משתמשי נט פרי! עזרו לנו לשפר!

מצב
הנושא נעול.

Aאילה

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
D I G I T A L
תודה רבה על המיזם המבורך והנפלא.

לדעתי יש בעיה קטנה והיא, כל אחד שנכנס לדף שיש בו תמונות כל שהם, כל התמונות נשלחות אוטומטית לבדיקה למרות שאין לו צורך בהם, מה שיוצר עומס יתר על מערכת הסינון.
למשל אם גולש מחפש אוזניות בלוטות לפלאפון בעליאקספרס, עד שהוא מגיע לסינון הנכון, האו עובר בדרך כמה דפים מלאים תמונות שאין לו כל צורך בהם וכולם נשלחים לסינון.
לכן, לדעתי, צריך לחשוב על איזה פיתרון לענין, כמו למשל שתמונה שאני צריך אני אלחץ עליה, או אפי' מספיק שאני אעמוד עליה, (וכך יהיה מספיק להעביר את העכבר על התמונות) ואז היא תישלח אוטומטית, או כל רעיון אחר.
נכון שדבר כזה יכול להעיק ולהכביד על הגולשים מחד, אך מאידך זה יחסוך הרבה עבודה לצוות המסננים וימנע עומס מיותר, וכך התמונות שבאמת צריכים יוכלו להיפתח במהירות גבוהה יותר.

ושוב תודה רבה למאט, לגולן ולכל הצוות הנפלא על העבודה החשובה.

הטוב

משתמש צעיר
נכתב ע"י Aאילה;1747123:
תודה רבה על המיזם המבורך והנפלא.

לדעתי יש בעיה קטנה והיא, כל אחד שנכנס לדף שיש בו תמונות כל שהם, כל התמונות נשלחות אוטומטית לבדיקה למרות שאין לו צורך בהם, מה שיוצר עומס יתר על מערכת הסינון.
למשל אם גולש מחפש אוזניות בלוטות לפלאפון בעליאקספרס, עד שהוא מגיע לסינון הנכון, האו עובר בדרך כמה דפים מלאים תמונות שאין לו כל צורך בהם וכולם נשלחים לסינון.
לכן, לדעתי, צריך לחשוב על איזה פיתרון לענין, כמו למשל שתמונה שאני צריך אני אלחץ עליה, או אפי' מספיק שאני אעמוד עליה, (וכך יהיה מספיק להעביר את העכבר על התמונות) ואז היא תישלח אוטומטית, או כל רעיון אחר.
נכון שדבר כזה יכול להעיק ולהכביד על הגולשים מחד, אך מאידך זה יחסוך הרבה עבודה לצוות המסננים וימנע עומס מיותר, וכך התמונות שבאמת צריכים יוכלו להיפתח במהירות גבוהה יותר.

ושוב תודה רבה למאט, לגולן ולכל הצוות הנפלא על העבודה החשובה.
הרעיון נכון, אבל חבל לעשות את זה כי זה מאוד יכביד על המשתמשים.
ובפרט קחו בחשבון, שבהמשך בין כה זה יפתח, עם ריבוי המשתמשים בנטפרי, אז חבל שלא יהיה יום קודם.

mat

משתמש מקצוען
נכתב ע"י צצפ;1747500:

אם התקנתם לא סיפרתם איך זה עובד? האם עושה תקלות? האם עובד חלק? מכביד על מחשב?
זה חשוב לנו כדי לדעת האם אפשר להפיץ את זה הלאה.

חד וחלק

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
D I G I T A L
עימוד ספרים
דבר ראשון, תודה על המיזם הנפלא!
סוף סוף חסימה כמו שצריך!

בתקופה האחרונה נתקלתי כמה פעמים, שרציתי להוריד קבצים מאתר פתוח,
כמו אתרי ממשלה, תוספי וורדפרס ועוד,
וכל הורדה נחשבת ככניסה למקום לא מוכר, וצריך לשלוח בקשה מחדש.
האם אפשר לעשות עם זה משהו?

moishy

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בינתיים העלו 46+- נקודות.

עוד כמה שעות נותרו, יש לכם הזדמנות להשפיע, אל תחמיצו...

חד וחלק

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
D I G I T A L
עימוד ספרים
הייתי שמה באתר איזשהו ניקוד למתנדבים,
שיראה כמה זמן עבדו המתנדבים.
שאנשים ידעו להעריך...

ושוב תודה!

BRAVERMAN

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
D I G I T A L
למה נחסם לדוגמא בעלי אקספרס נשים
הרי יש מלא דברים שהם בסדר,

רוצה טוב

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
עריכה תורנית
אני לומד כרגע מסכת נידה ולפעמים אני מחפש ספרים ומאמרים בנידון והכל חסום.
ומדובר באתרים כשרים.
צריך לעשות משהו בנידון של חסימת מלל.

בתנופה

משתמש פעיל
עיצוב גרפי
נכתב ע"י רוצה טוב;1748299:
אני לומד כרגע מסכת נידה ולפעמים אני מחפש ספרים ומאמרים בנידון והכל חסום.
ומדובר באתרים כשרים.
צריך לעשות משהו בנידון של חסימת מלל.

א. מה חסר לך באוצר הכחמה, היברו בוקס?
ב. צריך לההבין שישנם נושאים שאפשר ללמוד אותם, אבל לא ניתן לחפש אותם ברשת. אלו הכללים.
זה בערך כמו שלא תלמד רמב"ם בביה"כ...
כל הנ"ל הוא התמצית ברמזי רמזים..
ג. זכיתי גם אני ללמוד בעיון ולהבחן על ג' מחלקי השו"ע, ואף לכתוב מאמרים על הכל, מבלי להזדקק לרשת.. וכשהשתמשתי ברשת זה שרף לי חצי מהזמן..
עלה והצלח ועשה חיל..
-כמובן שאיני מייצג את נטפרי או את אי מי מטעמה-

g2035

משתמש פעיל
D I G I T A L
נשמח גם להתעדכן על תוצאות הפגישה, הנוגע לציבור המשתמשים.

רוצה טוב

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
עריכה תורנית
נכתב ע"י צצפ;1748326:
א. מה חסר לך באוצר הכחמה, היברו בוקס?
ב. צריך לההבין שישנם נושאים שאפשר ללמוד אותם, אבל לא ניתן לחפש אותם ברשת. אלו הכללים.
זה בערך כמו שלא תלמד רמב"ם בביה"כ...
כל הנ"ל הוא התמצית ברמזי רמזים..
ג. זכיתי גם אני ללמוד בעיון ולהבחן על ג' מחלקי השו"ע, ואף לכתוב מאמרים על הכל, מבלי להזדקק לרשת.. וכשהשתמשתי ברשת זה שרף לי חצי מהזמן..
עלה והצלח ועשה חיל..
-כמובן שאיני מייצג את נטפרי או את אי מי מטעמה-

אני כותב מאמרים תורניים.
ולפעמים אני נזקק לחקירות הלכתיות ושאלות מעניינות בנושא.
ום מפריע לי מאד שאוצר החכמה המקוון חסום!

סבבה 5

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
א. תודה על החסימה המעולה!!!
הייתי כבר בכמה חסימות בעבר.. נטפרי, הצלחתם לעשות משו מדהים. ישר כח!

2 דברים קטנים שמפריעים לי -
גוגל דרייב. א"א להוריד קבצים ששיתפו אותי, וזה מגביל מאדדד.

דבר שני - אם מישו שלח לי ג'מבו, שבתוכו קובץ עם מילה מסוימת לא מתאימה, כל הקישור נחסם (שלא בצדק בכלל..)
אפשר לעשות שדברים מהג'מבו תמיד יהיו פתוחים?

מלבב

משתמש צעיר
צריך לפתור את הבעיות הבאות:

1. יש אתרים פתוחים אך לא ניתן להוריד משם קבצים, אלא יש לבקש עבור כל קובץ וקובץ. צריך שיהיה מנגנן שיזהה מראש ויאשר את המותרים ויחסום את הלא טובים.

2. יש פעמים שרואים תמונה טובה בצורה רגילה ולאחר שלוחצים עליה ממשיכים לראות אותה עדיין כרגיל אך יותר גדול, אבל כעבור כ-30 שניות, היא נעלמת ומופיע עליה החץ עם "נשלח לבדיקה". בשעה שהיא טובה לגמרי.

3. יש פעמים שרואים תמונה טובה בצורה רגילה ולאחר שלוחצים עליה פתאום יוצא דף אופסס.. נמצא פה תוכן לא טוב. בשעה שהיא טובה לגמרי.

4. ועוד גם, יש תכנות שכאשר מפעילים אותם היא מתחברת לאינטרנט והשימוש עמה הוא באמצעות האינטרנט, ואז כאשר היא מתחברת לאינטרנט לא ניתן לבצע עמה פעולות, פתאום לא עובדת, למשל תוכנת: PIXLER וכאשר היא לא מחוברת לאינטרנט היא עובדת מצוין. זו דוגמא אחת.

5. ישנו בעיה קשה וחריפה; לפעמים נתקלים בבעיה ששייכת לסינון וזקוקים באופן מיידי לעזרה שהפתרון שלה תלוי אך ורק בסינון; לכן צריך לעשות אפשרות או האם יש אפשרות לתקשורת מידית, כמו למשל בדרך צ'אט, שיהיה ניתן לשוחח עם אחד הנציגים מידית על כך, או נניח בתוך כשעה, על מנת לפתור את הבעיה.

6. עדיין חסר נציגים שיעזרו בפתרון בעיות ויענו לדברים דחופים וחשובים, שמתמצאים בשפות העיקריות, כמו, אנגלית, ספרדית, צרפתית.

7. יש אתרים שנותנים תמיכה שחסומים מידיעה וטוב שכך; אבל דרכם מקבלים תמיכה לתוכנה, כך שאם רוצים להיכנס לשם - לא ניתן, לכן מה אמורים לעשות? או אולי שיסננו באופן מיוחד באתר, לצורך כך.

מלבב

משתמש צעיר
יש מקום להשתפר גם בדברים הבאים

בס"ד.

נטפרי רוצה וצריכה לשפר את עצמה יותר ויותר;

הן מבחינת שירות מהיר, שזה כולל;
פתיחת אתרים באופן מהיר ומיידי עד כמה שרק ניתן.

טיפול מהיר בצרכי הלקוח; אם זה הורדת קבצים ממקומות שהגישה אליהם חסומה למשתמשים, ואם זה אישורי פקודות ומלוי תפסים של אייקונים וכרטיסיות ביצוע וכיוצא בזה.

אישורי תמונות ספציפיות; בכלל זה אישורי תמונות באופן מהיר לבוני אתרים (שיהיה קרוב לזמן אמת עד כמה שרק ניתן).

הן מבחינת שירות מקצועי וחכם, שזה כולל; איתור תקלות ופתרונם המהיר, מענה ועזרה לשאלות מורכבות.

הן מבחינת מתכנתים לקידום המיזם; שזה כולל;
פתרון מושלם ליוטיוב (העלאה, צפיה והורדה), סינון תמונות טקסט, הסרת ספאם בעייתי מהתפוצה, פתרון מלא לתמונות בגוגל דרייב, וכמו כן הורדת קבצים באפן בטוח מגוגל דרייב, מציאת פתרון לפייסבוק, שיפור וייעול הממשק, אפליקציה לאנדרואיד ועוד ועוד.

נכון להיום נטפרי זקוקה לכלל סוגי המתנדבים (נשים בעיקר) אומנם זקוקה יותר למתכנתות ומתכנתים.

להלן מספר קישורים בקשר להנ"ל: (הערה: חלק מהמידע לעיל קבלתי בעקבות שיחה טלפונית שקיימתי עם mat):

נטפרי בפניה למתנדבות:
http://www.prog.co.il/showthread.php?p=1623768#post1623768

במענה לשאלה למה גוגל תמונות לא נפתח: דוגמא לצורך במתנדבות:
http://www.prog.co.il/showthread.php?p=1604558#post1604558

צורך ייחודיי הממתין למענה: (חסר כח אדם ספציפי):
http://www.prog.co.il/showthread.php?p=1743781#post1743781

יעל קלודין

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
צילום מקצועי
הדמיות בתלת מימד
מצטרפת לבקשה לסינון ביוטיוב,
ובאתר ההשראות שהכי שימושי כמעט אצלי ואצל רבים אחרים- פינטרסט - www.pinterest.com
תודה רבה!!!

אהרן2

משתמש מקצוען
עימוד ספרים
נכתב ע"י מלבב;1749357:
אישורי תמונות ספציפיות; בכלל זה אישורי תמונות באופן מהיר לבוני אתרים (שיהיה קרוב לזמן אמת עד כמה שרק ניתן).

רעיון יפה
לתת קדימות לתמונות ספציפיות ע"י שימוש בנקודות.

מצב
הנושא נעול.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  109  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה