יש משהי שאולי יודעת מה עושים ממצב כזה?
אפשר להיות רגועים, הם בסדר גמור. הכל קשקושים של התקשורת במימון מתחרים, וחברות אמרקאיות.אל תלחיצו אותי, שמתי שם את הת.ז. ואשראי סמכתי עליהם, אני מבין שזה אתר מסודר לא? איזה גניבות עם אשראי? ומה כבר אפשר לעשות עם ת.ז? ובכלל: אם באשראי סומכים עליהם.. מה זה ת.ז. לעומת זה?!
הפוךהיי אני עדין מההזמנה מאתמול מישה יכולה לעזור לי כתוב כאילו משלוח חינם ואז בתי השיטות כתוב קרדיט 20 שקל עבור מסירה מאוחרת מה זה אומר? האם זה דרך אחרת בעצם להגיד שזה עולה 20 שח דמי משלוח?...
בהחלטהא אז שווה לא? תודה
קבלתי פעמים בגלל איחור של יום מהתאריךהא אז שווה לא? תודה
גם לא, גנבו לי המוווון 'כסף דרך פרטי האשראי שלי בפייפאלהכי בטוח זה דרך פייפאל
מי? איך? מתי?גם לא, גנבו לי המוווון 'כסף דרך פרטי האשראי שלי בפייפאל
איך יכול להיות?גם לא, גנבו לי המוווון 'כסף דרך פרטי האשראי שלי בפייפאל
יש ביטוח של חברת האשראי.גם לא, גנבו לי המוווון 'כסף דרך פרטי האשראי שלי בפייפאל
איזה כיףףף!!אגב לכל המזמינים בטמו אחרי ההזמנה לפני הקבלה יש אופציה להתאמת מחיר שזה אומר שאם המחיר ירד מקבלים את ההפרש לקרדיט
מומלץ וקל
אפשר גם לקבל החזר ממש לא רק קרדיט.אגב לכל המזמינים בטמו אחרי ההזמנה לפני הקבלה יש אופציה להתאמת מחיר שזה אומר שאם המחיר ירד מקבלים את ההפרש לקרדיט
מומלץ וקל
איך? הביאו לי קרדיט.. איפה משנים?אפשר גם לקבל החזר ממש לא רק קרדיט.
לוידע, איך שילמת? אולי קשור.איך? הביאו לי קרדיט.. איפה משנים?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: