אני קיבלתי 50 שחאיזה כיףףף!!
קיבלתי 3.39 בזכותך תחמנים, עכשיו אני חייב לממש את זה ולקנות אצלם
אני קיבלתי 50 שחאיזה כיףףף!!
קיבלתי 3.39 בזכותך תחמנים, עכשיו אני חייב לממש את זה ולקנות אצלם
בהתאמה או החזר מלא בהחזר יש אופציה אבל בהתאמת מחיר לא נתן לי, מוזראפשר גם לקבל החזר ממש לא רק קרדיט.
מעניין, פעם שעברה לא נתן לי אפשרות החזר לאשראי בהתאמת מחיר, עכשיו שלחתי שוב ונתן לי רק לאשראיבהתאמה או החזר מלא בהחזר יש אופציה אבל בהתאמת מחיר לא נתן לי, מוזר
נכוןאפשר להיות רגועים, הם בסדר גמור. הכל קשקושים של התקשורת במימון מתחרים, וחברות אמרקאיות.
יעידו על כך מיליוני הלקוחות ברחבי העולם שרוכשים מהם.
לדעתי תלוי אם החבילה הגיעה כבר או לאמעניין, פעם שעברה לא נתן לי אפשרות החזר לאשראי בהתאמת מחיר, עכשיו שלחתי שוב ונתן לי רק לאשראי
יש להם יותר לקוחות משייןאפשר לסמוך על האתר?
תודה ששאלת,אני רוצה להזמין כאן משהו וזה אומר לי שאני צריכה להשלים עד 75 ,בפעם הראשונה שרציתי להזמין את זה זה נתן לי בלי הגבלת סכום קניה ופתאום עכשו הוא מצרף,בנוסף האם זה נכון גניבות האשראי?ואם כן מה אפשר לעשות בנידון,
תודה
הם מביאים לך את זה מסין הרחוקהתודה ששאלת,
גם לי זה קרה לא מזמן..
ובתור פעם ראשונה לא מתחשק לי לקנות אצלם שוב.
ממתי מגבילים את הקונה כמה מוצרים הוא יכול לקנות???
נכתב ע"י אדום ורוד:תודה ששאלת
גם לי זה קרה לא מזמן..
ובתור פעם ראשונה לא מתחשק לי לקנות אצלם שוב.
ממתי מגבילים את הקונה כמה מוצרים הוא יכול לקנות???
מה הענין לכתחילה להגביל אם אפשר להוריד את ההגבלה?
אבל אי"א להכריח קונה לקנות דברים שלא רוצה.אם יעשו שם קניות של 10 שקל
זה יהיה מודל הפסדי
רק המשלוח יעלה להם יותר
שיטת מצליח..מה הענין לכתחילה להגביל אם אפשר להוריד את ההגבלה?
חלא תמיד עובד לבקש בצ'אט...
אני ביקשתי להוריד את ההגבלה בהזמנה הראשונה נתן, בשניה כבר לא, גם כשהסברתי להם שאני מתכנן לקנות בכמות גבוהה לא עזר, וגם לא סיום הצ'אט, ריקון העגלה ובהיה במייל לקבל מהם הודעת התנצלות + קופון = לא עזר!
מעניין, אני ינסה עכשיו, אבל הנציג קודם כל קורא את הודעות הקודמים, לא?ח
אני בקשתי וסירבו
סיימתי, המתנתי שיסתיים הצ'ט והתחלתי צ'ט עם נציג אחר שגם סירב.
השלישי הסכים...
ל20 אחוז עד תשעים ומשו שקלמעניין, אני ינסה עכשיו, אבל הנציג קודם כל קורא את הודעות הקודמים, לא?
ול-מה הוא הסכים? לקופון או לכמות קנייה?
תודה על המידעאגב לכל המזמינים בטמו אחרי ההזמנה לפני הקבלה יש אופציה להתאמת מחיר שזה אומר שאם המחיר ירד מקבלים את ההפרש לקרדיט
מומלץ וקל
את נכנסת לפרטי הזמנהתודה על המידע
איך עושים התאמת מחיר?
לא מצאתי
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: