קטנה?אני לקחתי מיד שרה תמורת פיקדון
משאבה קטנה ועוצמתית וחדשה
של מילי
מצוינת לשאיבות בעבודה בגלל הקומפקטיות שלה
מה שמדהים הוא שאחרי כמעט שנה היתה בה תקלה קטנה אז הם החליפו לי למשאבה חדשה ללא תשלום!
ממליצה בחום
ואגב להם גם יש חלקים, וזה ממש הצלה.לא כדאי לקנות לפני לידה, הכי טוב זה לנסות עליך, כל משאבה עובד על מישהי אחרת. כי לכל אחת יש גוף אחר.
יש חנות הנקה טובה בתלפיות שיש להם אפשרות לנסות לפני שקונים.
מעניין אפשר את שם החנות או כתובתלא כדאי לקנות לפני לידה, הכי טוב זה לנסות עליך, כל משאבה עובד על מישהי אחרת. כי לכל אחת יש גוף אחר.
יש חנות הנקה טובה בתלפיות שיש להם אפשרות לנסות לפני שקונים.
יש לי את המספר טלפון שלהם תתקשרי, הם ממש נחמדים שם.מעניין אפשר את שם החנות או כתובת
והאם באמת פשוט לשבת שם ולנסות אחד אחד?
השאלה היא איך כולן כ"כ מחמיאות עליה??מנסיון אישי שלי-
המשאבה של חברת real bubee - אם כותבים את זה כך, שממליצים עליה כאן הרבה- עלי הייתה פשוט מזעזעת. כבר בפעם הראשונה התייסרתי איתה עד סוף השאיבה... ומיד החזרתי לגמח.
זו בדיוק המסקנה שאליה הגעתי:יכול להיות שזה משתנה מאחת לאחת!!
מסקנה שלי- לא להשקיע בשום משאבה לפני שמנסים אותה אישית.
יש להם כמה דגמים או רק דגם אחד?לי יש ארדו כפולה חשמלית ואני ממש מרוצה
אני השתמשתי בה ועבדה לי פצצה אבל נשברה אחרי שנה של שאיבותזו בדיוק המסקנה שאליה הגעתי:
ואגב, שמעתי מעוד חברה שניסתה אותה, שגם לה המשאבה הזו לא התאימה.
מקפיצהמה ההבדל בין שתי אלו??
17.35US $ 54% OFF|ZIMEITU כפול חשמלי שד משאבות חזק פטמת יניקה USB חשמלי שד משאבת עם תינוק חלב בקבוק קר חום כרית Nippl|משאבות חלב ידניות| - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comhe.aliexpress.com
24.35US $ |אמיתי Bubee יחיד/כפול חשמלי שד משאבת עם חלב בקבוק תינוק USB משלוח עוצמה שד משאבות תינוק הנקה אחסון|Bottles,Jars & Boxes| - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comhe.aliexpress.com
שלחתי לחברה-
לטענתם בגלל שיש איזשהו שבר חיצוני- משו בפלסטיק סוג של קילוף- הם לא מטפלים בכלל ולא בודקים
בכלל לא ראיתי את השבר הזה, שאלתי אותם מי ערב לי שלא נשבר אצלם, לא היה להם מענה לזה.
המשאבה עלתה 2000 ש''ח
נורא התאכזבתי מהשירות הלקוי שלהם
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: