כן אבל אתה צריך לבדוק את החיבור שלו למסךאתה מתכוון לקופסא השחורה שיושבת על הדשבורד?
כן אבל אתה צריך לבדוק את החיבור שלו למסךאתה מתכוון לקופסא השחורה שיושבת על הדשבורד?
מתאים, זה אותו רכב, תשלח תמונה למוכרתכלס אולי אני כן יזמין .וזה באמת מערכת שווה? והכי חשוב מהירה.... ושוויז לא יתקע כל רגע?
אגב רשום שזה מתאים לעד 2004 ולי יש 2006 יכול להיות שזה יעשה בעיות?
יש לך פה רק תבדוק קודם האם זה מתאים למערכת שלך מבחינת המתאם@שלמה ברנד האם תוכל לעזור לי למצוא ערכת מולטימדיה לרכב יונדאי i20 2010?
יש גם את זהיש לך פה רק תבדוק קודם האם זה מתאים למערכת שלך מבחינת המתאם
ואיזה להזמין זה תלוי למה אתה רוצה אותו אם זה לוייז אז צריך מערכת יותר מהירה
אז צריך להזמין לפחות 4 גיגה ראם ואם זה רק למוזיקה ומצלמת רוורס אז מספיק יותר זול
יש לך פה רק מתאם בשביל להכניס מסך של 7 אינץ
זה לא אנדרואידיש לי מערכת kenwod דגם dnx 6960
יש למישהו מושג האם זה תומך אינטרנט-וויז?
יש שם מפות מובנה רק אין לי מושג איך לעדכן, זה רק באנגלית
אוקי, תודה!זה לא אנדרואיד
זה מתאים וזה לרוחב אם אתה רוצה להזמין אז או מה שמסומן בתמונה או זה לידו מצד שמאל שהוא יהיה יותר מהיר ועדיף.אני מחפש מולטימדיה לניסן טידה 2009
חשוב לי הדיבורית ואם יהיה מצלמת רוורס מה טוב ואם זה יהיה עם סים זה בכלל יהיה מושלם
ככה נראה הפאנל שלי
צפה בקובץ המצורף 1405381
@שלמה ברנד
תזכו למצוות
תודה אני אעיין בזה בעז"ה במוצאי שבת בהחלט מתכנן להזמין תודה על היעוץזה מתאים וזה לרוחב אם אתה רוצה להזמין אז או מה שמסומן בתמונה או זה לידו מצד שמאל שהוא יהיה יותר מהיר ועדיף.
צפה בקובץ המצורף 1405581
וזה לאורך בסגנון כמו טסלה אם אתה רוצה להזמין אז או מה שמסומן בתמונה או זה לידו מצד שמאל שהוא יהיה יותר מהיר ועדיף בשביל וייז.
צפה בקובץ המצורף 1405580
אגב אם לא בוער לך מסך גדול אתה יכול להזמין אוניברסלי של 7 אינץ וזה אמור להכנס במקוםתודה אני אעיין בזה בעז"ה במוצאי שבת בהחלט מתכנן להזמין תודה על היעוץ
יש לך אפשרות להבהיר לי שוב על מה מדובר (התמונה חסומהזה מתאים וזה לרוחב אם אתה רוצה להזמין אז או מה שמסומן בתמונה או זה לידו מצד שמאל שהוא יהיה יותר מהיר ועדיף.
צפה בקובץ המצורף 1405581
זה או להזמין את השלישי או את הרביעי שיהיה יותר טוב או את החמישי מצד שמאל שזה 4 גיגה ראם שיהיה יותר מהיריש לך אפשרות להבהיר לי שוב על מה מדובר (התמונה חסומה
יש לך פה ומשהו לא איטי זה תלוי לאיזה שימוש אתה צריך את זהשלום, מחפש מסך לפריוס 2012 עם מצלמת רוורס, משהו לא איטי.
אני צריך לוויז ורדיו ומצלמת רוורס בעיקר, אבל תאמת שהיה לי מסך עם הכל אבל משום מה זה הפסיק לעבוד לכן אני מחפש מסך, בלי כל הכבלים והדיבורית והמצלמה.יש לך פה ומשהו לא איטי זה תלוי לאיזה שימוש אתה צריך את זה
איזה גודל יש לך ולמה הוא הפסיק לעבוד?אני צריך לוויז ורדיו ומצלמת רוורס בעיקר, אבל תאמת שהיה לי מסך עם הכל אבל משום מה זה הפסיק לעבוד לכן אני מחפש מסך, בלי כל הכבלים והדיבורית והמצלמה.
תודה מראש.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: