אייזנבך

משתמש סופר מקצוען
עימוד ספרים

.חדד: "עד 2008 אתה מזרים 50 מיליון דולר לערוץ 10 ומפסיק. נכון?"
מילצ'ן: "כן".

בן ארי מתנגדת. שופטת: "העד יענה מה שיענה".
חדד:" "אני לא רוצה לעבור עוד יום של הפרעות של התנגדויות ואח"כ כל מיני התייחסויות בתקשורת".
מילצ'ן: "למה 2008 כל כך חשוב?"
חדד: "זה לא כל כך חשוב".
בן ארי: "אז למה הוא מתעקש על כך?"
שופטת: "גבירתי תקום אם יש התנגדות. הייתה כבר התנגדות".
...חדד: "בחקירה שלך אמרת שנתניהו לא ראה חשיבות בערוץ 10, שזה ערוץ נטול רייטינג".
מילצ'ן: "נכון.
חדד: "תסכים איתי שנתניהו לא אהב את הסיקור בערוץ 10. נתניהו לא ביקש ממך מעולם להתערב?"
מילצ'ן: "לא ביקש".
חדד: "אתה מאשר לי שאם ערוץ 10 היה נסגר אפילו פרומיל קטן לא היית מקבל".
חדד:"אני אראה לך שנתניהו פעל נגד האינטרס שלך. הוא רצה לסגור את ערוץ 10. אתה מודע לזה?" מילצ'ן: "לא ממש".
עו"ד אלון גילדין מתנגד. שופטת משתיקה אותו.
חדד: " "לא דיברת עם נתניהו על הערוץ?"
מילצ'ן: "ממש לא".

לוטם

מהמשתמשים המובילים!
כתיבה ספרותית
פרסום וקופי
צילום מקצועי
הפקות ואירועים
אבישי גרינצייג: מתוך החקירה הנגדית היום של מילצ׳ן: חדד שואל את מילצ׳ן האם הוא היה מקור של בן כספית בעניין המתנות לנתניהו.
חדד: ״כך אמרה הדס קליין״.
מילצ׳ן: ״אני לא זוכר, אבל אם הדס אמרה, אז היא בדרך כלל דוברת אמת״.

אייזנבך

משתמש סופר מקצוען
עימוד ספרים
מילצ׳ן: ״נתניהו מעולם לא התלונן שלא הבאתי לו סיגרים; שרה נתניהו מעולם לא התלוננה שלא הבאתי לה שמפניות. אין דבר כזה״.
עוד תיאורייה התרסקה - תיאוריית ה״דרישות״.
(ציפורי)

אייזנבך

משתמש סופר מקצוען
עימוד ספרים

מילצ'ן מעיד בשבועה:

עו"ד חדד : מעולם ראש הממשלה לא בא אליך בטענות או כעס 'לא הבאת לי סיגר'?
מילצ'ן: "מעולם לא"

חדד: או טרוניה בנושא הזה?
חדד: לא היה דבר כזה
ש: גם הגב' נתניהו לא אמרה 'לא הבאת ורודים וזה רע מאוד'?
ת: אין חיה כזאת
קרדיט: ג.ב

אברהם קורניק

משתמש מקצוען
חדד: "האם אתה והדס דיברתם על הייעוץ המשפטי?"
מילצ'ן: "הזכרתי לה את זה".
חדד: "כמה פעמים אם בכלל?"
מילצ'ן: "פעם או פעמים".
חדד: "אני רוצה להקריא לך מעדות הדס קליין. היא אומרת שדיברו על זה".
חדד: "הדס שמעה ממך ישירות. אתה יודע שהיא גם שמעה זאת ישירות משרה?"
מילצ'ן: "לא יודע, לא זוכר".
חדד: "הבעת תרעומת על זה שנתניהו כחבר שלך שיש לו ייעוץ משפטי, ולמרות זאת נקראת לחקירה ואפילו הפכת חשוד בתיק".
מילצ'ן: "זה בלונדון".
חדד: "כן. זה בלונדון. חקירה תחת אזהרה. אמרת שנתניהו הרס לי את החיים. אמרת שהוא משקר לך שמותר לתת מתנות. פתאום אני בעיתונים אני פוחד פחד מוות. אתה מבטא כעס".
מילצ'ן: "כעסתי. כן".
חדד: "תאשר לי שאתה תחת התודעה שביבי הוליך אותך שולל והרס לך את החיים בזה שהוא אמר לך שקיבל ייעוץ משפטי".
חדד: "אני אראה לך שנתניהו פנה וקיבל חוות דעת. את ד"ר יעקב וינרוט אתה מכיר?"
חדד: "אתה זוכר על שיחה בינך ובין הדס. ודיברתם מי נתן את חוות הדעת מולכו או וינרוט. מקריא לך. זוכר את זה?" מילצ'ן: "כן".
שופטת: זוכר מה?"
מילצ'ן: "זוכר את השיחה עם הדס על מולכו או וינרוט".
חדד: "לכן האמירה שלך על היועמי"ש זה לא מסתדר. כי הדיבור שלכם היה על וינרוט או מולכו".
מילצ'ן: "אני מניח שכן".
חדד: "אני גם מציג לך מה אמר וינשטיין. שזה בכלל לא תפקידו ליעץ בזה".

דיני

משתמש מקצוען
היום (ראשון) החל השבוע השני לעדותו של המיליארדר ארנון מילצ'ן באנגליה. החקירה הנגדית על ידי צוות ההגנה של ראש הממשלה בנימין נתניהו, בראשותו של עו"ד עמית חדד. אשת ראש הממשלה נוכחת אף היא באולם. מילצ'ן השיב לשאלתו של הפרקליט ואמר כי הזוג נתניהו מעולם לא התלונן כשלא הביא מתנות.

ברקע הדברים, הסערה שהתחוללה לאחר שפרקליט המדינה לשעבר, משה לדור, התייחס במהלך סוף השבוע להמלצה של השופטים במשפט נתניהו מהפרקליטות למשוך את עבירת השוחד בתיק 4000 ותקף זאת בחריפות רבה. "מדובר בתקלה חסרת תקדים שאירעה בבית המשפט. זה ממש פיגוע. השופטים שוחחו עם הנוכחים בחדר במשך רבע שעה, לא יותר, ופנו לנציגת התביעה ואמרו לה 'תשמעי, אנחנו חושבים שבשלב הזה יהיה לכם קושי להוכיח את עבירת השוחד בתיק 4000'. זו התחלה חמורה ומחפירה, תקלה חמורה ביותר".

עו"ד עמית חדד שואל את מילצ'ן אודות 'ערוץ 10' אותו רכש לפני כעשור. על פי כתב האישום שהוגש בתיק 1000, בתמורה למתנות שקיבל, נתניהו סייע בהשגת ויזה לארה"ב, פטור ממס ומהלכים רגולטוריים שעשויים היו להיטיב עם מילצ'ן, שלא יצאו לפועל.

עמית חדד: "מהשלב שאתה לא משקיע יותר בארץ, מבחינתך אתה לא נמצא יותר בארץ?"

מילצ'ן: לא נמצא-כן נמצא. בעל חוב פסיבי.

חדד: מהשלב הזה אין לך אפילו נציג בדירקטוריון בארץ.

בשלה זה חדד עובר לחקור את מילצ'ן בנוגע לחוק שיגביל את גובה העמלות שגובים משרדי הפרסום מאמצעי התקשורת.

חדד: אתה אומר שבלי קשר אליך, לשלדון או לנוני, נתניהו אומר לך לפני שהיה ראש ממשלה שהוא חושב שיש כשל שוק בכל מה שקשור לעמלות?

מילצ'ן: כן.

חדד: רק שנבין. אומר נתניהו בחקירה שלו: "זה ב-DNA שלי. זה דבר לא נכון. זה דבר שהוא כשל שוק. אני לא רוצה להגיד דבר נפשע". אם אני מסכם את העניין, אם אני מדבר על 2009, אז השיחה היא שיחה כללית על כשל שוק, כבר אין לך עניין אישי באותו זמן, זה סוג של אקמול בריב בין שלדון לנוני.

חדד: מעולם לא הסתרתם את החברות ביניכם, וגם הקשר עם הגברת נתניהו, נכון?

מילצ'ן: נכון. לא התחבאנו.

חדד: הרבה אנשים ידעו שאתה מתארח בבלפור ושבני הזוג נתניהו מתארחים אצלך בבית ינאי.

עו"ד חדד ממשיך ושואל את מילצ'ן על המתנות.

חדד: אתה ובני הזוג נתניהו הפכתם לחברים קרובים עוד כשראש הממשלה היה אדם פרטי?

מילצ'ן: נכון.

חדד שואל את מילצ'ן אם נתניהו כעס עליו למה לא הביא לו סיגר, ומילצ'ן השיב: "לא היה דבר כזה". מילצ'ן אמר שגם רעיית ראש הממשלה שרה נתניהו לא כעסה כאשר הוא לא הביא שמפניות. "אין חיה כזאת", אמר מילצ'ן בתשובה לשאלה אם שרה נתניהו כעסה או אמרה "למה לא הבאת ורודים".

חדד שאל אם כשלא היו סיגרים נתניהו דרש וויסקי, ומילצ'ן השיב: "נכון".

חדד: הוא לא דרש שום דבר אחר.

מילצ'ן: נכון.

עו"ד חדד שאל את מילצ'ן על הכעסים שלו לאחר החקירות בעניין המתנות. "בני הזוג נתניהו הביאו כל הזמן ייעוץ משפטי שמותר לתת מתנות. הוא אמר שבדק ואין בעיה, ואז פתאום אתה מוצא עצמך בחקירה?", שאל חדד.

מילצ'ן השיב: "נכון", ואישר שנתניהו אמר לו שיש לו חוות דעת משפטית שמאפשרת את המשך העברת הסיגרים והשמפניות.

התובעת ליאת בן ארי כעסה - וקטעה את חדד באומרה: "חברי יודע שמה שנאמר למילצ'ן הוא לא אמת מלאה. היועץ המשפטי לממשלה לא נתן אישור כזה".

KORE

אפרים יעקובזון

משתמש סופר מקצוען
נשיאת העליון מחזקת את שופטי בית המשפט בירושלים.
במהלך סיור שקיימה היום נשיאת בית המשפט העליון, השופטת אסתר חיות, בבתי המשפט במחוז הדרום - הראשון בסדרה של סיורי פרידה מבתי המשפט לקראת פרישתה בחודש אוקטובר הקרוב - הודתה הנשיאה לשופטי ועובדי המחוז, והביעה בפניהם את רגשי ההוקרה וההערכה שהיא רוחשת לעשייתם. הנשיאה חיזקה את ידי השופטים בציינה את שהיא שבה ומדגישה בכל הזדמנות כי ״שופטי ישראל עושים את מלאכתם נאמנה, במקצועיות וללא מורא״.
הנשיאה בחרה, כדרכה, שלא להתייחס להתבטאויות הנוגעות להליכים תלויים ועומדים בבתי המשפט.

אייזנבך

משתמש סופר מקצוען
עימוד ספרים
אבי וייס: הערת מערכת להסבר: ''מילצ'ן לא ראה במו עיניו את חוות הדעת לגבי המתנות של וינרוט ושלומית פרגו ברנע.

הוא האמין לנתניהו שיש כאלו. אבל בחקירה באזהרה בלונדון זה הוסתר ממנו. בזמן אמת מילצן' טעה לחשוב שחוות הדעת הוכנה ע"י מולכו מה שלא היה נכון. בחקירה תחת אזהרה בלונדון הוא האמין שאין חוות דעת כי זה הוסתר ממנו, כשבפועל כן הייתה חוות דעת שהוגשה ע"י וינרוט ז"ל, ולכן בלונדון הוא כעס וחשב שנתניהו הטעה אותו והורס לו את החיים."

גלילאי

משתמש מקצוען
עריכה תורנית
יש תענוג ושמחה לאיד בכך שמתגלות הקנוניות השערוריתיות של הפרקליטות והמשטרה בתיקי נתניהו.
להזכירכם, נתניהו הוא לא הכוס תה של הימין האידיאולוגי בארץ (למעט אלו שהערך היחיד המוביל אותם והאידיאולוגיה הבלעדית המנחה אותם זה "רק ביבי") וודאי לא של הציבור הסרוג והחרדי שספג מנחת זרועו לא פעם ולא פעמיים.
ובכל זאת זו תחושה מאד נעימה ומענגת לראות את כנופיית שלטון החוק בשיתוף מלא עם צירצורי השופרות התקשורתיים מזיעים ומחוירים בנסיון התפתלויות משפטיות ובהסברים מרתקים שאינם מובנים אפילו לעצמם למה כתבי האישום הוגשו ואיך מוכח וברור שהשופטים מוטים לטובת ההגנה...
אך כל זה איננו שווה לנו כי בקרוב כשהתיקים יקרסו טוטאלית (אם השופטים יהיו מסוגלים לכך, מה שכלל לא בטוח. כן. מותר גם לנו לפקפק בטוהר שפיטתם ובהגינותם) או אז התירוץ המוביל של המחנה ה"ממלכתי" לאי צירופו לממשלה יפוג ובאם לא יחפשו אז וימצאו תירוצון אחר, הם ירגישו עצמם 'מחוייבים' להיכנס לממשלה להציל את המדינה מה'כת המשיחית של סמוטריץ' ומ'נוער הגבעות של בן גביר' ומה'דיקטטורה הלוינית והרוטמנית', ואז נתניהו יקבלם בידיים פרושות לשלום ובסבר פנים יפות תוך שהוא מנפנף לכל עבר ומסלק מדרכו כל גרם פרומיל קמצוצי של מחויבות למפלגות שהתמודדו איתו במדבר הלוהט ובקוטב הקפוא האופוזיציוני, כך שהתערערות התיקים הבנויים לתלפיות (לאלפיות) יביא למחנה הלאומי רק אכזבה עמוקה ושברון לב ונפש מה'דמוקרטיה' שתיבנה אז במו ידי נתניהו בשותפות החברים החדשים שישמחו מחדש להיפגש ולהתרשם עמוקות מאישיותו הכריזמטית והנבונה של אבו מאזן (באם הוא לא יקבר עד אז) וישושו לחתום על כל צו מנהלי נוסף (ולא שהיום אין לנו את זה...) נגד עוד כמה בעלי פיאות פזורות עם אש בעיניים שכל חטאם היה שהם תמכו בשותפים הזרוקים לסל האשפה של ביבי ראש הממשלה שהתנקה לחלוטין מעבירות השוחד והפרות האימונים.
טוב יהיה אם השותפות המועדות ליחס זה, קרי: האיחוד הלאומי ועוצמה יהודית, יתחילו כבר היום לדאוג לעצמם לערבויות פוליטיות ולבריתות אידיאולוגיות עם עוד כמה חברי כנסת מהליכוד וממפלגות קואליציניות נוספות שהם אינם פודלי ביבי ויש להם רמה מחשבתית הוגנת וערכית יותר למצע הימין במדינה, כאלו שגם חלקלקות הלשון של נתניהו מצד אחד וגינוייו מאידך אינם מרתיעים אותם בדרך לשלטון אמיתי של ימין, אולי יחד יצליחו להביא לגוש חוסם נגד כל שלטון שמאלני אפרורי של גנץ שללא ספק יהיה זה הוא שיתן את הטון בממשלת 'אחדות' שכזו שתהיה, כמובן, בראשות ביבי ה'ימיני'...
לשם כך המפלגות הנ"ל צריכות להתאחד לטובת אינטרס משותף של שלטון לאומי ובאם הם ימשיכו בדרכם המפולגת ובהתרברבויות ההדדיות כשכל אחד מנסה להוכיח את בעלותו ואת הקושאן שלו על מצביעי הימין הרי תהיה זו הוכחה נוספת לשנאת חינם שמחריבה את הבית...
קומו נא והתעשתו!

קרדיט: אביקל

פרוגמטי

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
פרסום וקופי
D I G I T A L
דרמה במשפט נתניהו: מילצ'ן מאשר לעו"ד חדד כי לא אמר אמת בחקירת המשטרה וניסה להקטין את החברות העמוקה בינו לבין בני הזוג נתניהו לבין ידיד לחבר": נלחצתי מאוד ולכן אמרתי את הדברים. זו חברות קרובה ונטולת אינטרסים"

עדות מילצ'ן: חדד: בחקירה הראשונה עשית דאון גרייד של החברות שלכם, זה לא המצב האמיתי, נכון? מילצ'ן: נכון, זה לא המצב. חדד: בחקירה הבאה כבר ביקשת לתקן את דבריך מהחקירה הראשונה ולהבהיר את האמירה הזו, כי החברות היא אמיתית? מילצ'ן: בחקירה הראשונה נלחצתי. החברות היא אמיתית, הכי קרובה שיש.

פרוגמטי

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
פרסום וקופי
D I G I T A L
אבישי גרינצייג: מילצ׳ן בעדותו היום מאמץ לחלוטין את התיזה של עמית חדד, כולל את ההסבר של חדד לפערים בין דברים שאמר בעבר לבין דברים שאומר היום.

אייזנבך

משתמש סופר מקצוען
עימוד ספרים
כנרת בראשי:

סיכום קצרצר.
גם היום עד התביעה ארנון מילצ'ן חיזק את עמדת התביעה שמטרתם היה סילוקו של נתניהו מהמגרש הפוליטי על אף תוצאות הבחירות הדמוקרטיות.
להלן מס' נקודות קצרות
את הסיגרים והשמפניות הבאתי לביבי ושרה מאהבה ממקום של חברות , הם מעולם לא שאלו למה לא הבאת!
יש חוות דעת משפטית של יועמשית משרד רהמ לפיה ניתן לקבל מתנות אישיות - מכתב זה לא הוצג למילצ'ן במטרה לסכסך בין השניים (ללא הצלחה)
מילצ'ן מאשר חלופה הדדית של מתנות.
קיצורי השמות שנתנו לשמפניות ולסיגרים זה היה כינוי שלנו, לא כדי להסתיר. השתמשנו בכינויים גם כשהיינו לבד.
לעניין מיזוג רשת קשת - לא היה מו"מ , לא היה מחיר, לא היה כלום סתם רעיונות כשידעתי שאורי אנג'ל לא רוצה כלל להתמזג בזמן שיש שתי רשתות.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  102  פעמים

אתגר AI

קוביסט • אתגר 144

לוח מודעות

למעלה