מכיון שאת עוסק פטור, והפיצויים עובדים בצורה שמקבלים 1750 לכל חודש ל 10 ול 11,אני אמורה לקבל 3150 לפי שנה שעברה מחזור 50-90 אלש
ונכנס 1750
מה עושים?
אז נכנס כנראה רק ל 10.
באמת מעניין אם יש מישהו שנכנס לו גם על ה 11.
מכיון שאת עוסק פטור, והפיצויים עובדים בצורה שמקבלים 1750 לכל חודש ל 10 ול 11,אני אמורה לקבל 3150 לפי שנה שעברה מחזור 50-90 אלש
ונכנס 1750
מה עושים?
גם לימה עושים אם קיבלתי 1750 ואני אמורה לקבל 3150?
למי צריך לפנות?
יש עוד כמוני??
1750 לכל חודש זה לעסקים עד 50 אל"ש לשנה. מעל 50 אל"ש זה 3300 ש"ח לחודש. כך לפי הטבלה!מכיון שאת עוסק פטור, והפיצויים עובדים בצורה שמקבלים 1750 לכל חודש ל 10 ול 11,
אז נכנס כנראה רק ל 10.
באמת מעניין אם יש מישהו שנכנס לו גם על ה 11.
איפה?גם לי
הגשתי השגה
אז כאילו אישרו לכם חצי מחודש אחד.1750 לכל חודש זה לעסקים עד 50 אל"ש לשנה. מעל 50 אל"ש זה 3300 ש"ח לחודש. כך לפי הטבלה!
3150 לא 33001750 לכל חודש זה לעסקים עד 50 אל"ש לשנה. מעל 50 אל"ש זה 3300 ש"ח לחודש. כך לפי הטבלה!
לא חצי מחודש אחדאז כאילו אישרו לכם חצי מחודש אחד.
באמת מוזר. תכתבו מה הם אמרו כדי שידעו פה.
נכון. הסתכלתי בעדכון ישר יותר שעדיין לא עודכן אחרי החקיקה.3150 לא 3300
כשנכנסים לפרטים יש אפשרות להגיש השגה.איפה?
מצטרפת לשאלהאם רק בחודש ה-11 היה לי ירידה, ולא בחודש ה-10, איך אני מגיש את זה?
חשוב!
לתשומת לב כמעט כל העסקים המורשים - כל מי שמדווח על בסיס מזומן למע"מ - לבדוק מה משתלם יותר....
במסלול הוצאות מזכות לכל הארץ -
ניתן לבחור להגיש לפי מחזור בסיס של עוסק רגיל (אוקטובר ונובמבר) או לפי מחזור בסיס מזומן (נובמבר - מענק כפול)
אבל חשוב לדעת - שישנם תנאים על מנת שיוכל להגיש את המענק על בסיס מזומן:
בעצם עוסק שמדווח בסיס מזומן ודו חודשי יקבל מענק כפול בינואר 2024 (לאחר דיווח למע"מ של חודשים נובמבר דצמבר), גם עבור מענק אוקטובר וגם עבור מענק נובמבר.
- הוא מדווח בסיס מוזמן לפי חוק מע"מ
- הוא מקבל את עיקר התקבולים השוטפים לעסקו בחודש העוקב לחודש שבו בוצעה העסקה.
- שיעור הירידה באוקטובר נמוך מ-40% שמדובר בעוסק שמדווח חד חודשי, או נמוך מ-20% שמדובר בעוסק שמדווח דו חודשי.
למי שמדווח חד חודשי בבסיס מזומן:
במענק אוקטובר – 11/2022 במענק נובמבר – 12/2022
למי שמדווח דו חודשי בבסיס מזומן:
במענק אוקטובר – 11-12/2022 מענק נובמבר – 11-12/2022
תודה על ההסבר המפורט!
רק את זה לא הבנתי...
אשמח להסבר
הבנתי שנתיבות לא נכללת בתוך ישובי העוטףהעברתי את הכתובת במע''מ כי חשבתי שבגלל זה אני נתקעת (אני מנתיבות עוסק פטור)
לא יודעת אם עודכן, אבל רציתי לדעת אם זה לא קשור לכתובת בנק
לא, לא צריך.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: