הבנתי שמתייחסים למחזור עסקאות ולא לרווח נקישאלה:
במסלול מחזורים, עוסק פטור לא צריך לדווח על הוצאות (תשומות) וצריך לכתוב בסעיף תשומות - 0.
האם זה אומר שאפשר לתבוע את מלוא סכום הירידה במחזורים או שאפשר לתבוע רק את הירידה ברווח הנקי?
אחרי כמה זמן ?הרו’’ח שלי הגישה לי בקשה בס’’ד נכנס בכסף
מה ההיגיון בפיצוי על הכנסות שכנגדן גם נחסכו הוצאות?הבנתי שמתייחסים למחזור עסקאות ולא לרווח נקי
אין הגיוןמה ההיגיון בפיצוי על הכנסות שכנגדן גם נחסכו הוצאות?
ולמה עוסק פטור ירוויח יותר מעוסק מורשה?
חשוב לי לדעת את זה כבר עכשיו, כדי לדעת אם לקחת על עצמי חלק מההוצאות (ולקחת בחשבון את ההשלכות האחרות כמו מענק עבודה וכדו') או שזה מיותר כי בכל מקרה הפיצוי יישאר באותו גובה.
הסתדרת?יש עוד כאלו?
מה עושים???
מסלול שכר או מחזורים ?הרו’’ח שלי הגישה לי בקשה בס’’ד נכנס בכסף
היא הגישה בראשון שעבר ונכנס בשישי האחרון.אחרי כמה זמן ?
ואיי לא יודעת....מסלול שכר או מחזורים ?
אוקיי מובן לפי הסכום, זה מחזורים.ואיי לא יודעת....
היא פשוט הודיעה לי שיש לי מענק ע’’ס 3150 ש’’ח שיכנס תוך שבוע בערך...
מה זה מסלול שכר ומחזורים? אני הגשתי 'הוצאות' ונכנס רק 1750אוקיי מובן לפי הסכום, זה מחזורים.
וכאמור הכסף הזה נכנס כבר להרבה מאוד אנשים שהגישו בקשה,
השאלה מה קורה במסלול שכר, האם יש כבר מישהו שקיבל ?
מי שמחזור העסקאות שלו ב2022 היה 12-50 אלף (שנתי) מקבל 1750 לחודשמה זה מסלול שכר ומחזורים? אני הגשתי 'הוצאות' ונכנס רק 1750
ומשווים את זה ל2023 או שכל אחד שעומד בקריטריון הנ"ל (וכן ישוב מזכה וכו') יקבל ?מי שמחזור העסקאות שלו ב2022 היה 12-50 אלף (שנתי) מקבל 1750 לחודש
מי שמחזור העסקאות שלו ב2022 היה 50-90 אלף מקבל 3150
יש שני דבריםומשווים את זה ל2023 או שכל אחד שעומד בקריטריון הנ"ל (וכן ישוב מזכה וכו') יקבל ?
להבנתי,יש שני דברים
1 מענק מקבל כל מי שהייתה ירידה במחזור העסקאות שלו ב10-11/2023 לעומת 10-11/2022 (ירידה בגובה 25% לפחות)
2 גובה המענק נקבע לפי מחזור העסקאות השנתי שלו ב2022 (למעט עסקים חדשים ואאל"ט גם מי שהיתה בחל"ד ב2022)
כל הנ"ל לענין מסלול מחזורים
המסלול לא קשור ליישובים בחזית
זה מסלול לכל הארץ
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: