משתמשי נט פרי! עזרו לנו לשפר!

מצב
הנושא נעול.

esti gefner

משתמש פעיל
עיצוב גרפי
מרוצה מנט פרי עד השמים!!

אבל מפריע לי שאם צריך להרשם לאיזה מקום וצריך להעתיק את האותיות הכתובות כדי 'להוכיח' שאני לא רובוט התמונה מפוקסלת ואין לי איך לעקוף את זה...

זה ממש הכרחי.. תודה וכל הכבוד לכם על הכל..!!

קבצים מצורפים

• לכידה.PNG
    KB 122.8 · צפיות: 23

תקוה

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
קהילת הספרנים
כל פעם שאני פותחת את האינטרנט עם 'נט-פרי' אני מודה לה' ששם במוח אנוש את הרעיון הזה.
כמה קשה לגלוש כשאתה לא בטוח מה תהיה התמונה הבאה.
שיפורים? כמעט הכל כבר יש.
1. יש אתרים שמתחדשים כל הזמן כמו פריפיק. ועוד... כל פעם נשלחים העמודים לבדיקה אן אפשרות לבדוק אותם בלי שאשלח? הרי אני לא היחידה שצריכה אותם אבל כנראה הראשונה בכל בוקר שמחפשת שם וה5 עמודים הראשונים נשלחים לבדיקה.

2. העמוד באתר נבדק ואושר אבל כשאני לוחצת פעמיים כדי להוריד את התמונה שוב צריך לשלוח לבדיקה. וזה מתסכל לפעמים

3. האתר פריפיק לא נותן הורדות עקב בעיה שכבר פורסמה. אם אפשר לתקן זאת.

4. אתרי ההורדות יש סיכוי?

shraga0

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
נכתב ע"י רוצה טוב;1744928:
1. אשמח אם תעשו אינדקס של אתרים שימושיים שפתוחים אצלכם.
לא קשור לנטפרי שדוגלת בפתיחת כל אתר שאינו בעייתי ולא עובדת בצורת הרשימה הלבנה
אינדקס אתרים שימושיים אפשר לחפש ברשת
נכתב ע"י רוצה טוב;1744928:
5. לא מספיקים לי 30 הכוכבים של בקשת אתרים, ואם אני מעוניין שיפתחו אתר מסוים חייבים להשתמש איתם, אחרת זה יכול לקחת כמה ימים.
זה לא כל כך משנה כמה נקודות יהיו למשתמש, מה שצריך זה מתנדבים וכך גם אם ישתמשו נניח ב2 נקודות הבדיקה תהיה יותר מהירה
נכתב ע"י צצפ;1745001:
למרות שאני משתמש נלהב של נטפרי,
מכל מקום את ה'פייט' האמיתי תיתן החברה שתפתח אתר חיפוש תמונות מוכשר לגמרי.
(כדוגמת גוגל תמונות- - אבל רק מתוך המאגר המאושר הקיים)
זהו השלב הבא לדעתי!
רעיון לא ישים, לא נראה לי שיש מישהו שמוכן להתנדב להכניס תגיות לכל תמונה במאגר העצום (למעלה מ5 מיליון תמונות כרגע)

shraga0

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
סינון התמונות
  • שיפור במהירות בדיקת התמונות (יש כרגע מעל 42 אלף תמונות שמחכות לבדיקה - מה קרה היום?) על ידי הוספת גויות (תקציב על ידי תרומות כהצעת אהרן2) ופיתוח מנגנונים אוטומטיים כמו אישור אוטומטי של תמונות בגודל קטן שאינו עולה על ?*? כמו אייקונים וכדו'
  • מציאת פתרון לקאפצה, אולי על ידי אישור אוטומטי של תמונות בצבע אחיד/פתיחת תמונה שבשורת הכתובת מופיעה המילה captcha.
  • כידוע כל תמונה שנפתחת לראשונה נכתב עליה 'נשלח לבדיקה', רצוי שגם על תמונות שנחסמו יהיה כתוב 'בדקנו וזה לא טוב' ועל תמונות שלא עוברות בדיקה יהיה כתוב 'לא מועבר לסינון', כך יוכלו לדעת האם התמונות עברו סינון ונפסלו או שלא מועברים כלל למערכת הסינון
  • מציאת פתרון לתמונות שננטשו (נכתב עליהם נשלח לבדיקה כבר כמה חודשים... ולא קשור לקאש)
  • אפשרות להסרת הכרטסת דיווח (לעיתים זה מפריע לגלישה ומכסה על פריטים)
בדיקת אתרים
  • ממשק לבדיקת סטטוס אתר (פתוח לגמרי/בדקנו ולא טוב/ תמונות מועברות לסינון/חסום הורדת קבצים וכו')
  • פתיחת דפי פייסבוק מסוימים (כפי שניתן לפתוח סרטוני יוטיוב) של חברות ושירותים שונים (כמו גולן טלקום שנותנים שירות אונליין בפייס')
  • שקילת ביטול ההגבלה בהורדה מגוגל דרייב, כל עוד דרופבוקס ג'מבו מייל ועוד פתוחים ללא שום הגבלה ועדיין אין פתרון לסינון הקבצים בהם
  • פתיחת תרגום גוגל לתרגום אתרים (mat כתב כאן פעם בפורום שזה אפשרי למרות זה פרוקסי ואכן בכל חברות הסינון האחרות זה קיים)
  • אפשרות (גם אם כרגע אין מספיק כח אדם לבדיקה - לפחות שיהיה מוכן כזה דבר כמו ביוטיוב) לפתיחת הורדה ספציפית ממגוון שירותי העלאת ושיתוף קבצים
  • הורדת טורנטים ספציפיים
ממשק הפניות
  • אפשרות להחליט האם לקבל עדכון למייל על תגובה לפנייה
  • סימון פנייה כפנייה שטופלה
  • בקבלת הדוא"ל על עדכון לפנייה לציין גם את נושא הפנייה בהודעת הדוא"ל
  • כתיבת שעה מדויקת ולא רק על ידי רותי לפני יום...
האתר
  • להוסיף/לשנות את הפרטים באודות בתוספת הסבר מפורט על הגדרות הסינון וכו' (צריך פשוט להוציא את החומר מהפורום לסדר אותו בצורה נורמלית)
עד כאן להערב... :)

shraga0

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
..

ירוק מנטה

משתמש פעיל
עיצוב גרפי
הענין של הסרטונים בהידברות:
רב הסרטונים שם זה הרצאות של רבנים ידועים.
נכון שהם מועברים לחוזרי בתשובה נראה ומתאים גם לחרדים למעט נושאים מסוימים.
על כל פנים בחודש זה ההינו רוצים לראות את ההרצאות שלהם או לפחות להוריד ב MP3.

תודה על הסינון המבורך!!

מיס

משתמש צעיר
נכתב ע"י כשרונית;1745228:
הענין של הסרטונים בהידברות:
רב הסרטונים שם זה הרצאות של רבנים ידועים.
נכון שהם מועברים לחוזרי בתשובה נראה ומתאים גם לחרדים למעט נושאים מסוימים.
על כל פנים בחודש זה ההינו רוצים לראות את ההרצאות שלהם או לפחות להוריד ב MP3.

תודה על הסינון המבורך!!

אפשר להוריד בmp3, אני חושב שהחסימה של הצפייה בסרטונים היא בגלל חשש לנשים ולא בגלל התוכן

shraga0

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
נכתב ע"י כשרונית;1745250:
יש סרטונים שהם רק לנשים!!
ובהרצאות הרבנים רואים את הנשים הצופות... לזה יש בעיה??
בהחלט, בנטפרי אין תמונות נשים כלל

אסתר 4

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
קודם כל תודה רבה על השירות הנפלא, והסינון הנהדר, אני ממש מרוצה!!!!
אני כבר מחכה הרבה זמן לפתיחת השיעורים בהדברות,
מקווה שבקרוב יפתח,
רק צריך לבדוק אם באותו שיעור אין נשים.

ישר כח גדול על עבודתכם.

עגורן

משתמש מקצוען
עיצוב ואדריכלות פנים
אחרי התודה והכרת הטוב...
למה התחילו לשלוח את האישורים על פתיחת אתר, שקודם כל צריך להכנס לכרטיסיה מסוימת, ורק אחר כך נכנסים לאתר הרצוי.
מה לא טוב במה שהיה קודם, שלוחצים על הקישור של האתר המבוקש, וזה נפתח מיד?

ו... עוד פעם תודה

אשר לב

סופר, עורך וקופירייטר
פרסום וקופי
תודה רבה על מציאת הפתרון הראשון לבעיית האינטרנט. מהרגע שהצטרפנו נושענו מהאינטרנט והתחלנו לעבוד...
1. האתר הזה: פינטרסט - www.pinterest.com
היה פתוח בעבר והועיל לנו מאוד להשראות, ומשום מה היום הוא נעול טוטאלית.
2. אשמח אם יהיה מקום של קטגוריות פתוחות, כדי שאדע אם יש אתרי השראות אחרים הקיימים במערכת.

ks

משתמש מקצוען
נכתב ע"י צצפ;1745001:
למרות שאני משתמש נלהב של נטפרי,
מכל מקום את ה'פייט' האמיתי תיתן החברה שתפתח אתר חיפוש תמונות מוכשר לגמרי.
(כדוגמת גוגל תמונות- - אבל רק מתוך המאגר המאושר הקיים)
זהו השלב הבא לדעתי!

רעיון ענק, שגם יחסוך את הצורך בפתיחת תמונות נוספות דומות, וגם יחסוך זמן למי שצריך לחפש תמונה שכבר אושרה ונפתחה ללא צורך בהמתנה לפתיחה.
ובגוגל תמונות לא עושים תיוג לכל תמונה, הם משתמשים בתיוג של מעלה התמונה.

- - -
עוד משהו, טלפון, (המרכזיה עלי במידה ותעשו VirtualPBX )

בקיצור, "צרות של עשירים" לא יאומן שמיזם התפתח ברמה ואיכות כזו תוך זמן קצר כ"כ

רק עיצוב

משתמש פעיל
ראשית אני מצטרף לכל התשבחות שנאמרו,
ומיד אגש לעצם הענין:

לפני הכל אני חייב להקדים שמלת הקסם כאן או באנגלית The name of the game זה הרחבה דרסטית של כוח אדם!, לצערי אני רואה איזה שהיא נסיגה ביעילות ובמהירות הטיפול.

אחרי כחצי שנה שהמיזם יצא לציבור, חשבתי שהגיע הזמן שהעניין כבר ירוץ, אני הייתי בהמתנה בפרק זמן הזה והצטרפתי רק כאשר חשבתי שהפרי כבר בשל וכבר יושב טוב על הכביש, הוכחתם שזה יכול לקרות, ועכשיו אנחנו רוצים לראות זה מושלם, או לפחות מושלם יותר.

אני מסתכל על כל המיזם בעיניים גדולות או אולי תקראו לזה ענקיות, והכוונה: עשרות אלפי לקוחות (כולל מחו"ל) וממילא מאות אלפי תמונות לסינון, ומאות או אלפי בקשות לפתיחת אתרים, ביום! (ואולי אף הרבה יותר)

נא אז איך מתמודדים עם זה???
ברור שזה לא הולך לקרות מחר אבל זה יכול לקרות כבר בשנה הבאה, תלוי כמובן איך המיזם יתפתח, דהיינו שאם היום הכל יתפקד כראוי, קרי: תמונות מסוננים עד 60 שניות מקסימום, פתיחת אתרים עד 120 דקות מקסימום, אז בזמן קצר מאוד נראה את המיזם הזה מגיע למימדים שהזכרתי.

ועכשיו אני רוצה לגעת בנקודה רגישה קצת: האם המיזם הזה יכול להשאר חינמי???? אני בטוח שכל מי שמתבונן קצת על מה שקורה מאחורי הקלעים כאן, יודה שלא פעם עלה לו השאלה הזאת במוח....
ובכן אביע כאן את דעתי והיא, שאין מצב שכל העבודה תוטל על מתנדבים זה לא מציאותי, דרוש כאן שעות של עשרות!!! מתכנתים ומקצועני Web מדי יום! אלו צריכים להביא פרנסה הביתה, מי ישלם להם? ולא, לא ניתן להסתפק בשעה יומית של התנדבות מעשרים מקצוענים, כמו"כ דרושים אלפי בודקים לתמונות ופתיחת אתרים, מי ישלם את זה?

שלוש אופציות:
1. נדיבים, אני משוכנע שניתן לייסד עמותה או קרן שתגייס תרומות למיזם החשוב הזה, לפחות לשלב העכשווי של הקמת המערכת, דהיינו לשלב גיוס עובדות ברחבי העולם וכדו'
לשלב ההחזקה הרצופה, צריך לבדוק בנפרד.

2. ניתן לנסות למצוא פתרון של הכנסות באופנים אחרים, אני עדיין מתלבט האם להרחיב כאן או אולי יותר נכון להעביר את זה באופן פרטי למנהלים. בינתיים אחכה עם זה (אם יש מי מהמנהלים של נט-פרי שמעונינים לשמוע, אשמח להסביר בפרטי)

3. פשוט לשנות את האסטרטגיה ולהתחיל לגבות תשלום, אני בטוח שהרבה מאוד אנשים כמוני כשנתקלים באתר חסום או תמונה חסומה לאורך זמן או באג שלא טופל, חושבים לעצמם, "תעשו לי טובה תתחילו לגבות תשלום ותהיו גם מחוייבים" (עד שנזכרים שבסינון הקודם שהיה להם שילמו גם שילמו ואת המחוייבות של השירות לא מצאו.... אבל שוב אנחנו כאן לא מנסים להשתוות ההיפך הוא הנכון אנחנו רוצים להיות מושלמים, שאחרים יצטרכו להשתוות)

יש גם אפשרות של פשרה כמו שהזכירו כבר, מסלול VIP, שמי שנחוץ לו מאד תגובות מיידיות יוכל לתרום מעצמו למיזם ותמורת זה ידורגו הפניות שלו כעדיפות ראשונה. כתרומה ייחשב גם לקיחת חלק בהוצאות הכספיות, לדוגמה החזקת בודקת אחת, או אולי ניתן ליצור קבוצות של עשר משתמשים שיממנו בודקת אחת ותמורת זה יקבלו את הדירוג הנ"ל. (ברור שצריך לקבוע קריטוריונים ברורים למה ייחשב תרומה שמזכה לדירוג הנ"ל) אבל זה רק לשלב ההתחלתי כי מושלם ייקרא רק כשלכולם יהיה את השירות המושלם, וכפי שכתבתי כבר, אנחנו כבר רוצים להיות שם...

טוב אני מסופק אם למגילות כעין אלו התכוון פותח האשכול, לכן אפסיק כאן ואכתוב הודעה נפרדת אם נקודות פרטניות לשיפור וכו'

סליחה אם הטרחתי עליכם...

T

tofi

אורח
אני חושבת שכתבו כבר הכל, או לפחות כל מה שהיה עולה בדעתי.
עוד הצעה קטנה,
אם אפשר לעשות אופציה בממשק הפניות - למחוק פניות שכבר טופלו.
יישר כח לכל העוסקים במלאכת הקודש!

שמח לעזור

משתמש מקצוען
D I G I T A L
נכתב ע"י tofi;1745461:
אם אפשר לעשות אופציה בממשק הפניות - למחוק פניות שכבר טופלו.

או לפחות לתת הפרדה בין פניות שנסגרו לפניות פתוחות. ולתת הבדל בולט בין תגובת משתמש לתגובת נציג נט פרי (צבע או משהו דומה).

shraga0

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
נכתב ע"י שמח לעזור;1745478:
ולתת הבדל בולט בין תגובת משתמש לתגובת נציג נט פרי (צבע או משהו דומה).
זה כבר יש, כל תגובה שאינה עם הלוגו של המשתמש הספציפי היא של שירות הלקוחות, זה נראה לי מספיק ברור, אולי אפשר ששמות המתנדבים של נטפרי בשורה 'תגובה אחרונה היום על ידי רותי' נניח השם יהיה בצבע שונה

trew

מהמשתמשים המובילים!
עיצוב גרפי
מוזיקה ונגינה
הדמיות בתלת מימד
D I G I T A L
נכתב ע"י משיקו;1745483:
זה כבר יש, כל תגובה שאינה עם הלוגו של המשתמש הספציפי היא של שירות הלקוחות, זה נראה לי מספיק ברור, אולי אפשר ששמות המתנדבים של נטפרי בשורה 'תגובה אחרונה היום על ידי רותי' נניח השם יהיה בצבע שונה
למי שמגיב מנט פרי צרילך להיות לוגו של נטפרי לכל הפחות, אפשרי גם שם ניק כלשהו (מיותר לדעתי אבל שיהיה)

רוח סערה

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
נכתב ע"י ת123;1745071:
עכשיו עברתי
עשיתם עבודה מדהימה!!
למי שרגיל לעשות קניות ברשת- אפשר לומר שזה לא כ"כ אפשרי
גם באתרי ילדים שלכאורה הכל אמור להיות פתוח, הרבה תמונות חסומות או שאמורות להישלח לבדיקה - זה יכול להשתנות ?

בתור אחת שמדי פעם מציצה באתרי הקניות ברשת אצל קרובי משפחה שאין להם חסימה אני יכולה להגיד בוודאות שכל, אבל כל מה שנט פרי חוסמים זה בהצדקה מלאה, אלו לא תמונות שהייתן רוצות בבית שלכן. גם לי זה היה נראה הגזמה בהתחלה, עד שהלכתי ובדקתי זאת בעצמי, ואני פשוט מסירה את הכובע, אין סינון יותר מדויק. ממש עבודת קודש. תודה.

מצב
הנושא נעול.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  109  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה