לי קרה אותה בעיה, העסק באשדוד והבנק בירושלים.העברתי את הכתובת במע''מ כי חשבתי שבגלל זה אני נתקעת (אני מנתיבות עוסק פטור)
לא יודעת אם עודכן, אבל רציתי לדעת אם זה לא קשור לכתובת בנק
צפה בקובץ המצורף 1514892
לי קרה אותה בעיה, העסק באשדוד והבנק בירושלים.העברתי את הכתובת במע''מ כי חשבתי שבגלל זה אני נתקעת (אני מנתיבות עוסק פטור)
צפה בקובץ המצורף 1514892
וזה נתקע לך בגלל הבנק?לי קרה אותה בעיה, העסק באשדוד והבנק בירושלים.
האם אפשר כבר להגיש על החודש ה-11?
אם רק בחודש ה-11 היה לי ירידה, ולא בחודש ה-10, איך אני מגיש את זה?
תודה מראש!
לא בטוח שהעברת כתובת עכשיו תועיל...העברתי את הכתובת במע''מ כי חשבתי שבגלל זה אני נתקעת (אני מנתיבות עוסק פטור)
צפה בקובץ המצורף 1514892
מצרף קישור https://secapp.taxes.gov.il/smpapasachar/#/conectאני עוסק פטור , הגשתי בקשה במסלול שכר . למחרת קיבלתי טלפון תקליט ובה נאמר שהמעביד ...ביקש עבורי פיצוי ואני צריך להכנס לקישור לאשר ...אבל לא נשלח לי שום קישור ואין לי איך לאשר .
מי יכול לעזור לי ?
שלחתי פנייה וכבר כמה ימים - ואין תגובה .
אשמח לעזרתכם המקצועית .
לפי 10/22 בהשוואה ל10/23משהי יודעת מה דינה של מי שהייתה בשמירה מ - 09/2021 וסיימה חל"ד ב- 07/2022
עוסק פטור.
לפי מה משווים לה את השכר?
הייתי אז בשמירה...לפי 10/22 בהשוואה ל10/23
הייתי אז בשמירה...
ואני עוסק פטור. לא מורשה.
לפי זה ב10/22 לא היית כבר בחל"דסיימה חל"ד ב- 07/2022
כתבת שהסתיימה החל"ד ב7/22 לעניות דעתי זה לפני 10/22הייתי אז בשמירה...
ואני עוסק פטור. לא מורשה.
אישרו גם לחודש 11, ועובדים כרגע גם על חודש 12, כך לפי הידוע לי.מישהו יודע האם תהיה עוד פעימה בעצם מה שקיבלו עכשיו זה על חודש 10 יהא גם על חודש 11?
יש עוד כאלו?עסק חדש מ8.23
מה עושים?
גם לי זה ככה, שלחתי פניה לרשות המסים. מחכה שיענו לייש עוד כאלו?
מה עושים???
איך מגישים לחודש 11?אישרו גם לחודש 11, ועובדים כרגע גם על חודש 12, כך לפי הידוע לי.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: