משתמשי נט פרי! עזרו לנו לשפר!

מצב
הנושא נעול.

חד וחלק

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
D I G I T A L
עימוד ספרים
נכתב ע"י אהרן2;1749595:
רעיון יפה
לתת קדימות לתמונות ספציפיות ע"י שימוש בנקודות.

איך אפשר לתת קדימות לתמונה, אם לא יודעים מה יש בה?

GolanArt

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
הדמיות בתלת מימד
D I G I T A L
עיצוב ואדריכלות פנים
משתמשים יקרים!
ב"ה היתה לנו ישיבה ארוכה של כ5 שעות.
השתדלנו לגעת בכל מה שהעלו פה,
מקווים שנוכל להמשיך ולשפר בעז"ה.

תודה רבה לכולם!

אסנת לוי

משתמש צעיר
אני חושבת שצריך לפתוח את הידברות.
לקחתם על עצמכם לעשות סינון לאתרי קניות שזה לא חשוב כמו הרצאות .
או כמו אתרי חדשות שבתוכם יותר קל לסנן מאשר כמו אליאקספרס שיש יותר ממליון תמונות..
יש הרגשה שזה בחשיבות יותר גדולה.

הטוב

משתמש צעיר
בס"ד

לכבוד 'נטפרי' היקרים והחשובים.
נטפרי היא המיזם החשוב ביותר להצלת כלל ישראל, מאז ששת ימי בראשית.
יש לכם זכות עצומה וגדולה מאוד.

אציין כאן כמה נקודות כפי בקשתכם:

א. הצטרפות ותוכנה
בראש ובראשונה חשוב מאוד שיהיה כך: מי שירצה יוכל להתקין את התוכנה של נטפרי, ואז מיד הוא יתחבר לשרת ה-VPN של נטפרי בצורה אוטומטית, וכן מיד יהיה לו בצורה אוטומאטית שם משתמש וסיסמא לנטפרי וכן ל-VPN, והוא יתחבר מיד בצורה אוטומטית, ללא שום פעולה נוספת מצידו. הוא רק יצטרך להוריד וללחוץ "התקן" בתוכנה, וזהו. יש לו אינטרנט כשר, ובחינם לגמרי.
מימון שרת ה- VPN יהיה ע"י פתרונות המימון כפי שיתבאר להלן.

ב. הצטרפות קלה
יהיה באתרים רבים באינטרנט, קוביה: "להצטרפות לאינטרנט כשר חינם הקש כאן". ומיד עם ההקשה ירד לו למחשב (או לסמארטפון – ראה להלן) התוכנה של נטפרי, והוא יוכל מיד להתקין ולהתחבר בקלות, כמבואר בסעיף א'.
מה שעומד מאחורי שני סעיפים אלו הוא: הרבה פעמים אנשים לא רוצים לעשות אינטרנט כשר בגלל שזה עולה כסף, או בגלל שזה מסובך, וכו' וכו' כיד התירוצים הטובה. כעת כבר לא יהיה לאף אחד שום תירוץ: זה חינם לחלוטין. זה קל ופשוט. והאינטרנט עצמו, הוא כמסורת נטפרי, רחב מאוד וכשר לחלוטין. וכך בעצם יצטרפו רבים מאוד מאוד לנטפרי, וזה יהיה הצלת נפשות גדולה.

ג. מימון
לא יתכן שפרויקט עצום כזה יעבוד ללא מקורות מימון איתנים. צריך לעשות שיהיה מקורות מימון קבועים ושוטפים שהם יהיהו עסקיים רוחיים לגמרי, ולא על ידי תרומות. ועל כן צריך למצוא את הדרכים הנכונות לכך. שזה כנראה פרסומות כמו הפרסומות של גוגל.
הרי בעתיד יהיה לנטפרי מאות אלפי משתמשים. ודאי שיש ביקוש עצום לפרסומות כבר עכשיו, ובהמשך זה ילך ויגדל וירבה.
וכן אפשר למצוא דרכים נוספות למקורות מימון איתנים לנטפרי.

ד. הסכמות רבנים
עם כל הכבוד לרצון שלא לקחת מכתבים, והטענות הצודקות, אין ברירה. מוכרחים לקחת חתימות מרבנים מכל גווני הקשת: חסידים, ליטאים א', ליטאים ב', ספרדים, ירושלמים, קנאים, אמריקאים, וכו' וכו' (סליחה ממי ששכחתי). מכל העדות והחוגים.

ה. פרסום
בהמשך כאשר 'נטפרי' ירגישו שהם כבר ראויים לצאת לציבור הרחב, צריך להיות מסע פרסום רחב ביותר וחכם מאוד, כדי שיצטרפו רבבות משתמשים חדשים. הפרסום יהיה גם בארץ וגם בחו"ל בארה"ב ובאירופה בכל הריכוזים היהודיים.

ו. עובדים
לא יתכן שפרויקט עצום כזה יעבוד ללא מספיק עובדים. יתרו כבר אמר שאדם אחד לא יכול לשאת משא גדול ועצום כזה, כי האדם פשוט יקרוס. ולכן נתן יתרו את עצתו הידועה שצריך לחלק את משא העבודה לאנשים נוספים. ולהבדיל זה נקרא "האצלת סמכויות".
כמו"כ צריכים לעבוד כאן מתכנתים חזקים נוספים.
כמו"כ צריך שיהיה למערכת עובדים רבים. דהיינו לפחות 20 עובדים גויים, 24 שעות ביממה. יש היום בארץ ובחו"ל גויים רבים מאוד ה"מבינים עסק" ואפשר לעבוד איתם.
המימון לכל הנ"ל מהמקורות שכבר דובר עליהם.

ז. סמארטפונים
בהמשך, צריך להיות סמארטפון כשר של נטפרי, באותה מסורת בדיוק של נטפרי כמו שהיה עד היום, דהיינו רחב מאוד, וכשר מאה אחוז. ועם מסלולים שונים לקהילות וכו' (למי שירצה בסמרטפון רק אפליקציות ואתרים בודדים וכדומה). כמובן שהסמארטפון יהיה בצורה המוגנת ביותר ששייך, ולא יוכלו לפרוץ את זה בשום אופן, ויהיה סימן היכר בולט על המסך שהוא כשר. אך צריך עדיין להיזהר עם זה ועוד לא להוציא את זה, כדי שלא להיגרר לפוליטיקה. אלא רק בהמשך, בעוד תקופה ארוכה, לשווק את זה, וגם אז עם הסכמות מכל הרבנים מכל גווני הקשת.
האדם שירצה את זה, לא יצטרך לקנות סמרטפון חדש, אלא יוכל להתקין את נטפרי לסמרטפון שכבר יש לו. ומצד שני יתקיים גם מכירת סמרטפונים כשרים כבר ע"י ספק חיצוני (כגון אר-אל).
ההתקנה תתבצע, ע"י שיוכלו להוריד קובץ מסויים מהאתר של נטפרי (וכן מאתרים נוספים שיופץ לשם, וכדלעיל), והאדם יוריד ויתקין את זה. והקובץ הזה יהיה חזק מאוד מאוד, שישתלט על המכשיר בצורה חזקה מאוד מאוד, ויסדר בצורה אוטומטית את כל מה שצריך לסדר כדי שלא יוכלו לפרוץ את הסינון, וכן יטפל ב'רוט'.

ח. כללי
אנו צריכים להבין שנטפרי הוא הדבר הטוב ביותר שקרה לנו. ואנו צריכים לדעת שבהמשך יהיה לנטפרי מאות אלפי משתמשים, וזה יהיה הדבר האהוב והרצוי ביותר אצל אנשים, בתחום האינטרנט. וכן צריך לדעת שגם מבחינה כספית זה רווחי, והעוסקים בזה לא יפסידו מזה (כמו שכתבתי לגבי המימון). אשר על כן, צריך לדעת שכדאי עכשיו להשקיע כמה שיותר בנטפרי, בשיפורים וכו', כפי שכבר הציעו רבים הצעות טובות מאוד, וכפי שכתבתי כאן שמונה סעיפים. ובהמשך תראו פירות מתוקים ביותר. גם בעולם הזה (הצלת כלל ישראל), וגם בעולם הבא (שכר שאי אפשר לתאר 'עין לא ראתה').
ועם 'נטפרי' נוכל לגשת למשיח צדקנו.

קבצים מצורפים

• הצעות חשובות לנטפרי.pdf
    KB 49.1 · צפיות: 25

פרוט

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
נכתב ע"י אסנת לוי;1749820:
אני חושבת שצריך לפתוח את הידברות.
לקחתם על עצמכם לעשות סינון לאתרי קניות שזה לא חשוב כמו הרצאות .
או כמו אתרי חדשות שבתוכם יותר קל לסנן מאשר כמו אליאקספרס שיש יותר ממליון תמונות..
יש הרגשה שזה בחשיבות יותר גדולה.

תראי פה
http://www.prog.co.il/showpost.php?p=1680183&postcount=629

הטוב

משתמש צעיר
נכתב ע"י רק עיצוב;1745445:
ראשית אני מצטרף לכל התשבחות שנאמרו,
ומיד אגש לעצם הענין:

לפני הכל אני חייב להקדים שמלת הקסם כאן או באנגלית The name of the game זה הרחבה דרסטית של כוח אדם!, לצערי אני רואה איזה שהיא נסיגה ביעילות ובמהירות הטיפול.

אחרי כחצי שנה שהמיזם יצא לציבור, חשבתי שהגיע הזמן שהעניין כבר ירוץ, אני הייתי בהמתנה בפרק זמן הזה והצטרפתי רק כאשר חשבתי שהפרי כבר בשל וכבר יושב טוב על הכביש, הוכחתם שזה יכול לקרות, ועכשיו אנחנו רוצים לראות זה מושלם, או לפחות מושלם יותר.

אני מסתכל על כל המיזם בעיניים גדולות או אולי תקראו לזה ענקיות, והכוונה: עשרות אלפי לקוחות (כולל מחו"ל) וממילא מאות אלפי תמונות לסינון, ומאות או אלפי בקשות לפתיחת אתרים, ביום! (ואולי אף הרבה יותר)

דבריך חשובים מאוד מאוד. וחשוב באמת לישם אותם.

נקוה שהדברים אכן יתפתחו במהירות, כמיטב מסורת נטפרי. וכן כפי שביארתי במכתבי לעיל.
נכתב ע"י רק עיצוב;1745445:
נא אז איך מתמודדים עם זה???
ברור שזה לא הולך לקרות מחר אבל זה יכול לקרות כבר בשנה הבאה, תלוי כמובן איך המיזם יתפתח, דהיינו שאם היום הכל יתפקד כראוי, קרי: תמונות מסוננים עד 60 שניות מקסימום, פתיחת אתרים עד 120 דקות מקסימום, אז בזמן קצר מאוד נראה את המיזם הזה מגיע למימדים שהזכרתי.

ועכשיו אני רוצה לגעת בנקודה רגישה קצת: האם המיזם הזה יכול להשאר חינמי???? אני בטוח שכל מי שמתבונן קצת על מה שקורה מאחורי הקלעים כאן, יודה שלא פעם עלה לו השאלה הזאת במוח....
ובכן אביע כאן את דעתי והיא, שאין מצב שכל העבודה תוטל על מתנדבים זה לא מציאותי, דרוש כאן שעות של עשרות!!! מתכנתים ומקצועני Web מדי יום! אלו צריכים להביא פרנסה הביתה, מי ישלם להם? ולא, לא ניתן להסתפק בשעה יומית של התנדבות מעשרים מקצוענים, כמו"כ דרושים אלפי בודקים לתמונות ופתיחת אתרים, מי ישלם את זה?

שלוש אופציות:
1. נדיבים, אני משוכנע שניתן לייסד עמותה או קרן שתגייס תרומות למיזם החשוב הזה, לפחות לשלב העכשווי של הקמת המערכת, דהיינו לשלב גיוס עובדות ברחבי העולם וכדו'
לשלב ההחזקה הרצופה, צריך לבדוק בנפרד.

2. ניתן לנסות למצוא פתרון של הכנסות באופנים אחרים, אני עדיין מתלבט האם להרחיב כאן או אולי יותר נכון להעביר את זה באופן פרטי למנהלים. בינתיים אחכה עם זה (אם יש מי מהמנהלים של נט-פרי שמעונינים לשמוע, אשמח להסביר בפרטי)

3. פשוט לשנות את האסטרטגיה ולהתחיל לגבות תשלום, אני בטוח שהרבה מאוד אנשים כמוני כשנתקלים באתר חסום או תמונה חסומה לאורך זמן או באג שלא טופל, חושבים לעצמם, "תעשו לי טובה תתחילו לגבות תשלום ותהיו גם מחוייבים" (עד שנזכרים שבסינון הקודם שהיה להם שילמו גם שילמו ואת המחוייבות של השירות לא מצאו.... אבל שוב אנחנו כאן לא מנסים להשתוות ההיפך הוא הנכון אנחנו רוצים להיות מושלמים, שאחרים יצטרכו להשתוות)

יש גם אפשרות של פשרה כמו שהזכירו כבר, מסלול VIP, שמי שנחוץ לו מאד תגובות מיידיות יוכל לתרום מעצמו למיזם ותמורת זה ידורגו הפניות שלו כעדיפות ראשונה. כתרומה ייחשב גם לקיחת חלק בהוצאות הכספיות, לדוגמה החזקת בודקת אחת, או אולי ניתן ליצור קבוצות של עשר משתמשים שיממנו בודקת אחת ותמורת זה יקבלו את הדירוג הנ"ל. (ברור שצריך לקבוע קריטוריונים ברורים למה ייחשב תרומה שמזכה לדירוג הנ"ל) אבל זה רק לשלב ההתחלתי כי מושלם ייקרא רק כשלכולם יהיה את השירות המושלם, וכפי שכתבתי כבר, אנחנו כבר רוצים להיות שם...
ודאי שחייבים שיהיו מקורות מימון.
אמנם אולי היו יכולים להשתמש בתרומות ונדיבים, אך לענ"ד זה לא רעיון טוב, אלא עדיף שזה יהיה עסקי לכל דבר, ויהיו הכנסות בצורות שונות, כגון ע"י פרסומות וכדומה.

כמו"כ מאוד חשוב שנטפרי יהיה חינמי לגמרי, וכך כל אחד יוכל להתקין את הסינון ללא שום תירוצים ומניעות.

בהצלחה רבה

הטוב

משתמש צעיר
נכתב ע"י יעל קלודין;1749381:
ובאתר ההשראות שהכי שימושי כמעט אצלי ואצל רבים אחרים- פינטרסט - www.pinterest.com
תודה רבה!!!

בעיקרון בפינטרסט בין כה אמור להיות סינון מוצלח של נטפרי, כמו שיש בשאטרסטוק וכדומה.

סטודיו פלאש

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
עריכה והפקת סרטים
משתמשים ב vpn וללא אפשרות להתחבר לאזור האישי ביד 2.
וזה התוצאה
Temporarily, the access from this IP is forbidden.
Incident Id: 55ddfe6ab41b7

וכן חיבור ל ftp ניכשל כל הזמן.
זה רק אצלינו או בכל vpn של נטפרי ?

רוח סערה

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
קודם כל, יכול להשתמע מאשכול כזה שיש המון בעיות בנטפרי, וזה עלול חלילה להרתיע כאלו הרוצים להצטרף, אז חשוב להדגיש שבסך הכל זה טיפה מן הים יחסית לבעיות שישנן בסינונים אחרים, ואלו דברים שכמעט ואינם מורגשים ביחס לתחושת הכרת הטוב הנלוויית לכל גלישה בטוחה בנטפרי.
בעלי עובד בגרפיקה בלילות, מפריע לו שבשעות הלילה אין בדיקה וסינון תמונות, ורק למחרת הוא יכול להתקדם, צריכים למצוא לזה פתרון, גם עם אופציה של תשלום נוסף למשתמשים עסקיים שזקוקים למענה מהיר ודחוף יותר.כפי שמישהו העלה כאן.

פרוט

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
נכתב ע"י סטודיו פלאש;1751494:
משתמשים ב vpn וללא אפשרות להתחבר לאזור האישי ביד 2.
וזה התוצאה
Temporarily, the access from this IP is forbidden.
Incident Id: 55ddfe6ab41b7

וכן חיבור ל ftp ניכשל כל הזמן.
זה רק אצלינו או בכל vpn של נטפרי ?

זה מה שMAT ענה לי פעם: בשביל להתחבר ל FTP צריך לבקש בשרות לקוחות שיפתח לך ה IP והפורט של ה FTP.

GolanArt

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
הדמיות בתלת מימד
D I G I T A L
עיצוב ואדריכלות פנים
נכתב ע"י רוח סערה;1752460:
קודם כל, יכול להשתמע מאשכול כזה שיש המון בעיות בנטפרי, וזה עלול חלילה להרתיע כאלו הרוצים להצטרף, אז חשוב להדגיש שבסך הכל זה טיפה מן הים יחסית לבעיות שישנן בסינונים אחרים, ואלו דברים שכמעט ואינם מורגשים ביחס לתחושת הכרת הטוב הנלוויית לכל גלישה בטוחה בנטפרי.
בעלי עובד בגרפיקה בלילות, מפריע לו שבשעות הלילה אין בדיקה וסינון תמונות, ורק למחרת הוא יכול להתקדם, צריכים למצוא לזה פתרון, גם עם אופציה של תשלום נוסף למשתמשים עסקיים שזקוקים למענה מהיר ודחוף יותר.כפי שמישהו העלה כאן.

נכון מאד! אבל רק ככה אפשר להתקדם!
ובאמת באמת, האשכול הזה עזר לנו מאד!!!

אהרן2

משתמש מקצוען
עימוד ספרים
נכתב ע"י mat;1747540:
אם התקנתם לא סיפרתם איך זה עובד? האם עושה תקלות? האם עובד חלק? מכביד על מחשב?
זה חשוב לנו כדי לדעת האם אפשר להפיץ את זה הלאה.

לי הוא מותקן כמעט שבועיים.
עובד מעולה.
מאוד מאוד קל על המחשב ולא מורגש.

ברגע שמתנתקים מנטפרי אין גלישה, כאילו נותק המודם
מיד שמתחברים חזרה לנטפרי הגלישה חוזרת.

מצב
הנושא נעול.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  109  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה