אתה יכול להזמין רק את המסך או גם עם המצלמהמערכת מולטי מדיה כוללת בתוכה גם מצלמת רוורס?
אתה יכול להזמין רק את המסך או גם עם המצלמהמערכת מולטי מדיה כוללת בתוכה גם מצלמת רוורס?
אתה צריך לבדוק טוב מה אתה מקבל ומה לא, יש כאלה ללא מצלמות בכלל, יש כאלו רק עם רוורס, יש כאלו גם עם מצלמה קדמית ויש אפילו עם מצלמת דרךמערכת מולטי מדיה כוללת בתוכה גם מצלמת רוורס?
תלוי איזה אתה מזמיןמערכת מולטי מדיה כוללת בתוכה גם מצלמת רוורס?
אני רואה שאתה מעלה קישורים, יש משהו מומלץ להונדה סטרים? או שתגיד רק מה צריך לבדוק כדי לדעת שהמערכת מומלצת. תודה.תלוי איזה אתה מזמין
אבל כמעט לכל מולטימדיה אפשר להוסיף מצלמה
איזה שנה?אני רואה שאתה מעלה קישורים, יש משהו מומלץ להונדה סטרים? או שתגיד רק מה צריך לבדוק כדי לדעת שהמערכת מומלצת. תודה.
אם זה עד 2006 יש לך את זהאני רואה שאתה מעלה קישורים, יש משהו מומלץ להונדה סטרים? או שתגיד רק מה צריך לבדוק כדי לדעת שהמערכת מומלצת. תודה.
2004 מה באמת הפרמטרים שצריך לבדוק?אם זה עד 2006 יש לך את זה
אם אתה צריך את זה בשביל וייז אז תזמין מפה2004 מה באמת הפרמטרים שצריך לבדוק?
איפה אתה נמצא?איבדתי ראש
יש פה מישהו שמבין ורוצה להזמין לי ולהתקין בתשלום?
טויוטה פריוס 2008
צריך בעיקר וויז ומערכת שמע ושיתאים לחסימה של נטפרי
אני לא יכול לפתוח לך פניה באישי, אם תוכל לשלוח לי ואני יחזיר לךאיפה אתה נמצא?
מכירים מישהו שעושה את זה
שלח פרטים באישי
איזה דגםבלת"ק
יש משהו למאזדה 2004?
יש מישהו שגם מתקין?
3איזה דגם
2004 לדעתי עדיין נקראת 323 (לנטיס) ורק ב2005 החליפה ל3
נקרא מאזדה 3 ברשיון רכב2004 לדעתי עדיין נקראת 323 (לנטיס) ורק ב2005 החליפה ל3
אם תכתוב מאזדה 3 באליאקספרס אתה תקבל תוצאות לא מתאימות לךנקרא מאזדה 3 ברשיון רכב
ממליצה על @שלמה ברנד שהתקין לנו מערכת מולטימדיה בביתר ועשה עבודה נהדרת!בלת"ק
יש משהו למאזדה 2004?
יש מישהו שגם מתקין?
זה מתאים וזה לרוחב אם אתה רוצה להזמין אז או מה שמסומן בתמונה או זה לידו מצד שמאל שהוא יהיה יותר מהיר ועדיף.
צפה בקובץ המצורף 1405581
וזה לאורך בסגנון כמו טסלה אם אתה רוצה להזמין אז או מה שמסומן בתמונה או זה לידו מצד שמאל שהוא יהיה יותר מהיר ועדיף בשביל וייז.
צפה בקובץ המצורף 1405580
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: