כןאתה בביתר?!
כןאתה בביתר?!
אם אוכל אשמח לקחת את הצדיק רבי @שלמה ברנד הוא עזר לי בקניית המערכתיש גם את המאסטר אלי מתן הוא מגיע פרמיום ללקוח עד הבית, ובבני ברק יש את אחיו המוכר דוד מתן, הם זוג תותחים כל עבודה שלהם זה משהו הם מתמחים בעיקר במערכות מולטימדיה, מצלמות דרך קדמית אחורית וכל הנלווה..
השירות מעל הכל. נהנתי מהם לא פעם.
אם תרצו את המספר שלהם בשמחה רבה!
טוב, אראה כמה זה ריאלי בשבילי להגיע לביתר ואם כן אעמוד איתך בקשר
איך יוצרים אתך קשר אני גם בביתר ואני רוצה פרטים על מולטימדיה לרכב תודה יום טוב
איך יוצרים אתך קשר אני גם בביתר ואני רוצה פרטים על מולטימדיה לרכב תודה יום טוב
אחרי ההתקנה תקנה סים של נטפרי לוויז בלבד ואם אתה רוצה חסימה מעבר לזהר' @שלמה ברנד יש לך מידע גם לגבי הסינון?
צריך לעשות את זה לפני ההתקנה או אחרי?
אם אני עושה חסימה של אאוטנט עדיף לעשות זאת לפני ההתקנה, לא?!אחרי ההתקנה תקנה סים של נטפרי לוויז בלבד ואם אתה רוצה חסימה מעבר לזה
שלא תוכל להתחבר לוויפי לא כשר ח'ו אז צריך חסימה של אאוטנט
אי אפשר לעשות את זה לפני כי איך תחברי לחשמלאם אני עושה חסימה של אאוטנט עדיף לעשות זאת לפני ההתקנה, לא?!
ולמה אני צריך את אאוטנט ולא יכול לטפל באנטנה של הוויפי לבד?
נראה לי שאצלי ישאי אפשר לעשות את זה לפני כי איך תחברי לחשמל
וברוב המולטימדיות אין אנטנה בנפרד לוויפי
כמדומני שבהרבה מערכות אפשר להתחבר רק עם ווי פיי, שים לב לפני שאתה רץ לנתק את האנטנהנראה לי שאצלי יש
אעלה תמונה בהמשך
זו מערכת עם סים מובנהכמדומני שבהרבה מערכות אפשר להתחבר רק עם ווי פיי, שים לב לפני שאתה רץ לנתק את האנטנה
כלומר עם חריץ לסים?זו מערכת עם סים מובנה
צריך לדעת להגדיר את הסים ואז זה אמור לעבוד אצל כולםכלומר עם חריץ לסים?
כי גם כשיש חריץ בחלק זה לא קורא את הסים
לא נעים לי שהאשכול נעשה אשכול התייעצות פרטינראה לי שאצלי יש
אעלה תמונה בהמשך
באנטנה למעלה כתוב וויפי וG5 אבל אי אפשר להוריד את האנטנה ולא בטוח שזה יעזור ב100 אחוזלא נעים לי שהאשכול נעשה אשכול התייעצות פרטי
צפה בקובץ המצורף 1416000
זה נראה שלמעלה יש אנטנה של 5g ולמטה יש חיבור לאנטנה 4g
הייתי שמח שתתקין לי נעבור למייל?באנטנה למעלה כתוב וויפי וG5 אבל אי אפשר להוריד את האנטנה ולא בטוח שזה יעזור ב100 אחוז
וזה טוב שההתיעצות פה כי ככה המידע עוזר לאחרים כשהם צריכים
הייתי שמח שתתקין לי נעבור למייל?
2086841
מערכת מולטי מדיה כוללת בתוכה גם מצלמת רוורס?כולל מצלמת רוורס
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: