אין 24 ימים כיוון שלא מחשבים שבתותסכום קבוע,
בכפוף להצהרה לירידה בהכנסות של מינימום 25%
ואפשר לקבל הרבה-יש להתייעץ עם רו״ח מוצלח....
זה מוגבל ל24 יום לחודש 10 בגלל שזה מתחיל מה 7 לחודש....
כך שזה באיזור ה12 לחודש
אין 24 ימים כיוון שלא מחשבים שבתותסכום קבוע,
בכפוף להצהרה לירידה בהכנסות של מינימום 25%
ואפשר לקבל הרבה-יש להתייעץ עם רו״ח מוצלח....
זה מוגבל ל24 יום לחודש 10 בגלל שזה מתחיל מה 7 לחודש....
כך שזה באיזור ה12 לחודש
הרבה יותר מוגדל.אני עוסק פטור מנתיבות
הפיצויים שאני יכול לקבל הם בדומה לכל הארץ או שיש פיצוי מוגדל?
אודה על כל מידע
ממש תודה על הפירוטהרבה יותר מוגדל.
יש אפשרות להגיש במסלול מחזורים ובמסלול שכר.
במסלול מחזורים מקבלים פיצוי על ירידה בהכנסות מהחודש המקביל ב-2022 (בעסק חדש החישוב הוא אחר). גובה הפיצוי נקבע לפי גובה המחזור השנתי ב-2022 ובהתאם לירידה במחזורים.
בגלל שמדובר בעוסק פטור, אין ספק שהמסלול המשתלם ביותר הוא מסלול שכר.
באופן כללי הוא מיועד לפיצוי מעסיקים ששילמו שכר לעובדים, אבל הוא ניתן גם לעובדים עצמאיים שלא עבדו בגלל המלחמה.
הפיצוי הוא סכום קבוע - 520 ש"ח ליום * ימי ההיעדרות מהעבודה. בחודש אוקטובר יש 24 יום מפרוץ המלחמה, ובניכוי שבתות יש 21 יום ובסה"כ ניתן להגיע לפיצוי של 10,920 ש"ח על חודש אוקטובר.
בנתיבות התביעה במסלול זה אפשרית בדרך כלל רק למי שיש לו ילד עד גיל 14, שעקב המלחמה ובגלל הנחיות פיקוד העורף, מוסד הלימודים שלו היה סגור ולכן לא הייתה לו מסגרת מתאימה. במקרה שגם בן הזוג עובד ונעדר מעבודתו, אי אפשר לתבוע פיצויים במסלול זה, מאחר ובן הזוג היה יכול לשמור על הילד.
הרגע קיבלתי מייל שהופקד היום. צריך לראות מחר אם אכן כן.תכלס' מישהו ראה כבר כסף
לי כתוב הסכום "ששולם " כאילו הם כבר שילמו
בפועל עדיין לא ראיתי כסף
כן, הכסף כבר מופיע בחשבון.תכלס' מישהו ראה כבר כסף
לי כתוב הסכום "ששולם " כאילו הם כבר שילמו
בפועל עדיין לא ראיתי כסף
כן, הכסף כבר מופיע בחשבון.
נכנס מענק על חודש אחד, או כפול - על שני חודשים?הכסף נכנס בס"ד
ידוע לכם אם הגשתי כבר בקשה במסלול מחזורים וקיבלתי כבר את הכסף, האם אני יכול לשנות עכשיו למסלול שכר שיוצא יותר משתלם ?הרבה יותר מוגדל.
יש אפשרות להגיש במסלול מחזורים ובמסלול שכר.
במסלול מחזורים מקבלים פיצוי על ירידה בהכנסות מהחודש המקביל ב-2022 (בעסק חדש החישוב הוא אחר). גובה הפיצוי נקבע לפי גובה המחזור השנתי ב-2022 ובהתאם לירידה במחזורים.
בגלל שמדובר בעוסק פטור, אין ספק שהמסלול המשתלם ביותר הוא מסלול שכר.
באופן כללי הוא מיועד לפיצוי מעסיקים ששילמו שכר לעובדים, אבל הוא ניתן גם לעובדים עצמאיים שלא עבדו בגלל המלחמה.
הפיצוי הוא סכום קבוע - 520 ש"ח ליום * ימי ההיעדרות מהעבודה. בחודש אוקטובר יש 24 יום מפרוץ המלחמה, ובניכוי שבתות יש 21 יום ובסה"כ ניתן להגיע לפיצוי של 10,920 ש"ח על חודש אוקטובר.
בנתיבות התביעה במסלול זה אפשרית בדרך כלל רק למי שיש לו ילד עד גיל 14, שעקב המלחמה ובגלל הנחיות פיקוד העורף, מוסד הלימודים שלו היה סגור ולכן לא הייתה לו מסגרת מתאימה. במקרה שגם בן הזוג עובד ונעדר מעבודתו, אי אפשר לתבוע פיצויים במסלול זה, מאחר ובן הזוג היה יכול לשמור על הילד.
עדיין לא נפתחה האפשרות להגשת מענקים על חודש 11.נכנס מענק על חודש אחד, או כפול - על שני חודשים?
ברור. בחלק מהמסלולים אפשר עד ה-19/02/2024 ובחלקם אפשר עד ה-19/03/2024.האם אפשר עדיין להגיש בקשה?
לשנות עצמאית בוודאי שאי אפשר. אפשר לנסות לפנות לרשות המיסים בבקשה לאפשר את זה ולהסביר שלא היה ברור שמסלול שכר מיועד גם לעובדים עצמאיים. רק צריך לקחת בחשבון שרשות המיסים יכולה להשתמש בהצהרה על מחזור ההכנסות בחודש אוקטובר 2023 כדי להוכיח שלא הייתה היעדרות מהעבודה, לפחות לא מלאה. היעדרות חלקית מאפשרת קבלת מענק חלקי. אם כך יעשו, מן הסתם זה יהיה בהתאמה לירידה במחזור.ידוע לכם אם הגשתי כבר בקשה במסלול מחזורים וקיבלתי כבר את הכסף, האם אני יכול לשנות עכשיו למסלול שכר שיוצא יותר משתלם ?
על חודש אחד.נכנס מענק על חודש אחד, או כפול - על שני חודשים?
אפשר לבדוק בקישור עם שני החיצים 'פירוט תשלומים' שמופיע בצילום מסךקבלתי אישור שאושר לי המענק
אך בפועל אני לא רואה שהתקבל הסכום בחשבון (כבר אושר ב 20.11.23)
משהו נתקבל בבעיה כזו??
האם צריך לפנות לרשות המיסים?
צפה בקובץ המצורף 1512666
נכתב שם "אין מידע"אפשר לבדוק בקישור עם שני החיצים 'פירוט תשלומים' שמופיע בצילום מסך
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: