דומה לעוגיות, אבל שונה. המרקם שונה. הטעם מעט שונה.
גיוון מבורך.
1.5 כוסות שמן קנולה
3 ביצים
1 כוס סוכר לבן
1.5 כוסות סוכר חום
2 סוכר וניל
5 כוסות קמח
1.5 כפיות סודה לשתיה
1.5 כפיות מלח
250 גרם שוקולד צ'יפס איכותי
הכנה:
מערבבים את כל הרכיבים בקערה. לא חייבים מיקסר, אבל עדיף, עד לקבלת תערובת מעט דביקה.
מחלקים ל-4 [זה לא בצק שאפשר לחלק כמו בצק שמרים, אבל בכל פעם משתמשים בערך ברבע כמות].
מרפדים 2 תבניות תנור בניר אפיה.
בעזרת ידיים לחות, משטחים על תבנית זה לצד זה 2 רבעים מהתערובת במרווח של כ-2 ס"מ למלבנים בגודל של 12X35-40 ס"מ בגובה של בערך 0.8 ס"מ.
כך מכינים 4 מלבנים ב-2 תבניות, 2 בכל תבנית עם רווח ביניהם.
מפזרים שוקולד צ'יפס מעל למלבנים ומהדקים מעט לתוך המלבנים.
אופים ב 180 מעלות כ-12 דקות
ממתינים להתקררות חלקית ופורסים בסכין חדה ולא משוננת למקלות בגודל 12X2 ס"מ
מחלצים לאחר התקררות מוחלטת.
מתקבלים 2 מלבנים בתבנית עם רווח ביניהם.
גיוון מבורך.
1.5 כוסות שמן קנולה
3 ביצים
1 כוס סוכר לבן
1.5 כוסות סוכר חום
2 סוכר וניל
5 כוסות קמח
1.5 כפיות סודה לשתיה
1.5 כפיות מלח
250 גרם שוקולד צ'יפס איכותי
הכנה:
מערבבים את כל הרכיבים בקערה. לא חייבים מיקסר, אבל עדיף, עד לקבלת תערובת מעט דביקה.
מחלקים ל-4 [זה לא בצק שאפשר לחלק כמו בצק שמרים, אבל בכל פעם משתמשים בערך ברבע כמות].
מרפדים 2 תבניות תנור בניר אפיה.
בעזרת ידיים לחות, משטחים על תבנית זה לצד זה 2 רבעים מהתערובת במרווח של כ-2 ס"מ למלבנים בגודל של 12X35-40 ס"מ בגובה של בערך 0.8 ס"מ.
כך מכינים 4 מלבנים ב-2 תבניות, 2 בכל תבנית עם רווח ביניהם.
מפזרים שוקולד צ'יפס מעל למלבנים ומהדקים מעט לתוך המלבנים.
אופים ב 180 מעלות כ-12 דקות
ממתינים להתקררות חלקית ופורסים בסכין חדה ולא משוננת למקלות בגודל 12X2 ס"מ
מחלצים לאחר התקררות מוחלטת.
מתקבלים 2 מלבנים בתבנית עם רווח ביניהם.