כן, מחיר מצחיק ושווה כל שקל!לא מבינה הרבה באתרים
מה המחיר באתר ? מה שכתוב - כ35 דולר ?
אם ככה זה גרושים....
כן, מחיר מצחיק ושווה כל שקל!לא מבינה הרבה באתרים
מה המחיר באתר ? מה שכתוב - כ35 דולר ?
אם ככה זה גרושים....
לי אישית יש את 2איזה סוג יש לך?
הבנתי שהמליצו פה על 1 או 9
9- אני רואה שלא ניתן להזמין.
יש לה מכסים לבקבוקים?לי אישית יש את 2
לא וזה באמת קצת חסר לי.יש לה מכסים לבקבוקים?
כתבת שיש לך אותה ואת משתמשת בלקטינה- למה?התינוקת שלי לא יונקת, חיה על שאיבות והאכלות.
משתמשת במדלה לקטינה, זו משאבת ביה''ח ישנה אבל סופר חזקה ומשמרת הנקה לחלוטין.
בנטסף רכשתי גם פרייסטייל פלקס חדישה , כשהייתי בארה''ב, היא מגבירה את כמות החלב ב12%-בדוק!!!
קטנה, טאצ'ית חדשנית וכיפיית. כמובן נטענת, בusb,דו''צ, היא שונה מכל מדלה שאתן מכירת בשיטת הבוכנות והשאיבה, יותר נוחה לנקיון ולשימוש תפעולי.
בארץ עוד לא מכירים אותה, בררתי במדלה כאן, הם לא ידעו על מה אני מדברת...עלתה לי 1400 כולל עוד שני סטים של חצוצרות שאיבה בקוטר לא סטנדרט-27 ו30.
ראיתי שאפשר להזמין אותה גם באמזון.
אגב,קניתי את כל גדלי החצוצרות, יש לי שני סטים חדשים שאינם בשימוש אני מוכרת אותן למעונינות, גדלים של 21 ו24.
הן מתאימות לכל דגם של מדלה, המחקר שלהם על הגברת החלב הוא השימוש בסוג הזה של החצוצרות שנקראות פלקס-גמישות.
אפשר טלפון או פרטים של הסוכנת?אחרי ניסיון רב של שאיבות פעמיים- שלוש ביום.
יש לי הרבה ידע ותיסכולים שצברתי בנושא...
אז ככה:
המשאבה של עלי אקספרס נחמדה מאד, אבל אני הרגשתי שהיא לא מצליחה למצות את המקסימום... תמיד הרגשתי שיש עוד ושהמשאבה לא יעילה אחרי ה5 דקות הראשונות של השאיבה. לטעמי היא גם לא מונחת מספיק טוב.
המשאבה של יד שרה (ספקטרה, נראה לי) - השתמשתי בה אחרי שהתייאשתי מהזאת של עלי אקספרס - מאד עצמתית אבל גם - לא יעילה מספיק אחרי הגל הראשון.
מה שהבנתי אחרי שבועות של תיסכולים. שצריך משאבה שמחקה את הפעילות של התינוק - כלומר שלא רק יוצרת ואקום ושואבת אלא מדמה את צורת היניקה של התינוק, מבחינת הקצב והעוצמה.
בסוף השקעתי, היה שווה לי מאשר לבלות חצי שעה 3 פעמים ביום(בסטרס...), בשאיבה מתסכלת.
קניתי את הפריסטייל של מדלה, והיא הצילה אותי. מצליחה להוציא כמעט פי 2 מכל משאבה אחרת שהתנסיתי בה. קומפקטית ופרקטית מאד.(היא קצת מפונקת בקטע של הוואקום - אפילו קצת רטיבות מחלישה את השאיבה, אבל לומדים לזהות את זה עם הזמן)
אני רוצה להדגיש. מי שמעוניינת במשאבה בשביל לשאוב פעם ב- או אפילו פעם ביום. ולא קריטי לה הכמויות (התינוק לא ניזון רק מחלב אם) - אז המשאבה של עלי אקספרס ושל יד שרה מעולות ויעשו את העבודה מצוין.
אבל מי שצריכה משאבה בשביל לספק את התזונה הבלעדית של תינוק בן 4 -5 חודשים. אם היא לא רוצה להגיע למצב של תיסכול וייאוש - כדאי לה מאד להשקיע במדלה.
אני קניתי ב1200 שח אצל סוכנת. אני לא יודעת אם המחיר הזה עדיין עדכני.
יש לי חברות שהיו מרוצות מלנסינו ואמדה - אבל לא ניסיתי אישית כך שאני לא יכולה להמליץ.
בהצלחה!
תכתבי כתובת מייל ואשלח לך.אפשר טלפון או פרטים של הסוכנת?
אני רואה בשילב עולה 1299אחרי ניסיון רב של שאיבות פעמיים- שלוש ביום.
יש לי הרבה ידע ותיסכולים שצברתי בנושא...
אז ככה:
המשאבה של עלי אקספרס נחמדה מאד, אבל אני הרגשתי שהיא לא מצליחה למצות את המקסימום... תמיד הרגשתי שיש עוד ושהמשאבה לא יעילה אחרי ה5 דקות הראשונות של השאיבה. לטעמי היא גם לא מונחת מספיק טוב.
המשאבה של יד שרה (ספקטרה, נראה לי) - השתמשתי בה אחרי שהתייאשתי מהזאת של עלי אקספרס - מאד עצמתית אבל גם - לא יעילה מספיק אחרי הגל הראשון.
מה שהבנתי אחרי שבועות של תיסכולים. שצריך משאבה שמחקה את הפעילות של התינוק - כלומר שלא רק יוצרת ואקום ושואבת אלא מדמה את צורת היניקה של התינוק, מבחינת הקצב והעוצמה.
בסוף השקעתי, היה שווה לי מאשר לבלות חצי שעה 3 פעמים ביום(בסטרס...), בשאיבה מתסכלת.
קניתי את הפריסטייל של מדלה, והיא הצילה אותי. מצליחה להוציא כמעט פי 2 מכל משאבה אחרת שהתנסיתי בה. קומפקטית ופרקטית מאד.(היא קצת מפונקת בקטע של הוואקום - אפילו קצת רטיבות מחלישה את השאיבה, אבל לומדים לזהות את זה עם הזמן)
אני רוצה להדגיש. מי שמעוניינת במשאבה בשביל לשאוב פעם ב- או אפילו פעם ביום. ולא קריטי לה הכמויות (התינוק לא ניזון רק מחלב אם) - אז המשאבה של עלי אקספרס ושל יד שרה מעולות ויעשו את העבודה מצוין.
אבל מי שצריכה משאבה בשביל לספק את התזונה הבלעדית של תינוק בן 4 -5 חודשים. אם היא לא רוצה להגיע למצב של תיסכול וייאוש - כדאי לה מאד להשקיע במדלה.
אני קניתי ב1200 שח אצל סוכנת. אני לא יודעת אם המחיר הזה עדיין עדכני.
יש לי חברות שהיו מרוצות מלנסינו ואמדה - אבל לא ניסיתי אישית כך שאני לא יכולה להמליץ.
בהצלחה!
כנראה זו הסווינג מקסי ולא הפריסטיילאני רואה בשילב עולה 1299
יכול להיות?
הפריסטיל עולה 1200 הסווינג ירד המחיר שלו ל890. ואפשר גם בבית מרקחת של מכבי יותר זול לחברי הקופהכנראה זו הסווינג מקסי ולא הפריסטייל
במשאבה מאלי את יכולה לקנות דו"צ ולהשתמש רק באחד , זה מעלה ענקית , כך יש לך חלקי חילוף להכל, מאד נח !!משהי יכולה להמליץ לי על משאבה חשמלית מאלי לא דו"צ?
מיותר לי 2, נשמע לי מידי מסורבל....
איזה יש לך?במשאבה מאלי את יכולה לקנות דו"צ ולהשתמש רק באחד , זה מעלה ענקית , כך יש לך חלקי חילוף להכל, מאד נח !!
אני ביינתים מרוצה מאד שואב לי מהר ממש , שווה כל שקל !!( אבל יש לי את זה מעט זמן)
היא עובדת על סוללה או שצריכה חיבור לחשמל ?במשאבה מאלי את יכולה לקנות דו"צ ולהשתמש רק באחד , זה מעלה ענקית , כך יש לך חלקי חילוף להכל, מאד נח !!
אני ביינתים מרוצה מאד שואב לי מהר ממש , שווה כל שקל !!( אבל יש לי את זה מעט זמן)
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: