משכנתאות חוץ בנקאיות

ז.א.ב משכנתאות

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
30 שנה או 40 או 100 זה כמעט לא משמעותי ביחס להחזר החודשי וממילא רק הפסד לקונה.
זה משמעותי לאחד שיש לו 200 אלף הון עצמי ורוצה לקנות דירה של 2 מיליון עכשיו יש לו את זה.
והוא צריך לעמוד ביחס ההחזר אל תשכח. ולכן 40 זה גם בסדר אם אין בררה מקסימום כשזה מגיע ל75% מימון מהנכס ממחזרים את זה לבנק.

ישראל123456

משתמש פעיל
עריכה תורנית
לפני כמה שנים בנקים נתנו משכנתא של 95% עם ערבות כביכול של חברת emi
עד שבנק ישראל הגביל את זה עכשיו חוזרים לכיוון במתכונת שונה מעניין כמה זמן זה יחזיק

זה כמשקיף מהצד אבל בייחס לקונים אם אתם מאמינים שהמחירים יעלו עוד תקחו מהר לפני שבנק ישראל יעשה עוד הגבלות טלפני שהריבית יעלו עוד ועוד.
נ.ב. במקרה הזה בנק ישראל לא אחראי בלעדי רק אולי האחראי על חב' הביטוח או על שוק ההון ועוד גופים כאלה

ז.א.ב משכנתאות

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
לפני כמה שנים בנקים נתנו משכנתא של 95% עם ערבות כביכול של חברת emi
עד שבנק ישראל הגביל את זה עכשיו חוזרים לכיוון במתכונת שונה מעניין כמה זמן זה יחזיק

זה כמשקיף מהצד אבל בייחס לקונים אם אתם מאמינים שהמחירים יעלו עוד תקחו מהר לפני שבנק ישראל יעשה עוד הגבלות טלפני שהריבית יעלו עוד ועוד.
נ.ב. במקרה הזה בנק ישראל לא אחראי בלעדי רק אולי האחראי על חב' הביטוח או על שוק ההון ועוד גופים כאלה
רק שפה אתה לוקח את כל המשכנתא 90% בחוץ בנקאי וזה כבר שונה זה חברה מאוד מוכרת ואמינה

ישראל123456

משתמש פעיל
עריכה תורנית
זה משמעותי לאחד שיש לו 200 אלף הון עצמי ורוצה לקנות דירה של 2 מיליון עכשיו יש לו את זה.
והוא צריך לעמוד ביחס ההחזר אל תשכח. ולכן 40 זה גם בסדר אם אין בררה מקסימום כשזה מגיע ל75% מימון מהנכס ממחזרים את זה לבנק.
בקשר להון עצמי אתה צודק בהחלט אבל אני דיברתי ההטבה הנוספת שישלגופים מסויימים מעבר לבנקים שנותנים ל40 שנה במקום ל30 שזה לא משמעותי כמעט מבחינת החזר חודשי תעשה חשבון

ז.א.ב משכנתאות

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
זה לא מה שאמרת מקודם שהם נותנים רק השלמה להון עצמי כשיעבוד שני ובכל מקרה אני לא חושב שזה משנה
תלוי איזה חברה חוץ בנקאית ויצא'ק זה השלמה של הון עצמי
החברה החדשה זה לגמרי ולא השלמה.
זה משנה בהרבה מקרים וזה כן חשוב.

חיימנה

משתמש פעיל
הרגע קיבלתי הודעה שהחברה שנותנת 90% משכנתא ול40 שנה ובריביות טובות ( יותר זולות מחברות אחרות) מתחיל לעבוד משבוע הבא- יש הרשאה רק ל100 יועצים לעבוד שם כרגע (ואני הקטן בתוכם)
מי שמעוניין לשמוע פרטים נוספים מוזמן לדבר איתי.
א' האם זה גם לדירה שניה
ב' האם שאר התנאים הם כמו בבנק [סילוק מוקדם, מסלולים שונים, וכדו']
ג' למה א"א לומר את שמה של החברה המוכרת האמינה והידועה
תודה רבה

ז.א.ב משכנתאות

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
א. דירה שניה השקעה?
ב. אין בעיה של סילוק מוקדם אין עמלות פירעון למעט 6 חודשים שמשלמים רק את הריבית
ג. אם עדיין לא יצאו לציבור אם ביקשו שלא ידברו ברגע שאם יוצאים אני מיד יגיד לך אם מוכרים בעולם הרכבים כחברה מאוד אמינה.

חיימנה

משתמש פעיל
א. דירה שניה השקעה?
ב. אין בעיה של סילוק מוקדם אין עמלות פירעון למעט 6 חודשים שמשלמים רק את הריבית
ג. אם עדיין לא יצאו לציבור אם ביקשו שלא ידברו ברגע שאם יוצאים אני מיד יגיד לך אם מוכרים בעולם הרכבים כחברה מאוד אמינה.
כל דירה שניה זאת השקעה לא???

הון ובית

נדל"ן. משכנתאות. כלכלת המשפחה
מנהל
מנוי פרימיום

הון ובית

נדל"ן. משכנתאות. כלכלת המשפחה
מנהל
מנוי פרימיום

משכנטוב

משתמש סופר מקצוען
מנהל קבוצה
אוטומציה עסקית
נראה לי שכן.
כל שמאות מהשנתיים האחרונות.
בדוגמא שציינת הבנק נותן 75% והם נותנים10% והלקןח מביא 15% במקרה שהבנק נותן רק 60% או 50% זה משנה כלפיהם ?
המדיניות של וויצ'ק מאד פשוטה.
הם נכנסים עד 50% מהחלק הפנוי משיעבוד (אם הבנק משעבד 70%, הם יתנו לכל היותר 15%, אם הבנק משעבד 50%, הם יתנו לכל היותר 25%, וכן הלאה), ובכל מקרה סך השיעבודים לא יכול לעלות על 85%.

משכנטוב

משתמש סופר מקצוען
מנהל קבוצה
אוטומציה עסקית
יש לי דירה שווי שוק 1450 שמאות 1240 (הוא היה השמאי היחיד שהבנק נתן)
משכנתא 850 מתוכם 40 מענק. לצורך רכישת דירה מחיר למשתכן.

אני רוצה לקחת עוד כמה אני יכול ואיך

תודה
מכיוון שאין להם הסדר מול משרד השיכון על הקנס של המכירה לפני שיעברו מס' השנים הנקוב, כמו שיש לבנקים ולמרבית חברות האשראי החוץ בנקאיות, אז הם מקזזים 450K משווי שמאות, והופכים ללא רלוונטיים.

ז.א.ב משכנתאות

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
למישהו יש מושג, איך מתייחסים לכושר החזר, בחוץ בנקאי ?
@Y996 @ז.א.ב משכנתאות
יש כאלו שגם יתייחסו עד ל50% מההכנסה הפנויה.
(ויש גם את אלו שיכירו גם בהכנסות שחרות שנכנס לחשבון כמובן שתלוי כל דבר.)
אם הרבה יותר קלים מהבנקים בהרבה דברים.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  107  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה