מידע שימושי משאבת הנקה חשמלית

מצב
הנושא נעול.

ידידים

משתמש פעיל
זה מה שאני הזמנתי :https://he.aliexpress.com/item/32775419890.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.52f64c4dPc9WYv
היא לא עובדת על סוללה ,רק עם usb שניתן לחבר לו ראש לחשמל , או לחבר למחשב , קניתי את הדגם type 1 בכל אופן תחפשו למטה באותו עמוד אולי תגיעו למשאבה של החברה הזאת ביותר זול , משום מה עכשיו זה יחסית יקר , היום ראיתי דרך קישור אחר זול יותר של אותה חברה נראה לי שווה לסקור קצת את אלי ולמצוא זה יכול להיות הבדל של 10 $

שרי בר

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
איור וציור מקצועי
שלום.
אני גם מתעניינת בנושא.
בקופ"ח לאומית מוכרים איזו משאבה חשמלית של מדלה. המחיר (לאחר הנחה) באזור ה-450 ש"ח, אאל"ט.
מישהי יודעת במה מדובר? זו משאבה טובה?

צדפה

משתמש רשום
זה מה שאני הזמנתי :https://he.aliexpress.com/item/32775419890.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.52f64c4dPc9WYv
היא לא עובדת על סוללה ,רק עם usb שניתן לחבר לו ראש לחשמל , או לחבר למחשב , קניתי את הדגם type 1 בכל אופן תחפשו למטה באותו עמוד אולי תגיעו למשאבה של החברה הזאת ביותר זול , משום מה עכשיו זה יחסית יקר , היום ראיתי דרך קישור אחר זול יותר של אותה חברה נראה לי שווה לסקור קצת את אלי ולמצוא זה יכול להיות הבדל של 10 $
תודה

צדפה

משתמש רשום
ההבדל פחות בכלל שהם לוקחים על המשלוח, אבל עדיין יש פער

שרי בר

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
איור וציור מקצועי

לצאת מהריבוע

משתמש מקצוען
במשאבה מאלי את יכולה לקנות דו"צ ולהשתמש רק באחד , זה מעלה ענקית , כך יש לך חלקי חילוף להכל, מאד נח !!
אני ביינתים מרוצה מאד שואב לי מהר ממש , שווה כל שקל !!( אבל יש לי את זה מעט זמן)

גם בפריסטייל ניתן לשאוב רק צד אחד.
מרוצה ממנה מאד מאד.
לא ניסיתי את של אלי

אחת / אפס

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
מחפשת כוס גדולה מספיק
מעוניינת להזמין מאלי אקספרס
מה מומלץ 1 או3 או מה?

איטא

משתמש סופר מקצוען
עריכה והפקת סרטים
במכבי אני יכולה לקנות בשילב ולקבל החזר?או שחייבת לקנות רק במכבי פארם?

אחת / אפס

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
לאלו שקנו מאלי
איזה חצוצרה או כוס{כל אחת איך שקוראת לזה}
מספיק גדולה דגם 1 או 9

לעזרתכם בבקשה

אילה מינה

משתמש מקצוען
אני קניתי של לנסינו ומרוצה מאוד מאוד
היא מחקה את היניקה של התינוק-מתחילה בשאיבות קצרות ומהירות ועוברת לארוכות ועמוקות
אני מרגישה שאני יכולה למצות איתה
יש אפשרת לבטריות במקרה הצורך לא יודעת מה המחיר שלה היום
החסרון שאין אפשרות לשים על שעון שבת אם צריך

מצב
הנושא נעול.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  108  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה