חדד: "אתה אומר בחקירה בלוס אנג'לס שנתניהו לא עזר לך עם הפטור". מילצ'ן: "כן". חדד: "ואז חקרים אותך תחת אזהרה בלונדון. לחוקרים לא היה שום מושג שביקשת מיאיר לפיד להאריך את הפטור. הם לא הטיחו לך שדיברת עם יאיר לפיד". מילצ'ן: "נכון". חדד: "ודיברו איתך על נתניהו. אמרת מה פתאום בחיים לא, שבאת ליאיר לפיד והוא מינה בחורה מטעמו. נתניהו לא היה מעורב בחיים בנושא המס" מילצ'ן: "אמת". בן ארי שוב מתפרצת.... חדד: "אתה אומר שלא ציפית מנתניהו דבר. לא שיקרת לחוקרים. לא ביקשת עזרה מנתניהו". מילצ'ן: "נכון. שום דבר לא קרה בסוף. השיחות שלי עם נתניהו על שיחות חולין. זו שיחה מיועדת ללפיד". בן ארי ממשיכה להתערב. שופטת: "אתה יכול להמשיך עו"ד חדד". בן ארי ממשיכה להתערב. |
…חוקר: דיברת עם נתניהו על החוק?
מילצ'ן: מה פתאום.
חוקר: לא דיברת איתו?
מילצ'ן: בחיים לא.
חוקר: גם לא על התיקון לחוק שהיה באלפיים (לא ברור).
מילצ'ן: אה על התיקון כן. לא… היה בחוק בזמנו… בהתחלה… סעיף שמאפשר הארכה של עשר שנים נוספות. ואז באתי ליאיר לפיד שהיה שר האוצר למרות שהוא עבד אצלי בזמנו (לא ברור) וזה ואז הוא מינה איזה בחורה (לא ברור) פיני רובין לבקש אה… אה… אה… הארכה (לא ברור) אה… אה… אה… אחרי תקופה או התחלה מחדש.
מילצ'ן: יאיר מינה איזה בחורה שלא גמרה (לא ברור) אז עזב את הממשלה ו.. זה סוף הסיפור נתניהו לא היה מעורב בחיים אה… בנושא מס.
חוקר: יאיר לפיד בכובעו הוא כשר האוצר?
מילצ'ן: סליחה?
חוקר: דיברת עם יאיר לפיד כשהוא היה שר האוצר?
מילצ'ן: כשהיה שר האוצר כן באתי אליו (לא ברור) שר האוצר
חוקר: וביבי לא באמת?
מילצ'ן: לתושב חוזר? לא. דיברתי איתו על זה. … אבל לא… לא פניתי אליו
חוקר: מה דיברת איתו על זה?
מילצ'ן: שיאיר… סיפרתי לו שזה… ש… שיש חוק… יש דבר כזה… הוא שאל אותי זה הייתה שיחה חולין לחלוטין…
חוקר: מה זה שיחת חולין על תיקון החוק? נו בחייאת (לא ברור)
מילצ'ן: לא. זה לא. לא. לא. לא. לא. לא. אל… אל…
מילצ'ן: לא. זה לא תיקון חוק. זה היה בחוק.
למרות לחציו של החוקר, מילצ'ן התעקש שמדובר היה בשיחת חולין ובשום פנים ואופן הוא לא ביקש מראש הממשלה לסייע לו בעניין; ואף ציין שראש הממשלה לא הציע סיוע שכזה מיוזמתו.מילצ'ן: היה בחוק שיש מצב של הארכה ולא… ו… יאיר שהיה שר האוצר היה צריך לתת לי את התנאים היה… בחוק היה כתוב שתוך תשעה חודשים צריך לתת אה… ו… לא נתנו לי. וזהו. ואז מחקו את העסק הזה (לא ברור) לגמרי לדעתי.
ובהמשך:מילצ'ן: … אבל במקרה הזה אמרתי לו פשוט ניסיתי עם יאיר הוא מטפל בזה
חוקר: אמרת לו ניסיתי עם יאיר
מילצ'ן: והוא מטפל בזה
חוקר: ומה הוא אמר לך?
מילצ'ן: (לא ברור) יופי
חוקר: מה זה היופי הזה?
מילצ'ן: (לא ברור) אני שמח לשמוע זאת אומרת הוא לא… לא…
חוקר: אני צריך… אני צריך להתערב? אני רוצה שאני אתערב.
מילצ'ן: לא. לא. לא.
חוקר: ביקשת שהוא יתערב?
מילצ'ן: לא.
חוקר: כשאתה אומר לו את זה מה למה אתה אומר לו את זה אז שדיברת עם יאיר? מה אתה מעדכן אותו?
מילצ'ן: סתם סיפרתי
חוקר: למה היית צריך להגיד
מילצ'ן: באמת שזה היה סתם זה לא היה… אני אה… אה… לא… אתה יכול לעשות לי כמה שאתה רוצה ככה אבל זה לא. לא. לא. ממש לא אה… לא. לא…".
מה שמדהים הוא שלמרות הדברים החד משמעיים של מילצ'ן ליאת בן ארי החליט להפוך את היוצרות בכתב אישום מופרך בלי ראיות, עם הישענות על איזה חצי משפט שלפיד סיפק. המטרה קידשה את כל האמצעים.מילצ'ן: אם זה עלה אם זה עלה זה עלה אה… כמה שזה לא מתקבל על הדעת המילה שיחת חולין זה עלה במסגרת אה..אה.. שיחות על עשרים דברים אחרים אה… ש… אה… שיכול להיות שהזכרתי שדיברתי עם יאיר והוא מטפל בזה. זה מקסימום ש… ש…".
מילצ'ן היה חד ועקבי בעניין הזה – הוא מעולם לא פנה לראש הממשלה כדי שיסייע לו בעניין הארכת הפטור ממס לתושב חוזר.
חוקר: עם ביבי דיברת על הנושא?
מילצ'ן: על תושב חוזר? מה פתאום
חוקר: מעולם לא? למה? למה לא?
מילצ'ן: כי הוא לא פונקציה בנושא הזה.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: