נכתב ע"י אהרן2;1749595:רעיון יפה
לתת קדימות לתמונות ספציפיות ע"י שימוש בנקודות.
איך אפשר לתת קדימות לתמונה, אם לא יודעים מה יש בה?
נכתב ע"י אהרן2;1749595:רעיון יפה
לתת קדימות לתמונות ספציפיות ע"י שימוש בנקודות.
נכתב ע"י אסנת לוי;1749820:אני חושבת שצריך לפתוח את הידברות.
לקחתם על עצמכם לעשות סינון לאתרי קניות שזה לא חשוב כמו הרצאות .
או כמו אתרי חדשות שבתוכם יותר קל לסנן מאשר כמו אליאקספרס שיש יותר ממליון תמונות..
יש הרגשה שזה בחשיבות יותר גדולה.
נכתב ע"י רק עיצוב;1745445:ראשית אני מצטרף לכל התשבחות שנאמרו,
ומיד אגש לעצם הענין:
לפני הכל אני חייב להקדים שמלת הקסם כאן או באנגלית The name of the game זה הרחבה דרסטית של כוח אדם!, לצערי אני רואה איזה שהיא נסיגה ביעילות ובמהירות הטיפול.
אחרי כחצי שנה שהמיזם יצא לציבור, חשבתי שהגיע הזמן שהעניין כבר ירוץ, אני הייתי בהמתנה בפרק זמן הזה והצטרפתי רק כאשר חשבתי שהפרי כבר בשל וכבר יושב טוב על הכביש, הוכחתם שזה יכול לקרות, ועכשיו אנחנו רוצים לראות זה מושלם, או לפחות מושלם יותר.
אני מסתכל על כל המיזם בעיניים גדולות או אולי תקראו לזה ענקיות, והכוונה: עשרות אלפי לקוחות (כולל מחו"ל) וממילא מאות אלפי תמונות לסינון, ומאות או אלפי בקשות לפתיחת אתרים, ביום! (ואולי אף הרבה יותר)
ודאי שחייבים שיהיו מקורות מימון.נכתב ע"י רק עיצוב;1745445:נא אז איך מתמודדים עם זה???
ברור שזה לא הולך לקרות מחר אבל זה יכול לקרות כבר בשנה הבאה, תלוי כמובן איך המיזם יתפתח, דהיינו שאם היום הכל יתפקד כראוי, קרי: תמונות מסוננים עד 60 שניות מקסימום, פתיחת אתרים עד 120 דקות מקסימום, אז בזמן קצר מאוד נראה את המיזם הזה מגיע למימדים שהזכרתי.
ועכשיו אני רוצה לגעת בנקודה רגישה קצת: האם המיזם הזה יכול להשאר חינמי???? אני בטוח שכל מי שמתבונן קצת על מה שקורה מאחורי הקלעים כאן, יודה שלא פעם עלה לו השאלה הזאת במוח....
ובכן אביע כאן את דעתי והיא, שאין מצב שכל העבודה תוטל על מתנדבים זה לא מציאותי, דרוש כאן שעות של עשרות!!! מתכנתים ומקצועני Web מדי יום! אלו צריכים להביא פרנסה הביתה, מי ישלם להם? ולא, לא ניתן להסתפק בשעה יומית של התנדבות מעשרים מקצוענים, כמו"כ דרושים אלפי בודקים לתמונות ופתיחת אתרים, מי ישלם את זה?
שלוש אופציות:
1. נדיבים, אני משוכנע שניתן לייסד עמותה או קרן שתגייס תרומות למיזם החשוב הזה, לפחות לשלב העכשווי של הקמת המערכת, דהיינו לשלב גיוס עובדות ברחבי העולם וכדו'
לשלב ההחזקה הרצופה, צריך לבדוק בנפרד.
2. ניתן לנסות למצוא פתרון של הכנסות באופנים אחרים, אני עדיין מתלבט האם להרחיב כאן או אולי יותר נכון להעביר את זה באופן פרטי למנהלים. בינתיים אחכה עם זה (אם יש מי מהמנהלים של נט-פרי שמעונינים לשמוע, אשמח להסביר בפרטי)
3. פשוט לשנות את האסטרטגיה ולהתחיל לגבות תשלום, אני בטוח שהרבה מאוד אנשים כמוני כשנתקלים באתר חסום או תמונה חסומה לאורך זמן או באג שלא טופל, חושבים לעצמם, "תעשו לי טובה תתחילו לגבות תשלום ותהיו גם מחוייבים" (עד שנזכרים שבסינון הקודם שהיה להם שילמו גם שילמו ואת המחוייבות של השירות לא מצאו.... אבל שוב אנחנו כאן לא מנסים להשתוות ההיפך הוא הנכון אנחנו רוצים להיות מושלמים, שאחרים יצטרכו להשתוות)
יש גם אפשרות של פשרה כמו שהזכירו כבר, מסלול VIP, שמי שנחוץ לו מאד תגובות מיידיות יוכל לתרום מעצמו למיזם ותמורת זה ידורגו הפניות שלו כעדיפות ראשונה. כתרומה ייחשב גם לקיחת חלק בהוצאות הכספיות, לדוגמה החזקת בודקת אחת, או אולי ניתן ליצור קבוצות של עשר משתמשים שיממנו בודקת אחת ותמורת זה יקבלו את הדירוג הנ"ל. (ברור שצריך לקבוע קריטוריונים ברורים למה ייחשב תרומה שמזכה לדירוג הנ"ל) אבל זה רק לשלב ההתחלתי כי מושלם ייקרא רק כשלכולם יהיה את השירות המושלם, וכפי שכתבתי כבר, אנחנו כבר רוצים להיות שם...
נכתב ע"י יעל קלודין;1749381:ובאתר ההשראות שהכי שימושי כמעט אצלי ואצל רבים אחרים- פינטרסט - www.pinterest.com
תודה רבה!!!
נכתב ע"י פְרוּט;1749853:
נכתב ע"י סטודיו פלאש;1751494:משתמשים ב vpn וללא אפשרות להתחבר לאזור האישי ביד 2.
וזה התוצאה
Temporarily, the access from this IP is forbidden.
Incident Id: 55ddfe6ab41b7
וכן חיבור ל ftp ניכשל כל הזמן.
זה רק אצלינו או בכל vpn של נטפרי ?
נכתב ע"י רוח סערה;1752460:קודם כל, יכול להשתמע מאשכול כזה שיש המון בעיות בנטפרי, וזה עלול חלילה להרתיע כאלו הרוצים להצטרף, אז חשוב להדגיש שבסך הכל זה טיפה מן הים יחסית לבעיות שישנן בסינונים אחרים, ואלו דברים שכמעט ואינם מורגשים ביחס לתחושת הכרת הטוב הנלוויית לכל גלישה בטוחה בנטפרי.
בעלי עובד בגרפיקה בלילות, מפריע לו שבשעות הלילה אין בדיקה וסינון תמונות, ורק למחרת הוא יכול להתקדם, צריכים למצוא לזה פתרון, גם עם אופציה של תשלום נוסף למשתמשים עסקיים שזקוקים למענה מהיר ודחוף יותר.כפי שמישהו העלה כאן.
נכתב ע"י mat;1747540:אם התקנתם לא סיפרתם איך זה עובד? האם עושה תקלות? האם עובד חלק? מכביד על מחשב?
זה חשוב לנו כדי לדעת האם אפשר להפיץ את זה הלאה.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: