מאפים מקלות שוקולד צ'יפס שווים במיוחד---

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
דומה לעוגיות, אבל שונה. המרקם שונה. הטעם מעט שונה.
גיוון מבורך.

IMG_6682.JPG


1.5 כוסות שמן קנולה
3 ביצים
1 כוס סוכר לבן
1.5 כוסות סוכר חום
2 סוכר וניל
5 כוסות קמח
1.5 כפיות סודה לשתיה
1.5 כפיות מלח
250 גרם שוקולד צ'יפס איכותי

הכנה:
מערבבים את כל הרכיבים בקערה. לא חייבים מיקסר, אבל עדיף, עד לקבלת תערובת מעט דביקה.

מחלקים ל-4 [זה לא בצק שאפשר לחלק כמו בצק שמרים, אבל בכל פעם משתמשים בערך ברבע כמות].

מרפדים 2 תבניות תנור בניר אפיה.

בעזרת ידיים לחות, משטחים על תבנית זה לצד זה 2 רבעים מהתערובת במרווח של כ-2 ס"מ למלבנים בגודל של 12X35-40 ס"מ בגובה של בערך 0.8 ס"מ.
כך מכינים 4 מלבנים ב-2 תבניות, 2 בכל תבנית עם רווח ביניהם.

מפזרים שוקולד צ'יפס מעל למלבנים ומהדקים מעט לתוך המלבנים.

אופים ב 180 מעלות כ-12 דקות

ממתינים להתקררות חלקית ופורסים בסכין חדה ולא משוננת למקלות בגודל 12X2 ס"מ
מחלצים לאחר התקררות מוחלטת.
מתקבלים 2 מלבנים בתבנית עם רווח ביניהם.
 

עגיל

משתמש פעיל
יש לי שאלה לגבי סוכר חום- ראיתי שאת מישתמשת בו במתכונים שלך, חייבים אותו? הטעם שלו שונה? הוא פחות/יותר משמין/בריא מסוכר לבן? זה המטרה שלו?
 

רוחי בלבוחי

משתמש סופר מקצוען
טוב זה בפרוש מגררה לעשייה, נראה טעים וכמו שאמרת שונה מעוגיות, נראה ששווה לנסות.

משהו לא כל כך הובן לי בתהליך של ייצור ועשיית המלבנים - אבל אני אנסה פשוט לעשות ....
 

שני :))

משתמש צעיר
זה נראה כמות גדולה של הסוכר ושמן
בעוגיות שוקולדצ'יפס ל- 3 ביצים אני שמה כמעט כוס סוכר
נראה לי די הרבה, ואל תשכחי שגם השוקולדצ'יפס מאוד מתוק.

מה אתן אומרות?
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
יש לי שאלה לגבי סוכר חום- ראיתי שאת מישתמשת בו במתכונים שלך, חייבים אותו? הטעם שלו שונה? הוא פחות/יותר משמין/בריא מסוכר לבן? זה המטרה שלו?
נותן מרקם שונה לגמרי. וגם טעם.

לא הבנתי למה צריך 2 מלבנים עם רווח בינהם ?
כדי שתקבלי מקלות לא ברוחב של תבנית. זה מדי ארוך.

זה נראה כמות גדולה של הסוכר ושמן
בעוגיות שוקולדצ'יפס ל- 3 ביצים אני שמה כמעט כוס סוכר
נראה לי די הרבה, ואל תשכחי שגם השוקולדצ'יפס מאוד מתוק.

מה אתן אומרות?
זה לא הרבה למתכון הזה.
יצאו לי 50 מקלות בערך. כל מקל הוא בסה"כ בגודל של לפחות 2 עוגיות רגילות...
גם אני בעוגיות רגילות שוקולד צ'יפס שמה פחות אבל לא יוצאים לי 100 עוגיות אלא אם כן אני מכפילה ואז זה כבר אותו כמות שמן לפחות ואפילו יותר.

בעוגיות של 3 ביצים אין 5 כוסות קמח....אני שמה 2.5 כוסות קמח ל-3 ביצים....
אי אפשר להשוות מתכון אחד לשני.
את יכולה להפחית.
תמיד אפשר.
יתכן והמרקם יפגע. כאן את חייבת מרקם שיהיה אפשר לפרוס למקלות דקים שלא ישברו. הסוכר גם מגבש בנוסף למתיקות.
לנו זה לא מתוק מדי.
אבל זה ענין של טעם.
אגב, כבר הפחתתי 1/2 כוס מהמתכון המקורי כשעשיתי בו שינויים.
 
נערך לאחרונה ב:

סביונית

משתמש מקצוען
דומה לעוגיות, אבל שונה. המרקם שונה. הטעם מעט שונה.
גיוון מבורך.

צפה בקובץ המצורף 713941

1.5 כוסות שמן קנולה
3 ביצים
1 כוס סוכר לבן
1.5 כוסות סוכר חום
2 סוכר וניל
5 כוסות קמח
1.5 כפיות סודה לשתיה
1.5 כפיות מלח
250 גרם שוקולד צ'יפס איכותי

הכנה:
מערבבים את כל הרכיבים בקערה. לא חייבים מיקסר, אבל עדיף, עד לקבלת תערובת מעט דביקה.

מחלקים ל-4 [זה לא בצק שאפשר לחלק כמו בצק שמרים, אבל בכל פעם משתמשים בערך ברבע כמות].

מרפדים 2 תבניות תנור בניר אפיה.

בעזרת ידיים לחות, משטחים על תבנית זה לצד זה 2 רבעים מהתערובת במרווח של כ-2 ס"מ למלבנים בגודל של 12X35-40 ס"מ בגובה של בערך 0.8 ס"מ.
כך מכינים 4 מלבנים ב-2 תבניות, 2 בכל תבנית עם רווח ביניהם.

מפזרים שוקולד צ'יפס מעל למלבנים ומהדקים מעט לתוך המלבנים.

אופים ב 180 מעלות כ-12 דקות

ממתינים להתקררות חלקית ופורסים בסכין חדה ולא משוננת למקלות בגודל 12X2 ס"מ
מחלצים לאחר התקררות מוחלטת.
מתקבלים 2 מלבנים בתבנית עם רווח ביניהם.
נשמר טוב במקפיא?
 

start

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
באת לי בזמן!
חיפשתי מה להכין לבחורים בישיבה
תבורכי!
 

yosher2005

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
הכנתי הבוקר, יצא טעים להפליא!!!

לא היה לי סודה לשתיה אז שמתי אבקת אפיה
וכן לא היה לי סוכר חום אז שמתי סה"כ 2 כוסות סוכר לבן. לדעתי אפשר להפחית עוד מהסוכר. פעם הבאה אוריד עוד חצי כוס.
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
1.5 כפיות סודה לשתיה

אפשר אבקת אפיה במקום?
הכנתי הבוקר, יצא טעים להפליא!!!

לא היה לי סודה לשתיה אז שמתי אבקת אפיה
וכן לא היה לי סוכר חום אז שמתי סה"כ 2 כוסות סוכר לבן. לדעתי אפשר להפחית עוד מהסוכר. פעם הבאה אוריד עוד חצי כוס.
אפשר להמיר, אבל המרקם שונה.

בענין הסוכר- ענין של בלוטות טעם.
מי שטעים לה פחות מתוק- מעולה

אצלינו אוהבים מתוק :)
 

shira bira

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
דומה לעוגיות, אבל שונה. המרקם שונה. הטעם מעט שונה.
גיוון מבורך.

צפה בקובץ המצורף 713941

1.5 כוסות שמן קנולה
3 ביצים
1 כוס סוכר לבן
1.5 כוסות סוכר חום
2 סוכר וניל
5 כוסות קמח
1.5 כפיות סודה לשתיה
1.5 כפיות מלח
250 גרם שוקולד צ'יפס איכותי

הכנה:
מערבבים את כל הרכיבים בקערה. לא חייבים מיקסר, אבל עדיף, עד לקבלת תערובת מעט דביקה.

מחלקים ל-4 [זה לא בצק שאפשר לחלק כמו בצק שמרים, אבל בכל פעם משתמשים בערך ברבע כמות].

מרפדים 2 תבניות תנור בניר אפיה.

בעזרת ידיים לחות, משטחים על תבנית זה לצד זה 2 רבעים מהתערובת במרווח של כ-2 ס"מ למלבנים בגודל של 12X35-40 ס"מ בגובה של בערך 0.8 ס"מ.
כך מכינים 4 מלבנים ב-2 תבניות, 2 בכל תבנית עם רווח ביניהם.

מפזרים שוקולד צ'יפס מעל למלבנים ומהדקים מעט לתוך המלבנים.

אופים ב 180 מעלות כ-12 דקות

ממתינים להתקררות חלקית ופורסים בסכין חדה ולא משוננת למקלות בגודל 12X2 ס"מ
מחלצים לאחר התקררות מוחלטת.
מתקבלים 2 מלבנים בתבנית עם רווח ביניהם.
נראה מעולה.
איכשהו כל מאכל שמכינים במקלות נראה טעים ואלגנטי יותר.
וגם הורס דיאטות :)
 

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

18.11

י"ז חשוון


וובינר מרתק!

המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג

הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.

הכניסה חופשית!


19.11

י"ח חשוון


פתיחת

קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI

קורס מקוצר


19.11

י"ח חשוון


אירוע שיתופים ייחודי

בוטים מספרים על עצמם

בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.

הכניסה חופשית!


25.11

כ"ד


פתיחת

קורס פרסום קופי+

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


פתיחת

קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


פתיחת

קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


נפתחה ההרשמה!

קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!

מלגות גבוהות!


הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכה

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת הַבֹּטְחִים בַּיהוָה כְּהַר צִיּוֹן לֹא יִמּוֹט לְעוֹלָם יֵשֵׁב:ב יְרוּשָׁלִַם הָרִים סָבִיב לָהּ וַיהוָה סָבִיב לְעַמּוֹ מֵעַתָּה וְעַד עוֹלָם:ג כִּי לֹא יָנוּחַ שֵׁבֶט הָרֶשַׁע עַל גּוֹרַל הַצַּדִּיקִים לְמַעַן לֹא יִשְׁלְחוּ הַצַּדִּיקִים בְּעַוְלָתָה יְדֵיהֶם:ד הֵיטִיבָה יי לַטּוֹבִים וְלִישָׁרִים בְּלִבּוֹתָם:ה וְהַמַּטִּים עַקַלְקַלּוֹתָם יוֹלִיכֵם יי אֶת פֹּעֲלֵי הָאָוֶן שָׁלוֹם עַל יִשְׂרָאֵל:
נקרא  9  פעמים

אתגר AI

געגוע קיצי • אתגר 138

לוח מודעות

למעלה