לא קשור לנטפרי שדוגלת בפתיחת כל אתר שאינו בעייתי ולא עובדת בצורת הרשימה הלבנהנכתב ע"י רוצה טוב;1744928:1. אשמח אם תעשו אינדקס של אתרים שימושיים שפתוחים אצלכם.
זה לא כל כך משנה כמה נקודות יהיו למשתמש, מה שצריך זה מתנדבים וכך גם אם ישתמשו נניח ב2 נקודות הבדיקה תהיה יותר מהירהנכתב ע"י רוצה טוב;1744928:5. לא מספיקים לי 30 הכוכבים של בקשת אתרים, ואם אני מעוניין שיפתחו אתר מסוים חייבים להשתמש איתם, אחרת זה יכול לקחת כמה ימים.
רעיון לא ישים, לא נראה לי שיש מישהו שמוכן להתנדב להכניס תגיות לכל תמונה במאגר העצום (למעלה מ5 מיליון תמונות כרגע)נכתב ע"י צצפ;1745001:למרות שאני משתמש נלהב של נטפרי,
מכל מקום את ה'פייט' האמיתי תיתן החברה שתפתח אתר חיפוש תמונות מוכשר לגמרי.
(כדוגמת גוגל תמונות- - אבל רק מתוך המאגר המאושר הקיים)
זהו השלב הבא לדעתי!
נכתב ע"י כשרונית;1745228:הענין של הסרטונים בהידברות:
רב הסרטונים שם זה הרצאות של רבנים ידועים.
נכון שהם מועברים לחוזרי בתשובה נראה ומתאים גם לחרדים למעט נושאים מסוימים.
על כל פנים בחודש זה ההינו רוצים לראות את ההרצאות שלהם או לפחות להוריד ב MP3.
תודה על הסינון המבורך!!
בהחלט, בנטפרי אין תמונות נשים כללנכתב ע"י כשרונית;1745250:יש סרטונים שהם רק לנשים!!
ובהרצאות הרבנים רואים את הנשים הצופות... לזה יש בעיה??
נכתב ע"י צצפ;1745001:למרות שאני משתמש נלהב של נטפרי,
מכל מקום את ה'פייט' האמיתי תיתן החברה שתפתח אתר חיפוש תמונות מוכשר לגמרי.
(כדוגמת גוגל תמונות- - אבל רק מתוך המאגר המאושר הקיים)
זהו השלב הבא לדעתי!
נכתב ע"י tofi;1745461:אם אפשר לעשות אופציה בממשק הפניות - למחוק פניות שכבר טופלו.
זה כבר יש, כל תגובה שאינה עם הלוגו של המשתמש הספציפי היא של שירות הלקוחות, זה נראה לי מספיק ברור, אולי אפשר ששמות המתנדבים של נטפרי בשורה 'תגובה אחרונה היום על ידי רותי' נניח השם יהיה בצבע שונהנכתב ע"י שמח לעזור;1745478:ולתת הבדל בולט בין תגובת משתמש לתגובת נציג נט פרי (צבע או משהו דומה).
נכתב ע"י משיקו;1745483:זה כבר יש, כל תגובה שאינה עם הלוגו של המשתמש הספציפי היא של שירות הלקוחות, זה נראה לי מספיק ברור
למי שמגיב מנט פרי צרילך להיות לוגו של נטפרי לכל הפחות, אפשרי גם שם ניק כלשהו (מיותר לדעתי אבל שיהיה)נכתב ע"י משיקו;1745483:זה כבר יש, כל תגובה שאינה עם הלוגו של המשתמש הספציפי היא של שירות הלקוחות, זה נראה לי מספיק ברור, אולי אפשר ששמות המתנדבים של נטפרי בשורה 'תגובה אחרונה היום על ידי רותי' נניח השם יהיה בצבע שונה
נכתב ע"י ת123;1745071:עכשיו עברתי
עשיתם עבודה מדהימה!!
למי שרגיל לעשות קניות ברשת- אפשר לומר שזה לא כ"כ אפשרי
גם באתרי ילדים שלכאורה הכל אמור להיות פתוח, הרבה תמונות חסומות או שאמורות להישלח לבדיקה - זה יכול להשתנות ?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: