המקום ינחם אתכם בתוך שאר אבלי ציון וירושלים.במיוחד אחרי שאמא שלי נפטרה בשבוע שעבר ביום שלישי
המקום ינחם אתכם בתוך שאר אבלי ציון וירושלים.במיוחד אחרי שאמא שלי נפטרה בשבוע שעבר ביום שלישי
מדהים!היי כולם, עשיתי עטיפה של משפטים ופתאום מצאתי את הפורום הזה, אז לספר כבר עשיתי, ולמחברת לקחתי מפה משפטים [פליזזז לא להעתיק]
ומעשה שהיה בבת קטנטונת, שהתגנבה לחדר של אמה, שם ראתה את תיק האיפור, ובלי לחשוב פעמיים הוציאה את החומרים והחלה להשתמש בזה אחר זה.. האב שהביט מרחוק, בהחלטה של רגע לקח מצלמה והסריט את כל האירוע.פשוט לקחת מצלמה ולהנות מהרגעים החמודים שילדינו בני השנתיים מזמינים לנו! וזה הופך לעוד הזדמנות לצחוק איתם ולצלם שוב את הרגעים הבלתי נשכחים האלו...
מדהים ביותר!היי כולם, עשיתי עטיפה של משפטים ופתאום מצאתי את הפורום הזה, אז לספר כבר עשיתי, ולמחברת לקחתי מפה משפטים [פליזזז לא להעתיק]
מה את אותו עיצוב גם?????????ראיתי שהרבה כתבו את המשפט אני זוכרת ש @המתכנתת כתבה
שאם תהיה בשקט ההצלחה תעשה רעש ואני זוכרת שהראיתי אותו לחברה
ואז היא שאלה אותי בשקט
ומה אם היא לא תעשה?
ולימדה אותי מסר עצום שלא לצפות לכלום
וזה נכון
אל תצפה כי אולי תתאכזב
מדובר על ציפייה לא על חלומות
מדהים!
אחיינית שלי עשתה בדיוק כזה השנה לעצמה..
והרעיון שלה עף הלאה אני רואה
ממש מסובך.בנתיים לא הבנתי
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: