מאחד הוועדות (הידועות) לענינים אלו, אם כי עדיין לא נתנו אישור גורף, אך כפיילוט נסיוני לבחינת המיזם נתנו אישור למספר משתמשים ואני בתוכם.

כך שאני מאמין שאחרי שיחרור התוכנה ועוד כמה שיפורים אני מאמין שלא ייארך זמן עד שעניין יסודר עצהיו"ט.

נ.ב. עד כמה שאני הבנתי, מלבד מה שהרבנים מקפידים שהסינון יהיה יעיל ברמה המקסימלית, לא פחות הם דורשים שהגלישה תהיה יעילה עד כמה שניתן עם כמה שפחות תקלות ומכשולים בכדי שלא לגרום למשתמשים להרגיש קןשי להסתדר ואח"כ ח"ו לחפש היתרים וכו' לכן דברים כאלו יכולים לערוך זמן.

רק עיצוב

משתמש פעיל
נכתב ע"י פְרוּט;1746210:
קודם כל, יישר כח על הכל!
הערה קטנה לגבי הרעיון שיושם אמש, שרשום על התמונות שנחסמו את המילה "נחסם": אני מאד הייתי מעדיפה שיהיה כמו שהיה לפני כן. לא נעים להיכנס לדף אינטרנט שמכל הכיוונים כתוב "נחסם" ועוד עם אייקון כזה... זה משדר הרגשה חסומה - הפוך ממה שנטפרי רוצה לשדר, וגם זה יוצר עומס ויזואלי בעין, שמפריע להתמקד בשאר החומר שבאתר.
תודה רבה!

גם לי הפריע הסמל הזה מהסיבות שציינתם, אך התועלת מרובה על החיסרון, לכן אולי כדאי ליצור הבדל אחר, לדוגמה שתמונה שלא עוברת לסינון יהיה מטושטש ע"י מאויינים או עיגולים במקום הריבועים או אולי יהיה לו מסגרת דקה בצבע אחיד, בקיצור למצוא הבדל משמעותי שיתן את האינדיקציה.

נ.ב. הסמל של ה"נשלח לבדיקה" בוודאי יותר טובה ממה שהיה.

אהרן2

משתמש מקצוען
עימוד ספרים
נכתב ע"י רק עיצוב;1746212:
"פעילות רבה מתקיימת בענין זה" זה הוא נוסח אתר הבית של נט-פרי אין לי מושג למה אתם חושבים שלא יהיה אישור מרבנים.

אני אישית כבר קיבלתי אישור מאחד הוועדות (הידועות) לענינים אלו, אם כי עדיין לא נתנו אישור גורף, אך כפיילוט נסיוני לבחינת המיזם נתנו אישור למספר משתמשים ואני בתוכם.

בשביל שהרב שלך יורה לך לעבור לנטפרי.
נטפרי לא צריכה תמונות של רבנים על הקירות.

GolanArt

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
הדמיות בתלת מימד
D I G I T A L
עיצוב ואדריכלות פנים
תודה רבה לכולם... בגללכם תהיה לנו פגישה ארוכה!:mad:
:D:D:D:D

יופי, זה מאד עוזר!

עוד בבקשה.:)

nomi

משתמש סופר מקצוען
D I G I T A L
תודה רבה על המיזם והיחס המהיר והאדיב
1. אני נתקלתי מספר פעמים בתוכן בעייתי במלל, כגון בויקיפדיה, או באתר הברכות הישראלי, דברים שלא מתאים לסינון של נטפרי, רציתי לדעת האם זה בפיקוח, והאם שייך בכלל לשים לב לכל תוכן שעולה מדי יום?
2. נקסט.. אין מצב כמעט לקנות שם לבנות, אפילו בקולקצית החורף מלא דברים לא רואים,
3. הידברות- אי אפשר לראות הרצאות, וגם אתר הילדים, שם יש סרטים המיועדים לילדים גם לא ניתן לצפות.
תודה

צנצנת

משתמש פעיל
D I G I T A L
בקשר לסימון התמונות - אני חושבת שמה שהיה במקור -
טשטוש של 5*5 לתמונות שנשלחו לבדיקה
ו3*3 לתמונות שנחסמו
בלי שום כיתוב - הכי טוב, הכי נקי ואסטטי בעיניים.
חבל לפגוע בדבר המושלם הזה...
אולי לוקח זמן למשתמשים חדשים לקלוט מה זה מה,
אבל בפועל נראה לי שזה הכי טוב.
(אולי אפשר לעשות הבדל יותר דרסטי בין השניים-
כמו טשטוש של 2*2 לעומת 6*6)

יישר כח!
רק תשבחות יש לי לומר על נטפרי, הצוות המסור, הסינון הגאוני וההתנהלות היעילה.

בתנופה

משתמש פעיל
עיצוב גרפי
עוד משהו,
לאחרונה אני נתקל בעוד ועוד ערכים בויקיפדיה שחסומים בלי סיבה
כמו 'סין'
ואפי' 'ממלכת כוזר'
וכד'

לפחות אם היה אפשרות בדף לערער על החסימה..

סקרן

משתמש רשום
כמה דברים

א. חשוב מאד לקבל המלצות מרבנים מוכרים מכל החוגים זה בעיקר נוגע לכניסה לסמינרים וכדומה ואם יש צורך אז צריך לפתוח מסלול של אתרים מסוימים בלבד ין שום סיבה לא לקבל כשרות מדובר ברמה גבוהה של סינון שבאופן כללי יותר טובה מנתיב וכנראה גם מאתרוג

ב. חשוב לפתוח גישה לדוא''ל שיהיה מוכר ככשר בציבור כגון או קי מייל וכדו'

ג. להשתדל לפתוח בהקדם קישורים להורדות שונות גם כשהאתר עצמו חסום ניתן לעשות זאת ע''י אתר עצמי זה חשוב מאד
ד. בנוסף חשוב לבצע סינון נוסף בנוגע לכיתובים לא הולמים אמנם המצב הרבה יותר טוב מנתיב אבל יש עוד מה לשפר

באופן כללי אנו מרוצים מאד תמשיכו לזכות את הרבים

מרים 52

משתמש צעיר
כמשתמש בנט סטיק הייתי מעדיף שבמקום עמוד שלם של תמונה בכל פעם (אופסססס... עם תמונה של תיל וכדומה) יהיה משהו יותר קל שלא יקח לזה הרבה זמן כל פעם לטעון את התמונה

כמו כן שליחת אתר לבדיקה שיהיה יותר פשוט (שלא יהיו חייבים לכתוב הערה על האתר)

חוץ מזה אני מלא התפעלות והכרת הטוב.

פרוט

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
נכתב ע"י צצפ;1746532:
עוד משהו,
לאחרונה אני נתקל בעוד ועוד ערכים בויקיפדיה שחסומים בלי סיבה
כמו 'סין'
ואפי' 'ממלכת כוזר'
וכד'

לפחות אם היה אפשרות בדף לערער על החסימה..

ראיתי עכשיו משהו מעניין. אם מנסים להיכנס בויקיפדיה לערך "סין" בעברית - זה אכן נחסם. אם נכנסים לאותו ערך - באנגלית, הכניסה מתאפשרת, ואז מתוך הדף באנגלית אפשר לבחור בצד שיעבור לערך בעברית, ואז זה לא נחסם...
מעניין מה הסיבה.

מלבב

משתמש צעיר
אם כך כנראה מלכתחילה הבעיה נמצאת בחסימה. היינו אין כוונה לחסום בדווקא את אותו ערך אבל ישנה סוג חסימה על משהו מסוים שמשפיעה על שאר הדברים הדומים.

רק עיצוב

משתמש פעיל
נכתב ע"י אהרן2;1746279:
בשביל שהרב שלך יורה לך לעבור לנטפרי.
נטפרי לא צריכה תמונות של רבנים על הקירות.

טוב, אבל בסופו של דבר יהיו רבנים שימליצו לשומעי לקחם, לעבור לנט פרי ועל אני יכול להעיד שתקיימת פעילות רבה בעניין.

אני חושב שזה אמור להוות פתרון למי שביקש שיהיה אישור מרבנים בכדי שיוכל לשכנע את אנשי המשרד.

שמח לעזור

משתמש מקצוען
D I G I T A L
נכתב ע"י פְרוּט;1746610:
ראיתי עכשיו משהו מעניין. אם מנסים להיכנס בויקיפדיה לערך "סין" בעברית - זה אכן נחסם. אם נכנסים לאותו ערך - באנגלית, הכניסה מתאפשרת, ואז מתוך הדף באנגלית אפשר לבחור בצד שיעבור לערך בעברית, ואז זה לא נחסם...
מעניין מה הסיבה.

שתי דפים שונים: הרפובליקה העממית של סין פתוח בשתי השפות ובכל צורה שתיכנסו.
הערך סין סגור, ולא תוכלו להגיע אליו מהדף האנגלי ולו מהסיבה שאין כזה דף :) (הדף בChina הוא על הרפובליקה ולא על השטח הגיאוגרפי).

GolanArt

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
הדמיות בתלת מימד
D I G I T A L
עיצוב ואדריכלות פנים
מצב
הנושא נעול.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  108  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה