מידע שימושי מענק לעצמאים ב'חרבות ברזל' - עדכונים! למי שיש...

בהגן

משתמש חדש
סכום קבוע,
בכפוף להצהרה לירידה בהכנסות של מינימום 25%
ואפשר לקבל הרבה-יש להתייעץ עם רו״ח מוצלח....
זה מוגבל ל24 יום לחודש 10 בגלל שזה מתחיל מה 7 לחודש....
כך שזה באיזור ה12 לחודש
אין 24 ימים כיוון שלא מחשבים שבתות

א שיינפלד

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב ואדריכלות פנים
הזמן ששרפתי על הנסיונות איתם שווה הרבה יותר מהפיצויים
בחישוב שעתי זה יוצא פחות משכר מינימום...
מה יהיה?
מעמ ירושלים לא עונים בשלוחה שאני צריכה
לוותר ודי?

סבא היקר

משתמש חדש
אני עוסק פטור מנתיבות

הפיצויים שאני יכול לקבל הם בדומה לכל הארץ או שיש פיצוי מוגדל?

אודה על כל מידע

tamar:)

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
D I G I T A L
יש למישהו מידע האם יהיה מענק גם על דצמבר?

משלוש

משתמש צעיר
עיצוב גרפי
אני עוסק פטור מנתיבות

הפיצויים שאני יכול לקבל הם בדומה לכל הארץ או שיש פיצוי מוגדל?

אודה על כל מידע
הרבה יותר מוגדל.
יש אפשרות להגיש במסלול מחזורים ובמסלול שכר.
במסלול מחזורים מקבלים פיצוי על ירידה בהכנסות מהחודש המקביל ב-2022 (בעסק חדש החישוב הוא אחר). גובה הפיצוי נקבע לפי גובה המחזור השנתי ב-2022 ובהתאם לירידה במחזורים.
בגלל שמדובר בעוסק פטור, אין ספק שהמסלול המשתלם ביותר הוא מסלול שכר.
באופן כללי הוא מיועד לפיצוי מעסיקים ששילמו שכר לעובדים, אבל הוא ניתן גם לעובדים עצמאיים שלא עבדו בגלל המלחמה.
הפיצוי הוא סכום קבוע - 520 ש"ח ליום * ימי ההיעדרות מהעבודה. בחודש אוקטובר יש 24 יום מפרוץ המלחמה, ובניכוי שבתות יש 21 יום ובסה"כ ניתן להגיע לפיצוי של 10,920 ש"ח על חודש אוקטובר.
בנתיבות התביעה במסלול זה אפשרית בדרך כלל רק למי שיש לו ילד עד גיל 14, שעקב המלחמה ובגלל הנחיות פיקוד העורף, מוסד הלימודים שלו היה סגור ולכן לא הייתה לו מסגרת מתאימה. במקרה שגם בן הזוג עובד ונעדר מעבודתו, אי אפשר לתבוע פיצויים במסלול זה, מאחר ובן הזוג היה יכול לשמור על הילד.

סבא היקר

משתמש חדש
הרבה יותר מוגדל.
במסלול מחזורים מקבלים פיצוי על ירידה בהכנסות מהחודש המקביל ב-2022 (בעסק חדש החישוב הוא אחר). גובה הפיצוי נקבע לפי גובה המחזור השנתי ב-2022 ובהתאם לירידה במחזורים.
באופן כללי הוא מיועד לפיצוי מעסיקים ששילמו שכר לעובדים, אבל הוא ניתן גם לעובדים עצמאיים שלא עבדו בגלל המלחמה.
הפיצוי הוא סכום קבוע - 520 ש"ח ליום * ימי ההיעדרות מהעבודה. בחודש אוקטובר יש 24 יום מפרוץ המלחמה, ובניכוי שבתות יש 21 יום ובסה"כ ניתן להגיע לפיצוי של 10,920 ש"ח על חודש אוקטובר.
בנתיבות התביעה במסלול זה אפשרית בדרך כלל רק למי שיש לו ילד עד גיל 14, שעקב המלחמה ובגלל הנחיות פיקוד העורף, מוסד הלימודים שלו היה סגור ולכן לא הייתה לו מסגרת מתאימה. במקרה שגם בן הזוג עובד ונעדר מעבודתו, אי אפשר לתבוע פיצויים במסלול זה, מאחר ובן הזוג היה יכול לשמור על הילד.
ממש תודה על הפירוט

יצחק ק

משתמש מקצוען
עיצוב ואדריכלות פנים
יוצרי ai
תכלס' מישהו ראה כבר כסף
לי כתוב הסכום "ששולם " כאילו הם כבר שילמו

בפועל עדיין לא ראיתי כסף

2u2

משתמש מקצוען
כתיבה ספרותית
עריכה תורנית
עימוד ספרים
תכלס' מישהו ראה כבר כסף
לי כתוב הסכום "ששולם " כאילו הם כבר שילמו

בפועל עדיין לא ראיתי כסף
הרגע קיבלתי מייל שהופקד היום. צריך לראות מחר אם אכן כן.

חישוקים

מעטפת פרסום לעסקים
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי DIP
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
D I G I T A L

rr13579

משתמש רשום
עיצוב גרפי
D I G I T A L
יצא למישהו לראות דבר כזה ?
אומרים שמגיע לי 0 אחרי יומיים משהגשתי , ולא דרשו ממני שום מסמכים או משהו
הרווחתי שנה שעברה מעל הסכום שצריך
1701299306029.png

יצחק ק

משתמש מקצוען
עיצוב ואדריכלות פנים
יוצרי ai
זה עדיין סטטוס חדש
תחכה עוד כמה ימים

אצלי זה התעדכן אחרי 10 ימים

רמיזא

משתמש מקצוען
הרבה יותר מוגדל.
ידוע לכם אם הגשתי כבר בקשה במסלול מחזורים וקיבלתי כבר את הכסף, האם אני יכול לשנות עכשיו למסלול שכר שיוצא יותר משתלם ?

משלוש

משתמש צעיר
עיצוב גרפי
נכנס מענק על חודש אחד, או כפול - על שני חודשים?
עדיין לא נפתחה האפשרות להגשת מענקים על חודש 11.
ככל הידוע לי, עדיין לא הותקנו תקנות לחודש זה, כדי לאפשר לבצע הערכה מחדש.
האם אפשר עדיין להגיש בקשה?
ברור. בחלק מהמסלולים אפשר עד ה-19/02/2024 ובחלקם אפשר עד ה-19/03/2024.
ידוע לכם אם הגשתי כבר בקשה במסלול מחזורים וקיבלתי כבר את הכסף, האם אני יכול לשנות עכשיו למסלול שכר שיוצא יותר משתלם ?
לשנות עצמאית בוודאי שאי אפשר. אפשר לנסות לפנות לרשות המיסים בבקשה לאפשר את זה ולהסביר שלא היה ברור שמסלול שכר מיועד גם לעובדים עצמאיים. רק צריך לקחת בחשבון שרשות המיסים יכולה להשתמש בהצהרה על מחזור ההכנסות בחודש אוקטובר 2023 כדי להוכיח שלא הייתה היעדרות מהעבודה, לפחות לא מלאה. היעדרות חלקית מאפשרת קבלת מענק חלקי. אם כך יעשו, מן הסתם זה יהיה בהתאמה לירידה במחזור.

נערך לאחרונה ב:

חישוקים

מעטפת פרסום לעסקים
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי DIP
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
D I G I T A L

סטודיו SPETS

עיצוב, בנייה, תחזוקת אתרים
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
D I G I T A L
קבלתי אישור שאושר לי המענק
אך בפועל אני לא רואה שהתקבל הסכום בחשבון (כבר אושר ב 20.11.23)
משהו נתקבל בבעיה כזו??

האם צריך לפנות לרשות המיסים?

צילום מסך 2023-11-30 122302.png

משלוש

משתמש צעיר
עיצוב גרפי

סטודיו SPETS

עיצוב, בנייה, תחזוקת אתרים
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
D I G I T A L

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  108  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה