@שלמה ברנד הזמנתי מצלמה למערכת קיימת
כמה עולה להתקין את זה?
כמה עולה להתקין את זה?
איזה רכב?@שלמה ברנד הזמנתי מצלמה למערכת קיימת
כמה עולה להתקין את זה?
בכל מערכת יש הכול חוץ ממצלמה שזה תלוי לפי ההזמנה רק ההבדל הוא כמה הוא יהיה@שלמה ברנד
אני גם מעונין להזמין לניסאן טידה 2009.
כתבת שזה שלידו בצד שמאל הוא עדיף.
מה הוא כולל?
רדיו? וויז? מצלמת רוורס?
2. מכירים מישהו שמתעסק בהתקנה של דבר כזה?
וכמה בערך זה אמור לעלות ההתקנה?
3. יש על זה מכס?
תודה ענקית מראש !!
לקורולה בשנתונים האלה אין משהו שיושב בול במקום המתאם שמגיע ל9 אינץ חסר לו את הגלגל של המזגן ולכן צריך להזמין מסך אוניברסלי 9 אינץ ואני מחבר אותו עם 2 ברגים מלמעלה וזה יושב מצוין@שלמה ברנד לקורולה 2006 מה מומלץ
ואתה גם מוכר או רק מתקין?
ככה זה נראה אצלך?בלת"ק
יש משהו למאזדה 2004?
יש מישהו שגם מתקין?
בלת"ק מחפש מערכת לגרנדיס 2010
ושאלה לגבי סינון יש אפשרות למערכת עם סינון שתתמוך באפילקציות נוספות חוץ מוייז (למשל קול חי מיוזיק)?
הגרנדיס קצת יותר מורכב אני בל'נ ישב על זה יותר מאוחר@שלמה ברנד אני רואה שאתה עונה לשאלות אתה יכול לענות גם ל..
הרדיו במערכות האלו הוא אינטרנטי הוא רגיל - פועל גם ללא סים?בכל מערכת יש הכול חוץ ממצלמה שזה תלוי לפי ההזמנה רק ההבדל הוא כמה הוא יהיה
מהיר ולוייז מערכת חלשה יכול להיות מאוד איטי ומעצבן.
אני מתקין בביתר ב280 שקל
ובדר'כ אין מכס ואפשר לכתוב למוכר שיכתוב מחיר נמוך מ70 דולר
למרות שבדר'כ הם עושים את זה לבד בגלל הרגולציה שלהם.
הוא פועל ללא סים אפשר גם אינטרנטי אבל זה לא סותרהרדיו במערכות האלו הוא אינטרנטי הוא רגיל - פועל גם ללא סים?
פריוס 2008איזה רכב?
בגדול כן, זאת הצורה כללית של החור.ככה זה נראה אצלך?
צפה בקובץ המצורף 1426534
75 שקלפריוס 2008
איפה בארץ?75 שקל
ביתר עיליתאיפה בארץ?
אוקיי. אצור איתך קשר בלי נדר בבין הזמנים לבוא להתקנה.ביתר עילית
התקנה זה סיפור של כמה מאות שקליםכמה יעלה לי התקנה ומאיפה הכי שווה לי להזמין מערכת כזו?
אם אפשר אני גם מעוניין. יש לי קורולה 2007 sun.לקורולה בשנתונים האלה אין משהו שיושב בול במקום המתאם שמגיע ל9 אינץ חסר לו את הגלגל של המזגן ולכן צריך להזמין מסך אוניברסלי 9 אינץ ואני מחבר אותו עם 2 ברגים מלמעלה וזה יושב מצוין
אני רק מתקין ואני יכול לשלוח לך קישורים יותר מאוחר אם אתה מעוניין
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: